Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Добра вечер!
Напълнихте ми сърцето с тея снимки  Heart Eyes природа, торта, нови вратички  bouquet красота! Ей забравих хубавеца  Blush Ред - момче или момиче е? Моя нали е черен....зарадвах се на бялата пуканка.
Мими ти нали се чудеше за гумените ботуши - купувай hunter и ще споменаваш кака си дълго време с добро! Аз набарах едно намаление на моя номер от 100 на 35 - е верно червени, ама за тая цена хич и не ми пука  Mr. Green пък за елените не се тревожи - имам един Рудолф  Joy те нали прародителите му са ползвани за теглене на каруци - колко му е една шейна да тегли  hahaha
Вио стискам палци бързо да приключи тая сага с кашлицата  Hug
Ма ко - последващите терапии са един вид профилактика и се правят ако всичко е ок на скенера.
Сега да видя какво ще ме наплаши доктора във вторник  - първата част от химиото я свърших, сега минавам на друг медикамент, пак три вливки... та във вторник ще ходя доктора да ми говори за страничните ефекти и да ме пита дали съм съгласна да я провеждам...и в сряда ще ги мятам. Радиолога вече ме "наплаши" с радиотерапията - нея ще я мятам като свърши химиото и направя скенер. Надявам се до април да приключа и да почвам диета за отслабване  hahaha
Исках да кача снежна снимка, ама ми казва "файла е прекалено голям" ...трябва нещо да бъзикна в телефона, че да прави малък размер снимки...
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 91
Добро утро, дами!
Лейди, ти си мъжко момиче!
Вие се чудите за гумени ботуши, а аз за шапка. Трябва да си купя, но каква да е тя е много трудно да реша. Хем да топли, хем като я свалям да не наелектризира косата, да ме прави красива, да ми отива на дрехите.....
Ред, добре си измислила партито. Дано да бъде и оценено подобаващо. Що се отнася за ракията на Коледа- от сега се приготви за триумф!

# 92
Добро утро! Домочадието ме остави да спя до 9,30, сега съм като пребита, цял ден ще ходя зомбирана.
Връщам се да ви чета, докато се освестя с двойно кафе.

# 93
Нищо че вече е обяд ,да сложа една кафе.

Калинка трудно ще ти е ,но си герой и ще се справиш. Hug Heart Eyes
Хортензия почивай,пък от утре пак по график . Wink
Ред ще се хареса изненадата.Браво на теб,ама ще чакам да видя снимки на тортата. Wink
Аз днес полежах до късно,че цяла нощ се будих от болки в ръцете.Като кажат че е от плетенето дето ме болят.Ами вчера като не съм плела. newsm78 Е започнах си хапчетата да видим дали ще минат.Чудя  се какво да готвя за вечеря,за обяд има кисело зеле с месо.Вън е облачно и ми е едно мързеливо....

# 94
  • Великобритания
Лейди- още малко остава , вижда му се края  Hug
при нас има няква буря - Агнес , ма много е крива , много е сърдита
на моменти имам чувството , че вятъра ще събори блока хахха
цяла вечер не можах да спя , въртях се насам натам , и сега ми е едно уморено .. няма да излизаме , ще почвам да мисля с какво ще укротявам зверчето
Ред - и аз се нареждам за снимки от рожденния ден
Мариат - вчера като излизахме с ММ на разходка и реших , че новата ми бяла шапка е смешна и няма да я нося ( а толкова ми харесваше) и излязох без шапка - грубааа грешка .. еми харесах си една тъмно вишнево , или както и да се казва цвета .. ама ММ каза ,че ми отивала на червените бузки хаххахха
хич не ми дреме дали ми сплесква косата , искам да ми е топло на ушите , че като ги надуха вятъра и после умирам от болки
ще правя пилешка супичка , и пиле фрикасе - това ми е заявката за днес

# 95
  • при късмета
Писе, казват ти, че е от плетенето, защото са повтарящи се, натоварващи движения. Ти отдавна имаш проблем, а ръцете не трябва да се натоварват. А еднотипните движения натоварват най-много. Това обостря всички видове тендовагинит, а той е възпаление.

Прибрахме се от един пазар с шефа, сега отиваме до магазина. За днес поръчката ми е руло Стефани и картофена салата.

# 96
Здравейте!
Гого и баща му отидоха до свекърите и аз си почивам тук с форума. Сготвих, оправих, имам да гладя, ама не ми е дошла музата.
Да ви споделя какво ми предстои утре. Надявам се всичко да мине на 6, че доста време и енергия хвърлих. Една от майките на дете в групата ми е с много рядко заболяване. Естествено, Здравната каса не поема лечението и постоянно трябват пари, за да е що годе добре. Тя няма да оздравее, но поне я стабилизират. И откакто съм разбрала ме човъркаше мисълта, че трябва да помогна по- някакъв начин. Добре, че директорката също е на моето мнение и ми каза да измисля нещо. А аз го бях измислила вече- инициатор и организатор съм на Благотворителен кулинарен базар. Та утре, и за да отбележим Денят на християнското семейство, ще се състои в ДГ събитието. Родителите са съпричастни с болката и приеха много добре идеята. Надявам се утре всичко да мине чудесно и да успеем да съберем една прилична сума, с която да помогнем.

Калинче, стискам палци всичко да мине благополучно.
Мариат, и аз трябва да си купя нова шапка, че от миналата година не ми изглеждат много добре вече.
Ред, чудесна идея. После да пуснеш снимки.
Писенце, почивай си.
Хортензийка, завид за късното ставане. Моето диване е ранобудно, а майка му хич ....
Мими, стоите си на топло и тихо вкъщи.
Валенце, аз си ги вадя във фото. Знам, че има някакъв сайт за евтино изваждане, но не ми се занимава. И тортата ти е чудесна. Както винаги.  bouquet

# 97
  • при късмета
Ста ди, много благородно от твоя страна и идеята ти за събирането на средствата е оригинална, забавна и полезна, дори и за участниците. Поздравления! И успех с изпълнението ти пожелавам.

Аз съм бясна заради кухнята. Ама бясна. Майстора не разбрал, че искам горните шкафове с дълбочината на долните. Направил ги по-плитки, както се правеха преди  #Cussing out Направо откачих. Сега ще трябва да останат тези, защото оскъпяването с други корпуси не сме го предвидили. За негова сметка може да станат подълбоки само с 10 см., което не ме устройва, по-добре да сложи вече направените.
Малоумен човек бе, само да ми се появи. Не знам защо звъни на мъжа ми вместо на мен  #Cussing out

# 98
Ох Ма ко...много мразя такива майстори. #Cussing out Аз ако съм ще му дам половината пари или поне тази горната част няма да я платя. Crossing Arms Ами клиента иска едно ,а те изпълняват друго.
Аз бях така със щорите в хола,обаче и на мен не ми се чакаше .Първо бяха омотали цвета,после уж взеха нови размери да са по-широки .е да ама не.Сега от страни си влиза слънцето и напича теменужките ми.
А това за ръцете ,болят ме раменете  и имам нещо на врата,та от там се притискат нервите и става.... Обаче кат не плета повече ме болят. Laughing
Аз направих баничка и към киселото зеле сложих една шепа ориз ,това хапнахме за обяд.
Стади  ами така са децата стават рано. Wink
А за идеята е прекрасна,ще се съберат пари   и ще помогнете за лечението.После може пак за баба Марта да съберете като с децата направите мартенички.
Мими слагай си шапка  хубава или не духа ли с нея.
Аз нали имам доста  та избирам. Laughing

# 99
  • при късмета
Платено е всичко вече. Майстора ни е познат, а и е близък на много добри приятели на мъжа ми. Добре работи, проблема му е, че вечно е с репликата "на моята работа няма да ме учиш" и не чува какво се иска от него, смята, че по-добре ще го реши. Беше правил кухня и на един от въпросните приятели на мъжа ми и аз съм я виждала и като изпълнение и като подбор на материали. И той ни разказваше, че майстора му наложил туй-онуй. Като дойде, първото което казахме беше, че искаме цялата кухня да е равна. Защото на плота няма да имам нито мивка, нито печка, нито друго с което трябва да се съобразяваш, ще е равен плот. После започнаха коментари за вратите и как да са разположени и подобни и понеже там имаше варианти за решаване, а с мъжа ми бяхме единодушни за това в началото, че ще е с дълбочината на долните, реших, че е разбрал. И мъжа ми мислеше, че ще са като долните. Исках страничен шкаф именно заради това, че ще са дълбоки, ще се товари с много неща и дълга дъска за основа на корпуса няма да издържи. Човека обаче си мислел, че само за вратичките говоря  #Cussing out В интерес на истината и на проекта който беше пратил е с по-плитки горни шкафове, но тогава друго имаше да решаваме, при това от едната страна изглеждаше наравно с чупката на стената и изобщо не съм обърнала внимание от другата страна.
Не, че ще е лошо, ядосах се, че когато говоря никой не ме слуша.

# 100
ма ко, последното ти изречение ми е до болка познато! А най- кофти е, че като го направиш искаш да му се радваш, а не да ти е трън в очите. Защо да не можа да направи нови корпуси?

# 101
  • На север
Да ви почерпя, момичета с моите банички  Hug Има за всеки вкус. Едната е обикновена, другата постна само със спанак и праз. Намазах ги с кокосово масло отгоре и ухаеха страхотно.

Ста ди, страхотна идея! Хубаво е, че има хора като теб, които гледат да помогнат.
Писе, много се кефя на жени, които могат да плетат. За съжаление аз не мога  Rolling Eyes но бих искала да се науча. Теб кой те учи?
mimmito, и аз имам една такава зимна шапка с пискюл. Приличам на олигофренче с нея  hahaha Не знам защо, но не ми ходят шапки и очила. Сигурно понеже имам голяма тиква  Joy Даже като пробвам шапки все съм L размер. За това си купувам все якета с качулки, че да не го мисля.
Лейди, не знаех през какво минаваш. Браво за силния дух и усмивка! Ти си силна жена! Колкото до кученцето то е женско и е на 3 год и половина. Ето малко снимчици. Simple Smile

Ето малко и като бебе  Hug

Днес съм на плодове и нещо ми прилошава.  newsm78 Нямам никакъв апетит обаче. Напоследък хич не ми се яде.

# 102
Оххх Ред много е сладко кучето.Обичам  ги като са малки,тогава са толкова пухкави.Не че големи не ми харесват,ама много ядат и нямат пух,за това имам котки  та да ги мачкам. Joy
А баничките са супер . bouquet
А за плетенето повече плета на една игла и от нета  се доучих.Иначе баба едно време ме учеше само синджирче.Та ако решиш ще пратя клипове,ама повече на руски  ги търся. Wink
Ма ко горе главата тогава,все ще свикнеш  и това е.И това ще мине,и това е малък проблем... Hug

# 103
Ред, все пак хубаво е да има снимки, ама ти прекаляваш!
С баниците, де!  bouquet
Изглеждат прекрасно. А как ми се хапват не е истина. За сега мога само да си припомням как бяха на вкус.

# 104
  • Великобритания
Mайко мила , Ред давай адреса
идвам за баниците
взимам ги с тавата

Общи условия

Активация на акаунт