VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 812
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Изгледах всички тъпотии при Гала. Времето свърши. Не стигнаха до ВБ.  #2gunfire

# 76
Изгледах всички тъпотии при Гала. Времето свърши. Не стигнаха до ВБ.  #2gunfire

Емчо запретна ли ръкави да готви?  Mr. Green

# 77
Благодаря за новата тема bouquet
Ще ми е интересно да гледам Миглена при Гала.
Много от тях казаха, че не са чели и гледали. Знам защо Mr. Green Защото "бау" .....и хапем  Joy

# 78
Не страдайте за Кошлуков , ще го видим в" Малката булка" "Дила " , "Прости ми" , сега стяга шалварите. И накрая ще финализира в "Моята карма"- тов е кармата на универсалните войници. Laughing

# 79
  • Испания
Изгледах всички тъпотии при Гала. Времето свърши. Не стигнаха до ВБ.  #2gunfire

Емчо запретна ли ръкави да готви?  Mr. Green

Не знам.  Embarassed Само звука бях оставила.

И за друго се разочаровах. След всички изприказвани безумия за ген. Радев /той не е виновен, разбира се  Peace/: за детството, годините в училище - не чух нищо за цвета и аромата на пелените му.  Mr. Green Не дай, Боже, да са били като на всички деца по това време.  Tired

# 80
Врабчо, закачката с кашкавала я разбирам, но  ако може да ми обясниш за посудата ...
Ясно е, че не всеки готви и че готовата храна се купува в съдове за еднократна употреба.
Ти лично гостите си с такива чинии ли ги посрещаш(дошли за първи път)?
У дома не е така! Peace

За да се види, че храната е купена отвън са оставени кутиите. Според мен и една кутия в кадър щеше да е  достатъчна.  Peace

Аз лично се радвам, че са се събрали и са споделили вечерта си с любов един към друг. Сигурна съм, че ще останат с приятелски и добронамерени отношения за в бъдеще.

Кутиите и мен ме дразнят, особено с капаците, не виждам какъв е проблема да се каже. В темата сме обсъждали какво ли не, сега за едни кутии не е нужно да се наричаме спечени мисля  Peace

Интелектуалците не виждам какво могат да направят - те никога не са били отбор, оставиха се майката на къщата да ги пере и мисли вместо тях понякога, но никога не изградиха нормални човешки отношения един с друг.   

# 81
Запис и тук.Юбилейна и последна  Sad
Сладурчета отбор попфолк,да продължават в същият дух.Хайде не им надничайте в паничките и не им бройте залъците,те мисля,че са над тези неща

# 82
  • София
Странно, стар познайник лчто обиден от сезона "Черешката на тортата" шеф Борис Петров, вчера публично във ФБ на стената си сложил коментар за Кошлуков и неговите всестранни и многобройни изяви. Аз съвсем в началните стъпки на психиатрията дадох предположение за маниен синдром на Кошлука, е днес си е изтрил коментара......

# 83
.... Хайде не им надничайте в паничките и не им бройте залъците,те мисля,че са над тези неща
Точно де, хайде да не си броим залците и мненията за неща в пространството, които сме решили да споделим в темата  Peace

# 84
  • София
Брадъра свърши, ние не!
Мерси за темата!  bouquet
Забавлението продължава!

# 85
Alcarin Hugпостът ми не е отговор на твоят😉,а на по-горни.По-скоро призив да сме по-широкоскроени😉

# 86
 Hug  Hug Hug
Права си, просто тамън си бях купила дюнера и още не го бях забоцкала, пък нали знаете -
не си ти когато си гладен  Peace Grinning

Малко клюки, освен Антон Стефанов и Миглена ми е съкварталка  Simple Smile.

Добавям си и описанието на съквартирантите с една дума според мен отпреди месец Simple Smile
Миглена - контрол
Ирина - агресия
Ути - агресия
Лара - агресия
Емануела - лекомислие
Борислав - славолюбие
Надя - неубедителна
Торнев - сърдит
Рени - балама
Роро - интригант
Деси - джаста-праста
Лили - егоизъм
Михов - фон
Христо - деликатен куха лейка

# 87
Привет в новата тема. И аз да се разпиша с мнение за Кушлуков, нищо че темата е за ВБ, той в неизменна част.
Не харесах интервюто на Христо вчера, но поне едно изречение смислено каза - Ако всеки се занимаваше с това, от което разбира, щеше да е по-добре. Та в този ред на мисли, наш Кушлуков от всичко разбира. А за мен това е най-страшното, да разбираш от всичко.
Всяко прекалено нещо, дали позитивно или негативно, оптимизъм или песимизъм, си е прекалено.
Един велик ум (Нобел ли беше, ГинесТ ли беше, Колю ли беше) е казал, че няма отровни вещества, има отровни количества.
А Кушлуков отдавна мина границата с количеството не себеизявите си. Съчувствам му за комплексите и депресиите на критическата, ама...айде по-сериозно бе, мен!

# 88
През всички 10 сезона на Vip brother и всички участници които са участвали кой ви е направил най-лошо впечатление от кого сте се разочаровали.

Права е Сбъдваща мечти, обърни внимание на пунктуацията.  Peace
На въпроса ти - Лара, Роро и Ирина бяха най-голямото ми разочарование. А, и Ути и донякяъде Михов.
От миналите издания - Галка от Каризма, Екимова Ива, Азис/него по принцип не го дишам/, Червенкова, малък Тошко.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 12:57 от Pipi_

# 89
За Кошлуков - ми и той почти-безработен медиен номад, ако не беше бивш участник /т.е няма възможност да участва в сезон, различен от AllStars/ щеше да е идеален за сезона  Laughing

zvezdelina5, И аз предвиждах такъв въпрос за анкетите, но не измислих опции

Участието на кого от изброените "най-мразени" от зрителите участници във ВИП брадър не харесвате /най-много/
- Ирина, Червенкова, Райна, Бони, Соня Култуклиева, Ива Екимова, Иво Танев, Луна, Виолета Здравкова, Венета Райкова

Най-нехаресван от мен участник Бони  Grinning, следва Иво Танев брррр

Общи условия

Активация на акаунт