Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 992
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Моме, ти май някъде беше казала, ама какво е бънджито,че и аз обмислям.Ако не е много скъпо да взема да поръчаме на черния петък Wink

# 91
  • София
като слушам колежката какви проблеми има с един 11 годишен нашите 3-4г направо са си забавни да ви кажа  Rolling Eyes

# 92
като слушам колежката какви проблеми има с един 11 годишен нашите 3-4г направо са си забавни да ви кажа  Rolling Eyes

Нали, Бамба?! Не исках да продължавам с това, че трябва да си пазим силите за пубертета, че да не стане много черногледо...Simple Smile

# 93
ауууу, ама не ни плашете така  Laughing
аз ще се самоуспокоявам, че моето ще е изключение - ще е послушно, добричко и т.н.  Mr. Green

# 94
  • София
... ще е послушно, добричко и т.н.  Mr. Green

така са докато не поосъзнаят някои истини от живота, после става забавно  Mr. Green
моето бебе беше най-доброто, спеше, хапваше, вечно усмихнат, на всякакви хора се радваше.
сега се тръшка, пищи, хвърля разни работи, скача от високо, удря, хапе, скубе, казва ми че съм най-лошата или че не съм му приятел. много често говори на разни познати неща, от които чак се срамувам, наскоро каза на една че и е грозна роклята , защото е кафява и да се маха веднага, преди два дни имахме гости, на половиния час им каза да си тръгват вече.
такива ми ти забавни работи  Crazy

# 95
Аууууу това е голяма обида, че не ти е приятел.

# 96
  • София
то е за минути, като осмисли недостатъците вече ми е приятел  Mr. Green

# 97
  • София
Айде и аз в кюпа. Уж е добро детето, ама като реши, че ще показва характер..... не ми издържат нервите на моменти. ММ ми вика: ти от сега само му крещиш на това дете. Какво ще правим като дойде пубертета  newsm78

Освен Хиполенд, и Комсед обявиха 30% намаление за дните от петък до неделя. Та май ще пазаруваме Коледни подаръци.....

Гуге, как си? Има ли кой да ти помага?

# 98
  • UK
Гуги как си?
Палците ви, свършиха работата  bouquet
Нашият тати си намери нова и по-платена работа,  проблема е, че е в др град. Не е проблем да се пътува към 40-45 минути е в посока,  то тук май и масово се пътува. Градчето ние малко но е предимно от англичани населено. Ние вече и къща си харесахме, та незнам дали, бих се местила Wink май по-скоро не  hahaha
ФЕли толкова ли се катерят, ами те съвсем могат да се пребият  Rolling Eyes и защо не в дг  newsm78 няма ли там да имат тържество.

# 99
  • Пловдив
Зази, Кокона, бая зле съм, едва кретам, за жалост няма кой да ми помага, мъж ми не може да отсъства сега от работа и днес съм пред припадък направо, дано поне утре да ми просветне, че не се издържа така Rolling Eyes
като казахте за крещянето, и аз крещя доста, ама в този момент не мога и да викам и е ужас Crazy

# 100
Лутиен благодаря, направо ми вдъхна надежда, нищо де може моите да са друга порода. Да след 3 години има промяна, учат повече неща много бързо. Но в поведението ства по-зле, защото са двама, когато са отделно не можеш ги позна. Но съберът ли се става взрив.

Кокона, в детския кът имало зала, там ще е тържеството. Госпожите не искат в салона, защото много мероприятия през годините ще се провеждат там. Хубава е идеята, само нашата група ще е. Ти още четеш ли в групата? Браво на вас, сигурно градчето много ви е допаднало. Хубави снимки виждам, дано се установите там  Grinning

# 101
  • UK
Оле Гуги
Някоя съседка или приятелка  Hug
Ако имаш възможност направи си витамин ц разтворим на мен от него ми просветва, когато съм така. Искрено ти съчувствам Hug

# 102
  • София
гуги, някъде за два три часа няма ли как да ги оставиш, някой детски център  Rolling Eyes
аз бях миналата година в подобно състояние, лл се съмняваше и за пневмония при мен, детето и то с температура, ама крив и щур, аз едва гледам, мъжа точно тогава нямаше как да седи в къщи.
пък с двама сигурно е ужас.

# 103
  • Пловдив
те няма да седят без мен, пък и нямам сили да ги водя където и да е, дано заспят, че малко да се опъна  Rolling Eyes едва се завлякохме за кухня тая сутрин Rolling Eyes

# 104
  • UK
ФЕли, не, не е коректно, аз отдавна излязох от групата  Crazy
Аз и аз искам, снимки, ама явно, не ги споделяш Wink
Оф, Гуги  Hug
Сега сякаш е по-добре, но на моменти, както казва и ФЕли, взрив! Поне са 2 и се заиграват, но пък такива неща им щукват ooooh! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт