Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • На север
mimmito, малко съм ти далеч  Joy Ама добре си дошла де! Много обичам да обгрижвам гостите си с вкусотийки  chef Последно бях направила една питка с праз за гостито.
mariat, спокойно и аз съм на диета Simple Smile Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че втората баница е с около 1000 ккал за цялата тава? Обаче си права, че от както разбрах как се качват снимки не се спрях  Laughing
Писе, хич ме няма с руския... Виж ако е на английски няма проблем. Сигурно като забременея един ден ще почна да се уча да правя разни неща.

Ето нещо полезно и диетично:

Смути от бадемово мляко, банан, боровинки, канела, ванилия и стевия

Опс...сориии mariat пак не се сдържах... Joy

# 106
Е, Ред, аз на майтап. Обичам снимки! И другите ги обичат. Слагай на воля.
Сега ще изровя някоя от моите и аз ще пусна.
Едит
Оказа се, че снимка.бг нещо се е бъгал, или някой вирус ми е изтрил всички снимки. И не мога да кача нови. Сори.

# 107
Рет, заради теб сега баница ще правя! Приготвих си корите, тиквата, орехите, маслото... Сега тръшвам дребните в леглата и запретвам ръкави. Хич не сте приятелки значи с Валето Joy! После ще гладувам с вас.
Вале, голям ми е мерак да направя тая торта, но си мисля, че няма да я докарам ни на вкус, ни на вид. Другия месец мм има рд, може да направя плах опит като няма никой у дома, че да не обяснявам що хвърлям.
П.п. кучо е бонбон! Моя Убавец се научи да спи при децата. Има едно килимче пред кошарата на малката и като реши, че е време за лягане, бута си вратата и се настанява. Ема е с хрема и онази вечер заварвам мм легнал на едното легло и хърка, Ема на другото и тя хърка. Бъко на земята, опрял нос в кошарата и той хърка. Чудесно трио, така се смях.

# 108
  • На север
Хортензия (страшно име между другото  Laughing) може да сложиш и малко канела. Много хубаво става. А нашата Белла спи с нас в леглото...  Blush Свива се в краката ни и не мърда. Опитвахме се да я научим да спи в нейното легло, но все се качваше посред нощ при нас и я оставихме, че сърце не ми дава да я гоня в друга стая. Тя милата е свикнала да има някой все около нея. Иначе е страшна поспаланка. Спи по цял ден от едно място на друго. Днес ставам и отивам в банята. Излизам и гледам Белла я няма, а уж стана с мен. Гледам върнала се в леглото да си доспи  Joy После от леглото на килима, на дивана, на другото легло, пак на килима, пак на дивана и така цял ден спане...кучешки живот  animal037

# 109
Малко късно, но в една друга тема се заговориха за филми. Изгледахме един италиански и много ни хареса.
Казва се Идеалните непознати. Препоръчвам!
Бялото пухче е много сладко, особено като бебе. Не, че сега е супер, мега голям!

# 110
Добра вечер!
Стади  bouquet страхотно решение!
Ред много ти е хубава госпожицата! Моето магаре спи на замята до мм, а по цял ден върви след мен... Много е палав - с нетърпение чакам да израсте пубертета  Joy на година и 5месеца е, ама е 50кг.... Страхотни баници  chef
Мако за ядосване си е, ама...свиркай - дет се вика тва да е кусура!
Мариат аз имам мноооого шапки  Joy и като модели, и като разцветки и като сезони... Обожавам аксесоарите - шалове, чанти, шапки, ръкавици, бижута.....Последно се сдобих с червени шапка, шал и ръкавици - нали имам вече червени ботуши  hahaha При нас или има силен вятър, или силно слънце - все съм със шапка  Joy За да ти се запази прическата ти трябва добър фиксатор - дали лак, гел, вакса...
Писе сещам се за моята баба - болят я ръцете и отива на лекар - доктора ѝ казал много работиш, натоварваш ги и за това те болят. Тя отива на почивка на бани, връща се и пак при доктора, а той - ами много си стояла без работа, трябва им раздвижване  hahaha та някъде в златната среда е истината и в хапчетата  Hug Застудя времето и почват да се обаждат болежки...
Ние днес точихме баница и тиквеник - репетиция за празниците  Joy станаха страхотни. Направих и едни луканки в марля - ще видя след няколко дни дали става нещо. Иначе с малкия учихме за Станиславски - поопресних знания и доста научих и аз. Дет се вика да не е само едене, ами и малко култура  Joy
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 111
Добро утро! Имам си картичка от ма ко.  Heart Eyes Дошла е в нашата пощ.станция на 18-ти, на следващия ден получих известие и днес си я взех.  Party Смърфи, много щастлива!  bowuu

Иначе нищо интересно. Преживяхме протестите без дори да разберем. Навсякъде беше много спокойно, а по магазините направо празно.  Wink Успяхме да си купим разни неща от Икеа, нещо което е невъзможно в нормалните уикенди, защото опашките са умопомрачителни.

Ето и кафето, отивам да си направя едно и за мен, че още се прозявам:

# 112
Добро ви утро!
Ето, Смърфи, а ти така им се гласеше на стачките. То било хубаво. А ние с какви чувства сме изпълнили тази думичка!
Днес е ден на Християнското семейство и Малка Богородица. По този повод сме на рожден ден довечера и няма да готвя.

# 113
Добро утро и от мен!
Ходих да ми източат малко кръвчица, записах си час и за алерголог - утре вечер съм на преглед. Днес мисля да отида и на рентген...Егати началото на седмицата  Crazy

# 114
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, радвам се, че е пристигнала.
Значи наистина не пътуват много до там. Знам, че майка я пусна понеделник с/у вторник, ама не помня миналата или по-миналата седмица беше. Май по-миналата.
Калинче, заслужаваме да те видим с червените ботуши в цялата ти прелест. И кучо отдавна не сме виждали.
Вио, да докладваш за всеки доктор. Те само ти взимат изследванията или дава тнякакво мнение преди пулмолога, когато излязат.

И аз онзи ден правих баница, ама не за тренировка. Понеже не се справям с точене на домашно тесто, баниците са ми с готови кори.
А и на една марка, някаква царица беше, има игра, та се запасих. Понеже не спечелих, направих едните кори, че да имам повод да взема още  hahaha Тези, които са в повече ще ги връча на майка да ми направи баклава за Коледа.

Отивам да сложа една леща и да подготвя 4 подкови суджук за сушене. После ще ходя на пазар, както винаги.
Хубава седмица на всички  Hug

# 115
Сетих се да пожелая късмет днес на Стади!
Ма ко, как преспа с идеята за кухнята?

# 116
# 117
Добър ден!
Настанявам се на кафенце.
Ма ко и аз не можех да точа, ама се оказа не толков сложно - трябва ти свободно време и настроение!
Мариат - малка Богородица е на 8.09., а днес е Въведение Богородично.
За празника една питка ще спретна и ще пека телешко.
Усмихнат ден ви желая!

# 118
  • Великобритания
Честит празник момичета
за днеска едни пържолки ще пекна и шопска салатка , стига толкоз
тепърва идат празници и като си помисля какво освинване ще е ..
така..дайте бързи идеи за подарък за ММ за именния му ден ..
портфейл, часовник и вратовръзки не става .. минаха си по реда ххахх

# 119
На нас ни се очертават интересни месеци. Веднга след НГ ни идват на гости за една седмица едно приятелско семейство с кумовете им, пак наши приятели. С тях ще обикаляме из региона. Изпращаме ги и след 24 часа посрещаме много близка приятелка за две седмици. Две седмици след като тя си тръгне идва друга дружка със сестра си. Също много близки. Ще бъде безкраен купон.

Вчера напълнихме 5 наденици. Смятам да поканя тези дни бг семейство до нас и да ги опечем на скарата. Нямам нерви да ги качам да съхнат в хладилника за луканки. Пастърмата става за 3 седмици, не знам за колко ще станат луканките.  newsm78

Мако - да не се ядосваш за кухнята.  Hug Всяко зло е за добро. Сигурна съм, че и така ще е много хубава и удобна. Wink

Мимито - някакъв парфюм? Любими луксозни бонбони и бутилка алкохол. Peace

Ред - при вас много красиво.  Heart Eyes Ама аз от 4 години не живея на студено и направо не знам как ще свикна отново един ден...

Вио - стиснати палци за прегледите.  Peace

Много целувки на всички неспоменати.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт