VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 856
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 165
Като казахте новата президентша, и тя като Иринка се е набъркала в чуждо гнездо  Sick

Това за бащата на президента е много просташко и долно!
Скука днес, ще се гледа сериал на лаптопа.

# 166
Аз ще пия едно.....една вода....и лягам smile3507 smile3506

# 167
  • София
Скрит текст:
Щото съм злобна като Миглена и искам да очерня интелектуалното ядро  Twisted Evil В интерес на истината Рутито, както има понякога добри попадения, в повечето време е една самозабравила се пикла.

За мен и двете са простачки, та затова попитах.  Peace
И тук пак стигаме до законите на физиката, а те са фундаментални и приложими дори и за лайф коуч практиката. Когато две елементарни частици се срещнат и сблъскат независимо дали е на наказателен паркинг или къщата на ВБ следва анихилация......

# 168
  • София
Аз ще пия едно.....една вода....и лягам smile3507 smile3506

Скука днес, ще се гледа сериал на лаптопа.
Търпение от утре ще започнем дружно да темперираме шоколада и дружно да се възмущаваме, кой си облизва пръстите и бърка пак с тях  Mr. Green

# 169
  • Тра-ла-ла
Като казахте новата президентша, и тя като Иринка се е набъркала в чуждо гнездо  Sick
И както винаги в такава ситуация мъжете по дефолт са невинни. Насила са им го измъкнали от гащите Mr. Green

Сигурно, ако теглим чертата 1/3 от връзките по света се случват по този начин.

# 170
Искам да гледам ИринИ, Ути и Миглена при Гала  Flutter

# 171
Не знам, дали знаете за "Пощенска кутия за приказки"

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D1% … D0%B7%D0%BA%D0%B8

През годините съм гледала видеата им в youtube, но това съм го пропуснала.. Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=KsQVOpLX7h0

Не можах да го изгледам.... noear , ша пускам Кошлука... Mr. Green
Тази жена, може да те накара да хресваш всеки.

# 172
И както винаги в такава ситуация мъжете по дефолт са невинни. Насила са им го измъкнали от гащите Mr. Green

Сигурно, ако теглим чертата 1/3 от връзките по света се случват по този начин.
Сакън! Дори не съм си и помислила такова нещо! Това говори много и за морала на новия ни президент. Просто аз съм огромна консерва в това отношение, особено когато има и деца.

# 173
smileys, добре, че забеляза, нямаше да е честно само едната да има титла  Laughing

Сега се замислих, че за жена съм чувала да я наричат "разтури къща", ама за мъж нъцки. Но от последните събития във ВБ си правя извод, че мъжката част масово са жертви на изнасилване  Mr. Green

# 174
ПО НОВА Кошлука е по-често от новините..
Гледам Пееш или лъжеш, той и там коментатор, от брадър разбира, от политика...чакам го в спорта, не може да не е силен и там.... doh smile3507

# 175
Не знам, дали знаете за "Пощенска кутия за приказки"

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D1% … D0%B7%D0%BA%D0%B8

През годините съм гледала видеата им в youtube, но това съм го пропуснала.. Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=KsQVOpLX7h0

Не можах да го изгледам.... noear , ша пускам Кошлука... Mr. Green
Тази жена, може да те накара да хресваш всеки.

Аз издържах само анонса.
Голямо махане на тия ръце.

# 176
smileys, добре, че забеляза, нямаше да е честно само едната да има титла  Laughing

Сега се замислих, че за жена съм чувала да я наричат "разтури къща", ама за мъж нъцки. Но от последните събития във ВБ си правя извод, че мъжката част масово са жертви на изнасилване  Mr. Green
Предшествано от напиване Wink

# 177
# 178
  • Тра-ла-ла
Сакън! Дори не съм си и помислила такова нещо! Това говори много и за морала на новия ни президент. Просто аз съм огромна консерва в това отношение, особено когато има и деца.
Колкото е моралът на Борисов, гепил жената на приятеля си или на жената на бившия президент, която му тури пръста и отказа да е първа дама, докато я снимаха гушната с гадже Crazy Морал всякакъв тук оставете Laughing

# 179
  • Испания

Колкото е моралът на Борисов, гепил жената на приятеля си

Случаят е съвсем друг и този път той няма вина.  Peace Може да има милион кусури, но не трябва да се твърдят неистини.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт