Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 007
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пънче, мъничък е твоят още.. не може да хваща Simple Smile
Нашият по-късно почна да хваща.

Нашето утешителче е от евтините , на BabyOno  Simple Smile
Ето я кравичката ни Любка  Laughing

# 616
  • България
И при нас е по-емоционалното бебе и мисля,че има зависимост,затова попитах.

# 617
  • UK
Коконче, не забравяй, че там има доста пакистанци. Особено като се заженят, е феерия от цветове. Много ме радват дрехите им. Иначе някои си ходят забрадени.

В нашето 'село' няма, ни един  Crazy Аз и заради това, неискам, да се местя  Laughing

# 618
Биха му ваксините и се държа като истински герой  Heart Eyes

# 619
  • България
А колко е дебел  Mr. Green

# 620
Ааааа, не е качил много Naughty Само 6500 е, аз очаквах да е чукнал седмицата.

# 621
Кристи, а колко е дълъг? Иначе браво на момчето  Hug

# 622
Ми така риташе, че не можахме да го укротим, за да го измерим като хората. Някъде между 64 и 68 Joy

# 623
  • България
Ми така риташе, че не можахме да го укротим, за да го измерим като хората. Някъде между 64 и 68 Joy
Ох голям майтап сте  Joy

# 624
Да бе, ела да ни видиш сега колко сме забавни. Наяде се, поспа час и половина и започна да пищи. Може ли да е заради ваксините?  newsm78

# 625
  • В сърцето на любимия човек
Възможно е, според мен.
Пак много е спал, днес цял ден се боря с кокорчо, който дремва 15 минути и писва - в за памперс, я да се разнасяме и съответно яде на точно 2ч... Сега го кърмя легнала, белким заспи...

# 626
Ох, милата. Вие кога сте на ваксини?

# 627
Ние отложихме хепатитната в родилното и сега ще сложим първо нея, съответно останалите ваксини ще се изместят с 2м по-късно. Предвид всичката химия, която изпих през бременността, преценихме с педиатърката, че този вариант хем успокоява нас като родители, хем няма да има голямо отлагане на ваксините. Освен това говорихме да не слагаме по 2 на веднъж, а например с интервал от седмица-две. Просто нашето желание е да е възможно най-малко натоварващо за детето.

# 628
Добре сте го измислили Simple Smile На мен никой не ми го предложи като вариант, а и аз не съм задълбавала. Като каза хепатитната че сте я отложили, нашата я биха чак преди изписването, тоест на 17-ия ден. Днес обаче си му биха другите две задължителни ваксини. Дали не е проблем? newsm78

# 629
Ти да не мислиш, че и на мен някой ми го предложи, аз си казах още преди раждането, че ще искам малко отлагане. Като разгледах имунизационния календар и се консултирах с приятелки стигнах до този вариант и за щастие с педиатърката се разбрахме без никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт