Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми дойде  Rolling Eyes този път няма и 24 часа след като спрях утрогестана  Shocked Shocked то се пробваше последните 2 дни, въпреки него  Shocked Чудя се дали не е защото започнах да пия корен от мака, казват че се случвало , докато се наместят хормоните  newsm78  

Отивам сега до аптеката да купя и витамин д и витамин б 12, а на мъжът пикногенола, цинк  и мака на капсули за него, че му миришело на гадно праха и ще вкарвам тежката артилерия  #2gunfire #2gunfire не се давам аз без битка  Crazy
Страхотен борбен дух , браво Екзактли 😘Дано отварите помогнат , а мъжа ти за запушва носа и да гълта 😂

# 706
  • Бургас
Аз така се справям със ситуациите и проблемите. Малко съм фрийк контрол и не мога когато има проблем да стоя и да се жалвам и да страдам/има и такива хора, които така преживяват емоциите./ аз съм точно обратното.....взимам нещата в свои ръце и така се успокоявам. Ситуации, в които нямам контрол са способни да ме изкарат от равновесие и за това си измислям как да упражнявам контрол, за да не изпадам в дупки.

Мисълта ми е , че всеки трябва да си намери своят начин, да се вади от дупките и да се чувства в равновесие със себе си, за да не пада духом и да не се дава на депресии и по-тежки емоционални ситуации и да продължава да се радва на живота около себе си, въпреки проблемите и дупките. Тук се нагледахме на една девойка, която има нужда от помощ/че ми е и адашка дори  hahaha/ , много ми се искаше да и помогна и да и кажа, че не яда, завистта, самосъжалението са правилните емоции. Да нормално е човек да мине през такива емоции, но пък трябва да се усети "да се хване за косата и да се издърпа от дупката", че иначе става страшно и патологично. Дано  продължава и тя да чете и да разбира какво казвам тук за нея.

# 707
Аз така се справям със ситуациите и проблемите. Малко съм фрийк контрол и не мога когато има проблем да стоя и да се жалвам и да страдам/има и такива хора, които така преживяват емоциите./ аз съм точно обратното.....взимам нещата в свои ръце и така се успокоявам. Ситуации, в които нямам контрол са способни да ме изкарат от равновесие и за това си измислям как да упражнявам контрол, за да не изпадам в дупки.

Мисълта ми е , че всеки трябва да си намери своят начин, да се вади от дупките и да се чувства в равновесие със себе си, за да не пада духом и да не се дава на депресии и по-тежки емоционални ситуации и да продължава да се радва на живота около себе си, въпреки проблемите и дупките. Тук се нагледахме на една девойка, която има нужда от помощ/че ми е и адашка дори  hahaha/ , много ми се искаше да и помогна и да и кажа, че не яда, завистта, самосъжалението са правилните емоции. Да нормално е човек да мине през такива емоции, но пък трябва да се усети "да се хване за косата и да се издърпа от дупката", че иначе става страшно и патологично. Дано  продължава и тя да чете и да разбира какво казвам тук за нея.
Звучиш много силно и уверено , но сигурно и така  не е лесно 😘
За съжаление аз съм точно обратното . Налага се  мъжа ми да че вади от дупките (доста силно казано) , но той ми помага аз се разстройвам от много малко ... такъв тип съм .
Не знам за кой говориш , но ако положението е било лошо дано наистина да чете и да черпи сили 😊

# 708
Силви, докато се подкрепяме и сме позитивни, темите все ще са късметлийски. Аз никакви заслуги нямам, резултатът е благодарение на всяка една добра душа тук  Nature Sun With Face

# 709
  • Габрово
Хубав и усмихнат неделен ден на всички ви пожелавам работещи или мързелуващи.Аз и днес ще работя и се настройвам с вас четейки много положително  Hug
По темата с дупките аз съм човек на крайностите и ми личи.Или съм супер хепи или бясовете ме гонят и подгонвам и аз всички  Joy Но пък бързо ми минава лошотията.

# 710
Добро утро.
Ексакли.съжалявам за Ц.с нови сили напред.
Комалче,имаш два дни ,дано утре имаш най хубавите две черти.не давам да ти идва.
И аз се събудих с още по силни ПМС.Вчера цял ден ме боля глава.Но пък гърдите грам не ме болят и са едни меки..... newsm78странно.То яз си го очаквам да е тези дни.даже в сряда най късно трябва да ми дойде.
Да ви кажа не знам за тези лубриканти какво да кажа.Например не знаех че Дюрекс унищожавали спермитата а ние от време на време ползваме такъв.Ама то всичко е строго индивидуално.много се втрисаме и ние.

# 711
  • София
Добро утро, момичета! На работещите да минава бързо и леко, на останалите да си отппочинат добре.
Exactly, съжалявам за Ц, но много ми харесва как разсъждаваш. Аз съм много подобна на теб в тези моменти. Е, понякога сядам и поревавам за 5 минути, но после ставам и съм в пълна бойна готовност. И аз съм на принципа, че просто трябва да се върши работа, и това ми помага.
Този месец за първи път меря БТ, помогна много да си хвана О и от 5 дни бях заковала на хубавите 37.0, та се надявах да не паднат и да се окаже най-хубавото. Но ето на, тази сутрин се смъкна на 36.8, предполагам идните дни ще пада и още и на 1ви ще си ми дойде. На всичкото отгоре гърдите пак болят, този път като че ли малко по-различно, но май няма много значение.
Поне сега с БТ меренето имам повече готовност и ще съм готова за лелката. Най-мъчно ми е, че ММ се вълнува повече от мен и всеки път му се къса сърцето.
Комалче, с нетърпение чакам новата тема, искам да я напълним с едни прекрасни коледни чудеса!

# 712
  • София
Здравейте момичета!
Първо да поздравя Етоле , честит рожден ден на патерица желая ти много здраве!    bouquet
Утре ще влизам честичко да проверявам как е минал прегледа на Вики , стискам палци всичко да е наред.   Hug
Хубава неделя на всички!

# 713
Добро утро и от мен  Hug
Екзактли съжалявам за лелката, другият месец няма да я има!!!
Комала ти имаш още време, стискам ти силно палчета!
Аз днес тествах за всеки случай, защото са точно 14 дни от предните положителни Ову тестове. Излезе една бяла почти незабележима чертичка, която после се скри.Предполагам изпарителна, но за първи път виждам такава.
Сега ще чакам да видим дали вторите положителни Ову тестове са свършили работа Grinning
Желая ви прекрасен неделен ден!

# 714
Добро утро и от мен  Hug
Екзактли съжалявам за лелката, другият месец няма да я има!!!
Комала ти имаш още време, стискам ти силно палчета!
Аз днес тествах за всеки случай, защото са точно 14 дни от предните положителни Ову тестове. Излезе една бяла почти незабележима чертичка, която после се скри.Предполагам изпарителна, но за първи път виждам такава.
Сега ще чакам да видим дали вторите положителни Ову тестове са свършили работа Grinning
Желая ви прекрасен неделен ден!
Снощи направи ли си пак Ову тест ?

# 715
Да Силви, беше вече отрицателен Simple Smile слава богу, че бях започнала да се шашкам...

# 716
Да Силви, беше вече отрицателен Simple Smile слава богу, че бях започнала да се шашкам...
Значи остава да чакаме, и все пак се чудя каква беше тази загадка с положителните тестове  newsm12
Сега погледах списъка , за да видя кога трябва да ти дойде Ц.  Малко дълъг ми се струва. Кога трябва да ти дойде?

# 717
Ами сега броя 14 дни от вчера, като предполагам, че тогава е била реалната овулация защото имах и болки. Цикъла ми ще стане близо 50 дни Tired ужас...

# 718
Ами сега броя 14 дни от вчера, като предполагам, че тогава е била реалната овулация защото имах и болки. Цикъла ми ще стане близо 50 дни Tired ужас...
Нещо нередно ми се струва , предполагам , че не ти се е случвало до сега... Ранна не ранна след нея ако няма оплодена яйцеклетка, трябва да ти дойде според мен . Но все пак нека и друг да изкаже мнение newsm78

# 719
Нещо нередно ми се струва , предполагам , че не ти се е случвало до сега... Ранна не ранна след нея ако няма оплодена яйцеклетка, трябва да ти дойде според мен . Но все пак нека и друг да изкаже мнение newsm78
Ти ли писа по-рано,че имаш разтеглива ЦС, я направи един ову тест довечера, да не се окаже че не съм сама Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт