ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 174
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
Нямам конкретен победител , но ме дразни друго,как Краси бил "момче" на 24 години и,как големият лош Стоян го избрал. 1. Във Фермата всички за равни и всеки може да избира всеки и никой не може да критикува друг за това. Айде всички слабаци да не ги избираме,че са слаби и накрая на финал само те. 2. И Краси ,и Михо , и Дии са здрави, прави мъже в разцвета на силите си (по на 20 и няколко год.), не са 9 годишни деца, да ги жалите. За сметка на това , Стоян  е на 40 и год. и с недъг на едната ръка,него как никой не го пожали?

# 706
Стоян е терминатор Hug. Ако друг спечели предаването накрая за мен ще е супер нелепо Peace

Женомразка;) Как така ще искаш да спечели някой мъж? Joy Точно от теб не го очаквах. smile3534

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 14:00 от biglubo

# 707
  • Вестерос
И аз не харесвам Стоян, и според мен е популист, някак си неискрен ми е.
А с посвещаването на семейство и съселяни, с молбите пред иконата, точно като за пред камера му се получава.
Сигурно работи много, силен е, умее много неща, но явно има трудности с общуването. А и аз харесвам хора дето са малко над нещата, а не така вторачени в наградата.

Стоян е всичко друго, но не и популист. Популист означава нещо различно от поведението на Стоян.

Популизмът е термин с латински произход (от populus – народ) /виж демагогия/ – политическа позиция или стил в реториката адресирани към широки слоеве в обществото - Как точно Стоян отправя реплики към широките слоеве на обществото?  Laughing И как един популист ще има трудност в общуването  Tired Grinning

# 708
Нямам конкретен победител , но ме дразни друго,как Краси бил "момче" на 24 години и,как големият лош Стоян го избрал. 1. Във Фермата всички за равни и всеки може да избира всеки и никой не може да критикува друг за това. Айде всички слабаци да не ги избираме,че са слаби и накрая на финал само те. 2. И Краси ,и Михо , и Дии са здрави, прави мъже в разцвета на силите си (по на 20 и няколко год.), не са 9 годишни деца, да ги жалите. За сметка на това , Стоян  е на 40 и год. и с недъг на едната ръка,него как никой не го пожали?
smile3501 smile3501

# 709
Краси бил "момче" на 24 години и,как големият лош Стоян го избрал.....  всеки може да избира всеки и никой не може да критикува друг за това. Айде всички слабаци да не ги избираме,че са слаби  финал само те.....
Не е проблема в Михо, Дии и Краси, а в Стоян.
Когато се правиш на принципен, на вълк единак, отиваш на бой и т.н. глупости които изприказва, се очаква да си подбереш поне равностоен противник .
Да, всички са в игра и всеки е срещу всеки, но сравни как постъпи Дии, кого избра Викинга и кого Стоян.
Скрит текст:
И разцвета на силите на мъжете не са 20-те години, а " 30-35 години В този период е разцвета при мъжете, когато те са пълни със сили, желания и амбиции ".
Стоян е мишок , фермата е неговото място и по умения в селския труд няма как да го бият, но като човек е кофти.
Мое мнение, не задължавам никого и няма защо да се дразните.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 14:33 от Tary

# 710
  • Вестерос
Напълно съм съгласна и аз с Алайн!

Тари, всеки си има причина. АЗ лично бих си избирала мишоци, защото искам да спечеля парите. Не ми пука, че в твоите очи или в на други ще играя нечестно , защото не съм си избрала по-силен от мен както Ади-Мара или Дий-Стоян. Дий падаше от всеки, все тази беше кой би избрал пак щеше да отпадне. Адито можеше да бие известните...Човекът е вътре , за да печели,а не да се доказва.

# 711
thumbsupИ аз не ги разбрах тези доводи за горкото момче на 24 години. Реално би трябвало да е точно обратното - здрав и прав физически млад мъж да отвее другия, който е по-близо до средната възраст. Laughing

Очаквах повече от Краси, доста разочарована съм. Нямаше лош късмет за него, просто се оказа несъобразителен играч. Липсваше му концентрация и хладнокръвие. От най-симпатичен фермер в началото, вчера завърши като най-бледичкият от всички участник.

Няма друг толкова мотивиран играч като Стоян, така че победата ще му е напълно заслужена  Peace
thumbsupБез да го харесвам кой знае колко, тази негова мотивация несъзнателно ме кара да заставам на негова страна. Вчера знаех, че Краси отпада и въпреки това до последно стисках палци и се вълнувах за Стоян. Simple Smile

# 712

Tiffany Aching, човекът може и да не спечели, ако допре до гласуване на другите фермери. В тези формати има значение не само победата, но и как стигаш до нея.
И ако смяташ да мачкаш мишоци за да изпъкнеш, Joy не декларирай принципност, сила и т.н., а тихо с дамаджанка в ръка и сред приятели стигни до финал. Joy

# 713
  • София
Аз въобще не намирам решенията на Дий и на Тодор за смели. Тодор, когато избра Финци, все още не знаехме, че Финци е толкова здрав и най-вече пъргав. Знаехме, че се справя с работата във фермата, но това е едно, в последствие видяхме, че е и пъргав (на дуела и на прескочи кобилата). За много хора до този дуел Финци си беше здрав дундьо. Сега отслабна и в по-добра форма.

Изборът на Дий беше такъв, тъй като той знаеше, че ще падне, от който и да е. По-малко срамно е да паднеш от най-силния, от потенциалия победител, така остава в съзнанието на хората като постъпилия смело, който е можел и да отстрани някой от останалите.

# 714
  • Ню Йорк
Нико се дразни, че Стоян бил там за пари, а той за какво е? Нали никой не си мисли, че като треторазряден служител в HP взима повече от 2000лв заплата?! Ако изобщо все още има работа де.

# 715
Скрит текст:
И разцвета на силите на мъжете не са 20-те години, а " 30-35 години В този период е разцвета при мъжете, когато те са пълни със сили, желания и амбиции ".

Абсолютно не съм съгласна , тогава може да се чувстват повече мъже, улегнали с кариера и доходи, но най-силни ФИЗИЧЕСКИ мъжете са около 20-те си години. Милиони спортисти го доказват точно това и на 30 и нещо се отказват от спорта, просто защото физически не са това ,което са били на 25.

И само за мнение, не симпатизирам крайно на никой, нямам мой победител, но смятам ,че има хора , които нямат място на финал и това са Нико,Силвия и Галя. Иначе всички ме дразнят ,начело с Макето.

# 716
  • София
Аз въобще не намирам решенията на Дий и на Тодор за смели. Тодор, когато избра Финци, все още не знаехме, че Финци е толкова здрав и най-вече пъргав. Знаехме, че се справя с работата във фермата, но това е едно, в последствие видяхме, че е и пъргав (на дуела и на прескочи кобилата). За много хора до този дуел Финци си беше здрав дундьо. Сега отслабна и в по-добра форма.

Тодор избра Финци не заради физическите му показатели, а защото е достатъчно умен и съобрази, че ако двамата са на финал, вотът на публиката няма да е в негова полза.  Peace

# 717
  • Стара Загора
Силвия ще е според мен новият фермер. А тя логически би трябвало да сложи Стоян и Мария за ратаи. И последния дуел ще е мъжки между Стоян и Нико (със заслужена победа на Стоян).
От всички останали, Стоян би било редно да спечели този формат според мен, тъй като той ясно декларира, че е там за това, показвайки го с труда и споссобностите си във фермата, борбата на арената и неутралното си поведение към останалите "курортисти" във таз годишния сезон Simple Smile
А тия Макета, Сисита и Никота, и грам не заслужават да се нарекат градители и фермери. Дай им ракийка, мезенце и купон и не ги закачай за работа....

# 718
  Нека и аз да се намеся с мнение.  Всяка игра и състезание се играе за победа, а оттам и за паричното и възнаграждение. Както е при  спортистите. А това, че някой да се правят на "две и половина"  не му прави чест. Ааааааа сетих се  - Дий  - за него играта бе действително едно приключение, а  всяко правило има изключения. Почти за всички останали важи приказката за лисицата  и киселото грозде.

# 719
Финци пък аз не го виждам чак толкова силен, те направо го изкараха някакво божество. Вярно - има умения, раздава се в игрите, но например при играта с балите не мисля, че би се справил по-добре от Стоян, или пък на играта за издръжливост, при която трябвя да висят на греди.
Също така не смятам, че да избереш по-слаб играч е нещо срамно. Тодор имаше интересна стратегия, но трябваше да вземе под внимание и това, че времето променя всичко. Аз лично сега, както и при битката им с Финци, бих искала за победител Тошко.
Защо не се коментираше, че Макето избра двата модела за дуел, а Стоян поставят в положение да се защитава.
Признавам-симпатизирам му, но не съм сляпа и той си има недостатъци, но не са такива, които да са чак толкова неприемливи.

Общи условия

Активация на акаунт