Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 119
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък ще й пожелая близнаци, като на Ванини. И да са люти и огън като Жаки! Така по ми Аресва!
ММ няма почивни дни. За почивки се организира. За отиване по институции и други подобни, за да се освободи му се напомня повече от често. И пак има провали понякога.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 07:57 от mariat

# 481
Мари, ти се шегуваш, но имаме близнаци по майчина линия през поколение и на мен ми е ред...  Mr. Green

Моят мъж работи по график, който е ясен за два месеца напред. По него си правим плановете. Сменят се с колеги, когато може, но не винаги има как. Свиква се...

# 482
  • София
Аууу, Жаки ме притесни. Аз ям люто като невиждала, кутийка с лют пипер я привършвам вече, два буркана пукани чушлета изядох за няма и месец, що лютивки и чеснови пастети измушках ooooh! Това огън трябва да е, както се очертава и рогата зодия hahaha

И ние имаме много близнаци в рода. На това третото колко му треперех, докато се уверя, че е едничко Mr. Green

# 483
  • Пловдив
И ние имаме много близнаци в рода. На това третото колко му треперех, докато се уверя, че е едничко Mr. Green
Моя мъж искаше да черпи гинеколога като разбра, че третото е едно Laughing Laughing Laughing

# 484
Моя мъж искаше да черпи гинеколога като разбра, че третото е едно Laughing Laughing Laughing
Аз пък, как се молех да са две. С един куршум два заека.  newsm62

# 485
  • София
Абе, два, два, ама в нашия случай щяха да са четири, та маааалко в повече ми идва Crazy

# 486
  • Бургас
И двата пъти се надявах да са две. И двата пъти(след като се родиха)се радвах,че не са  Laughing

# 487
Бе, две са дар от Бога. Късметлии са тези. Аз голя стрес преживях тая вечер, с моята дребната. На тренировката, едно момче я харесало. Тя го сритала, той отвърнал, тя пак, и станало мелето. Тренера блял някъде. Днес съм се наточил, бабаит марка отивам, щото ще викат и таткото на пича. Мераците ми умряха, защото въпросния не се появи, в едно с наследника. Че и мойта беше вдигнала мерника на мамата. Ми ии ии, като разбрах кой е татито, ми мина мерака да се бабаитя, пфу.

# 488
Добро утро!

Стиснете по един палец днес  Praynig

Скрит текст:
На моя близка и предстои тежка операция. Кълбо от нерви съм от седмици, едва я изпратих, без да покажа колко ме е страх. Единственото, което ме крепи е, че е в чужбина. И все пак се моля с цялото си сърце всичко да е наред...

# 489
Прическата на Илияна Раева на бенефиса хареса ли ви? На мен нещо не ми допадна.

# 490
Добро утро!
Алекча, стискам палци. Ние вечеряме рано.
Селесте, благодаря за отзива за Маша и Мечока. В неделя ще ходим със сина ми и се чудех какво да очаквам. Такава културна програма сме наредили в следващия месец, че направо не знам как ще издържим Simple Smile

# 491
  • sofia
Вие късно хапвате, аз пък рано-рано видях едни шоколади милка по лев и двайсет и пет във фантастикото. Заредих служебното чекмедже.  Embarassed И ябълки взех, де.

От три дни съм със схванат врат. Разтривки, мазане и пак само временно облекчение. Отврат.

Алечка, дано всичко мине успешно.

# 492
Али, стискам, дано всичко мине гладко!
Добро утро, страшен студ е нещо, не ми харесва Crossing Arms

# 493
Добро утро.

Алечка, стискам палци, вярвам че всичко ще е наред!  Hug

vasq_5, снощи бях в залата на бенефиса, прическата на Илиана Раева изобщо не ми е направила впечатление, гледах и се наслаждавах на тези невероятни момичета и техните треньори! Искам да кажа, че ми напълниха душата за пореден път.

Прекрасен ден ви желая!

# 494
  • дядовата ръкавичка
Стиснати палци и от мен, Алечка!

Рядко се прибирам преди 19.30 през седмицата. Вечерята е след 20.00 ч. в повечето случаи.

GeNa, стана ми интересно кое е това училище? Агресия, незаинтерсовани родители? На РС на децата ми винаги са присъствали поне 80 % от родителите. В ДУ учат.

Общи условия

Активация на акаунт