Напълнихте ми сърцето с тея снимки
природа, торта, нови вратички
красота! Ей забравих хубавеца
Ред - момче или момиче е? Моя нали е черен....зарадвах се на бялата пуканка.Мими ти нали се чудеше за гумените ботуши - купувай hunter и ще споменаваш кака си дълго време с добро! Аз набарах едно намаление на моя номер от 100 на 35 - е верно червени, ама за тая цена хич и не ми пука
те нали прародителите му са ползвани за теглене на каруци - колко му е една шейна да тегли 
Вио стискам палци бързо да приключи тая сага с кашлицата

Ма ко - последващите терапии са един вид профилактика и се правят ако всичко е ок на скенера.
Сега да видя какво ще ме наплаши доктора във вторник - първата част от химиото я свърших, сега минавам на друг медикамент, пак три вливки... та във вторник ще ходя доктора да ми говори за страничните ефекти и да ме пита дали съм съгласна да я провеждам...и в сряда ще ги мятам. Радиолога вече ме "наплаши" с радиотерапията - нея ще я мятам като свърши химиото и направя скенер. Надявам се до април да приключа и да почвам диета за отслабване

Исках да кача снежна снимка, ама ми казва "файла е прекалено голям" ...трябва нещо да бъзикна в телефона, че да прави малък размер снимки...
Лека вечер ви желая

Е започнах си хапчетата да видим дали ще минат.Чудя се какво да готвя за вечеря,за обяд има кисело зеле с месо.Вън е облачно и ми е едно мързеливо....
Направо откачих. Сега ще трябва да останат тези, защото оскъпяването с други корпуси не сме го предвидили. За негова сметка може да станат подълбоки само с 10 см., което не ме устройва, по-добре да сложи вече направените.
Ами клиента иска едно ,а те изпълняват друго.