След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 34 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Perla

Превеждало се "Когато съм с тебе"

# 676
  • По света и в нас.
Скрит текст:
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BM8xmaFjsSI/?taken-by=gupseo

топло,топло от Какич  Mr. Green
да й се наслаждавате с кеф и да не пропуснете Премиерата  Naughty
Просто съм безмълвна пред това творение  doh smile3505 #Shocked
Peace олигофренка..едни и същи физиономии и стойки...нищо ново и различно
кой ще гледа тая простотия newsm78

Ели  Peace Peace ама луди колко щеш  Whistling Whistling
За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy
Дани  Hug имам зълва и съм зълва  Mr. Green добре че не мога нито аз да се оприлича на Гупа, а и зълва ми да я сравня с нея. Идеята като цяло не е нищо ново, но в крайна сметка една комедия повече ще се преживее. Но...това изчадие Гупсето  doh във вида, който се е докарала и е решила, че ще бъде интересна  #Crazy ме отврати. Абсолютно съм честна и изключвам това, че е Гупата на Боце и тем подобни  Peace
Не я обичам, не я понасям, гнуснма ми е, когато се държи нормално (ако може да се каже, че тя има нормално поведение), а за в тоя си вид  Shocked наистина ме остави без думи. Даже и от кумова срама няма да и пожелая успех  Mr. Green

Peace

Една целувка...може би от тренировките Heart Eyes

И на друго място - от фрага  #Crazy

Я как гледат ония отзад  Shocked
Тези двамата по цял ден тренират целувки ,пък после били приятели Joy Joy Joy
Борето не ми се чини да е толкова страстен мъж,нали беше казал че се настройвал за тези сцени. Mr. GreenИ като се настрои  гледай какво става. Blush

# 677

Тези двамата по цял ден тренират целувки ,пък после били приятели Joy Joy Joy
Борето не ми се чини да е толкова страстен мъж,нали беше казал че се настройвал за тези сцени. Mr. GreenИ като се настрои  гледай какво става. Blush[/color]

И как се настройвал  newsm78 Стиска очи и си представя Гупата ли  Shocked  Joy  Joy  Joy

# 678
# 679

Превеждало се "Когато съм с тебе"  Peace  Аз ще добавя- "Когато съм с теб да върви по дяволите кака зълвичка,,
 Joy Joy Joy

Доре  Peace
Хубаво признание  Peace да видим кой с кого- Йомер с Дефне; Дефне с Йомер;Седа  със  Синан ; Синан със Седа;  Нера с Корай;  Исо с Айшето   newsm78

# 680
  • Perla

Превеждало се "Когато съм с тебе"  Peace  Аз ще добавя- "Когато съм с теб да върви по дяволите кака зълвичка,,[/b]
 Joy Joy Joy

Доре  Peace
Хубаво признание  Peace да видим кой с кого- Йомер с Дефне; Дефне с Йомер;Седа  със  Синан ; Синан със Седа;  Нера с Корай;  Исо с Айшето   newsm78

Ели  Hug

Гале, благодаря! Нищо не му разбрах на тоя Баръш! Пак кандардисва Дафа за нещо наш Йомер и тя стресната, ама кой да ни каже какво?

# 681

Йомер обещава като отидат във Фуаре, да направи нещо неочаквано - например да и развали червилото  Joy  Joy  Joy

Ох, Йомко, плашиш кучето със салам  hahaha  hahaha  hahaha
Скрит текст:
- Сделаем так... куда мы поедем, то есть в Фуаре, я сделаю что-то неожиданно. Например, испорчу твою помаду.
- Что? Когда?
- Это ещё посмотрим...
- Так внезапно, ничего не сообща, так?
- А по-другому будет интересно?

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 17:41 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 682

От Айше - да чакаме  Wink Предстои фотосесия на Елчин за списание "InStyle"  Heart Eyes

# 683
Скрит текст:
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BM8xmaFjsSI/?taken-by=gupseo

топло,топло от Какич  Mr. Green
да й се наслаждавате с кеф и да не пропуснете Премиерата  Naughty
Просто съм безмълвна пред това творение  doh smile3505 #Shocked
Peace олигофренка..едни и същи физиономии и стойки...нищо ново и различно
кой ще гледа тая простотия newsm78

Ели  Peace Peace ама луди колко щеш  Whistling Whistling
За сетен път се убеждавам, че всички наопаки, аз на терсене. Тийзърът ми хареса, контрастът между снахата и зълвата ми хареса, Буура ми хареса; гротеската не ми хареса, но точно като контраст на влюбените може и да е забавно. Сега в цялост може и да не ми хареса филмът, но от предварителните трошички "развих" интерес да го гледам. Та ето ви отговор на въпроса кой ще гледа тая простотия - Дани! Mr. Green  Joy

Дани защо си го причиняваш  Thinking Thinking колкото и да си струва гледането самия филм  Rolling Eyes само мисълта, че е по идея на Люспата и с нейно главно участие  Whistling се възпирам и включвам задна  Joy Joy Joy Joy
Диме, наистина ми е любопитно, изглежда забавен филма. Освен това аз Гупата само до Боре не я харесвам, иначе си е засмяна, приказлива, талантлива! Mr. Green Това последното го казвам, щото го чух от Боре, в Делихата не го видях, щото не го гледах! Mr. Green Но наистина харесвам Буура, наистина тийзърът ме грабна.

Дани, Hug да  разясня какво имах под думата простотия, щото го  написах и изчезнах. Филмът може и да е забавен като идея, но  нямах в предвид, че който го гледа е наопаки или пък по-различно възприема историята въобще. Hug  Имах  в предвид точно простотията на Кюса- неприятна, вулгарна,  гнусна независимо до Баръш или сама. Точно същото което е описала Про чувствам и аз.  И ако идеята е била да  разсмее зрителя, Кюса е сбъркала подхода с олигофренските си изцепки, отново същите мимики и сурати. Нищо  по-различно , една голяма зейнала уста . А за Буура  си права и аз го харесвам,но ......не до нея Peace
Не я понасям само като я погледна,пък много ме интересува Баръш  с коя закусва пет часа, с коя си пие кафето извън сериала.

Гале, благодаря  за фрагманът
 Hug

# 684
  • Perla

- Сделаем так... куда мы поедем, то есть в Фуаре, я сделаю что-то неожиданно. Например, испорчу твою помаду.
- Что? Когда?
- Это ещё посмотрим...

Като гледам и слушам как Дафа се стресна от намерението на Йомер да ѝ развали червилото, пък и като я видях на снимката от етикета как гледаше- ами съвсем ми е ясно защо няма страстна целувка. Каквато много от зрителите очакват. Ами дано дадат и оная от фрага, че тя ми е по- хубава. Praynig

# 685

Къде изчезнахте  smile3506

Дайте да си допишем темичката до 20 ч., че да не прескачаме по време на серията  Simple Smile

# 686

- Что? Когда?
- Это ещё посмотрим...

Като гледам и слушам как Дафа се стресна от намерението на Йомер да ѝ развали червилото, пък и като я видях на снимката от етикета как гледаше- ами съвсем ми е ясно защо няма страстна целувка. Каквато много от зрителите очакват. Ами дано дадат и оная от фрага, че тя ми е по- хубава. Praynig
И все едно  е на първа среща , а  не до човека за който мисли,заради който не спи,когото обича до полуда. Сякаш за първи път  е в компанията на Йомер и не знае какво иска. Та  ми става ясно.Скоро ябълките няма  да гледаме как ги ядат, щото още не са узряли. Те ще изгният докато Дафа  се реши да ги обере Joy Joy Joy

# 687
  • Perla

Къде изчезнахте smile3506

Дайте да си допишем темичката до 20 ч., че да не прескачаме по време на серията  Simple Smile

Не знам бе, Диде! След като оплюхме Кюса и шИдьовъра ѝ, явно излязохме в почивка, да наберем сили за довечера. Laughing

Ама на Ирка дали ще ѝ е възможно да пусне нова тема?

Скрит текст:

- Что? Когда?
- Это ещё посмотрим...

И все едно  е на първа среща , а  не до човека за който мисли,заради който не спи,когото обича до полуда. Сякаш за първи път  е в компанията на Йомер и не знае какво иска. Та  ми става ясно.
Скоро ябълките няма  да гледаме как ги ядат, щото още не са узряли. Те ще изгният докато Дафа  се реши да ги обере Joy Joy Joy[/i]

да сме по- точни- докато на Мерич ѝ се отпусне от сърцето някоя друга ябълка. Което означава, че ще чака да се изчерпи и последният грам търпение на зрителите, та тогава- за спасение на рейтинга ще използва изпитаната рецепта. Mr. Green
А тая вечер започва и Кьосем султан- първа серия от новия сезон. Ония новите и те, които се появиха скоро, и те с висок рейтинг, та не знам как ще се преборим.

# 688
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета  Hug
Много хубаво, отдавна чакаме размазването на червилото  Wink още в 20 епизод й обеща!  Crazy
И като й каза, че ще е в неочакван момент, интересно ще бъде!  Peace Heart Eyes

# 689

Дани, Hug да  разясня какво имах под думата простотия, щото го  написах и изчезнах. Филмът може и да е забавен като идея, но  нямах в предвид, че който го гледа е наопаки или пък по-различно възприема историята въобще. Hug  Имах  в предвид точно простотията на Кюса- неприятна, вулгарна,  гнусна независимо до Баръш или сама. Точно същото което е описала Про чувствам и аз.  И ако идеята е била да  разсмее зрителя, Кюса е сбъркала подхода с олигофренските си изцепки, отново същите мимики и сурати. Нищо  по-различно , една голяма зейнала уста . А за Буура  си права и аз го харесвам,но ......не до нея Peace
Не я понасям само като я погледна,пък много ме интересува Баръш  с коя закусва пет часа, с коя си пие кафето извън сериала.

О, мерси много за специалното фрагче
Гале, благодаря  за фрагманът
 Hug
Hug Оф, не знам бе, хора, ама на мен ми хареса тийзъра на филма. Не обичам гротескни образи, но нейният абсурден образ на фона на фината снаха и хубавия брат не го възприех като простотия, ами като филмова карикатура на образа на зълвата. Но все пак това е само двуминутен тийзър, изобщо не знам дали ще ми хареса филма, като го загледам.

И Гупа не предизвиква в мен отрицателни емоции сама по себе си, само когато си представя, че това си е избрал Боре, когато може да е ... нещо друго, например! Grinning

Гале, и аз много благодаря за фрагчето. Този път са успели да се качат в една кола и заедно да пътуват за Ф..., че не го помня как беше. И нашият на свобода си я заплашва, че ще развали червилото, тя наистина се страхува, ама сигурно не от развалено червило, ами не знае в кой момент ще я смути и пред кого, тя така или иначе едва стои на крака до него. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт