ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 182
  • 794
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
Аз клоня към Финци и Краси, от жените нямам , с една идея повече ми е Мара, но наистина сигурно се потретвам, този сезон наистина е положителен повече от предния и Нико много хубаво се изказа

# 16
  • София
Бе той Нико хубаво се изказа, но всъщност си странят от Стоян. Може би, защото беше близък с известните... Знам, че доста неща са режисирани в такъв вид предаване и винаги имам едно наум. Подозирам, че за снощната подкрепа на Дий имат пръст сценаристите, както и за определянето на фермер на седмицата, не конкретно последния път, а по принцип.

# 17
И как така реши, че Юлиана е злобна ?
Трябва да ти давам обяснения за мнението си ли ?
Достатъчно и предостатъчно злоба показа в разговорите си с Ева, в дуела с Гери и въобще в цялото си участие в предаването.
Като ѝ видях самодоволната муцуна когато разбра, че е фермер на седмицата, мнението ми се затвърди на 100%.
Още да ти се обяснявам ли ?

# 18
И как така реши, че Юлиана е злобна ?
Трябва да ти давам обяснения за мнението си ли ?
Достатъчно и предостатъчно злоба показа в разговорите си с Ева, в дуела с Гери и въобще в цялото си участие в предаването.
Като ѝ видях самодоволната муцуна когато разбра, че е фермер на седмицата, мнението ми се затвърди на 100%.
Още да ти се обяснявам ли ?
Това ли наричаш злоба ?? Специално в разговора с Ева, тя не каза и дума.А и беше права-на мен лично ми беше отврат да наблюдавам "известните" (макар че освен Крум друг известен нямаше), които не бяха мотивирани грам.Правила злобни муцуни-какво лошо има да си мотивиран и да искаш да спечелиш, нали за това си влязал.Аз най-много харесвам такива хора, които играят на ВСЯКА ЦЕНА.За това харесвах и Тодор и ми беше фаворит.Харесвам такива хора, които играят за победа, а не за "приятелства", за "тръпката", да "намеря себе си" или да "покажа себе си", както искаше Ася.Нормално да се радва, че е фермер, като още не е била, а и няма да ходи на дуел.Единствения "известен", за който може да се каже че излезе с високо вдигната глава, това беше Дий.

# 19
  • София
Ох, така се смях на падането на Финци.  Joy

Тази седмица дупе да им е яко на всички с този фермер. Макето откога се гласеше за длъжността, сега ще се развихри.  Mr. Green

Бронплимония?!  Joy  Joy Joy

# 20
Това ли наричаш злоба ?? Специално в разговора с Ева, тя не каза и дума.
Ама ние с теб едно и също предаване ли гледаме ?  Laughing
Не каза нито дума, ама друг път  Wink
Както и да е, всеки приема нещата от своята гледна точка. По никакъв начин не мога да сравнявам Юлиана с Тодор. Първата е ограничена и злобна псевдопатриотка, а Тошко беше добронамерен, шегаджия, все беше усмихнат. Юла е много далеч от това  Peace

# 21
  • somewhere near the sea
 bouquet за темата

Наистина страняха от Стоян. Респектира ги с победите си в дуелите. И заради близостта му с дуелите. Бяха много студени на рождения му ден. Стоян едва не се разплака.

Някой в предната тема се чудеше защо миналата година върнаха отпадналите. Това май беше, когато останаха трима на финал и останалите трябваше да се определят кого ще поддържат.

# 22
Благодаря за новата тема. bouquet
Аз не успях да чуя какво каза Нико? Може ли някой да ми каже кратко? Hug
Подкрепям мнението на Жана. Peace
Гост звезда!? https://lifestyle.bg/tv-reality/dinko-ot-yambol-vliza-vav-fermata-v-sryada.html

# 23
bouquet за темата

Наистина страняха от Стоян. Респектира ги с победите си в дуелите. И заради близостта му с дуелите. Бяха много студени на рождения му ден. Стоян едва не се разплака.

Някой в предната тема се чудеше защо миналата година върнаха отпадналите. Това май беше, когато останаха трима на финал и останалите трябваше да се определят кого ще поддържат.

Когато останаха 4-ма и решаваха в рамките на 2 дни кои двама да продължат право към финала, а останалите 2-ма на битка за 3-то място. /в случая бяха Нора и рускинята/ Peace Peace

Благодаря за новата тема. bouquet
Аз не успях да чуя какво каза Нико? Може ли някой да ми каже кратко? Hug
Подкрепям мнението на Жана. Peace
Гост звезда!? https://lifestyle.bg/tv-reality/dinko-ot-yambol-vliza-vav-fermata-v-sryada.html

Че не цялата група е страняла от Стоян, а Стоян страни от цялата група. Той каза, че на него не му пука особено и е дошъл за финал. Нико смята, че всеки един от тях е дошъл за финал и тъй като вече са голямо семейство и все някой трябва да отиде на финал, и все някой ще отпада всяка седмица. На Нико не му пука дали иска да е на финал, защото с тия хора стана семейство, дето се вика. И ако трябва да си разваля отношенията с другите заради финала или да си запази отношенията без финал, би избрал второто.  Peace Peace Peace

# 24
Имам чувството, че Стоян сам се постави в изолация newsm78
Михо например доста ги дразни както разбрахме от коментарите, но не е изолиран.

# 25
  • София
Просто няма кой знае какво да си каже с останалите Стоян,различен живот живее и приема играта сериозно. И Юла като беше против 'известните' защо застана на страната на Дий?! Страх ги е от Стоян,силен и целеустремен е,не могат да го контролират,да му налагат мнение,да го вкарат в схема. Ако остане на финал с Финци,мисля,че хората ще изберат шегаджията,защото ще им е по-близък като поведение.

# 26
  • София
Ако Финци успее да стигне до финала, ще спечели предаването, на 99% съм сигурна. Стоян е силен физически и е заплаха за мъжете във фермата, но му липсват качества да стане победител, според мен.  Peace

# 27
Ако Финци успее да стигне до финала, ще спечели предаването, на 99% съм сигурна. Стоян е силен физически и е заплаха за мъжете във фермата, но му липсват качества да стане победител, според мен.  Peace
И аз смятам така, народа ще избере с гласуване Финци, ако се бори със Стоян на финал.

# 28
И аз смятам така, народа ще избере с гласуване Финци, ако се бори със Стоян на финал.

Ами да ви кажа и аз бих избрал Финци - по ми е на сърце от Стоян. Все пак фермера за мен трябва да има някакво чувство за хумор, а не само да бачка и да си мълчи. Финци се вписва идеално като победител за мен.

# 29
Eеее, най-после направиха Макето фермер. Колко жално гледаше всеки път, а след Ева беше сигурна,че само тя ще е...но не би. Виждам дългата ръка на продуцентите в избора и аз  Joy И коя беше първата задачка на злобчо? Да изчистят къщичката в която ще живее( не, че нямаше нужда, де ) и не и хареса черджето  Joy тя за постоянно ли се заселва там?????
Сега ме е страх за Краси, няма да може да поживее на топличко, ако Юла го дръпне за ратай , а тя даде заявка, че е против женските дуели. И ако вземе Силвия.....Краси ще е на арената. Не е бил и му е време.
Стоян донякъде сам се изолира, може да е от ниско самочуствие . Не му помогна и конфликта с  Михо ,  в който другите не искаха да участват. Я си представете Михо с тоя характер , който има , на възрастта на Стоян, дали щяха да го приемат така спокойно? Мисля, че не , сега младостта му го спасява и лесно го укротяват.
Еййййй, моя човек е Нико и вчера разбрах защо. Споделям напълно философията му и се радвам, че твърдо им го каза на продуцентите - има два начина . Ако искат скандали не е той човека и няма да участва в такъв формат. Той е за изживяването , за забавление и спокойни  битки.
Не случиха на играчи И$А  Joy, няма трагедии, скандалите се потушават . даже опита  да разровят историята с  "отхвърления" Стоян , не се получи ..... и Финци и Краси не допускат конфликти .
Само така момчета, не ми се гледат драми , ама женската част ще се постарае. Не я виждам Юлиана да седи мирна , а тя също не се радва на голяма поддръжка. Никой до сега не я направи фермер , нали?

Общи условия

Активация на акаунт