Просто ми преля чашата. Като ми е тръгнало от края на миналата година с борбата в съда, заради несвършената им работа, та до сега, всичко става с голям зор и много нерви. И продажбите на мен чакаха и ваденето на документите и огледите и комуникацията с брокерката и отсрещната страна, всичко.
И нашата сделка, предишните собственици така бяха забатичили нещата, че беше чудо.
Ремонта беше капака. Толкова ремонти съм направила, просто не предполагах, че точно при този ще се забави и обърка всичко възможно, че и отгоре.
Много ми дойде. За целия си живот, за втори път го казвам, но е факт. Изпуших. То винаги нещо, дето може и да пропуснеш нервите покрай него идва в повече. Мъжа ми го отнесе снощи, не че в случая е виновен, сега да видим колко време ще ми минава и ще влизам в час. Искам да свърши тази година вече.
Извинете за мрънкането

Каква порода е?
Иначе аз днес няма да готвя. Мисля да карам на сирене и таратор. Ще си спретна една хубава голяма шопска салатка за вечеря.

Какво ли ще стане у дома ако децата получат по едно шоколадово яйце, барабар с мама и тати? Ще има изненадани, ще има бая изненадани и сърдити и ревящи. Възпитах добри деца, които обаче си държат на подаръците от Дядо Коледа. Вземи поне и по билетче за някоя лотария. 
Бързам и мисълта ми тече по бързо отколкото пише ръката ми.