Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Fort Worth, TX
Привет.Чудех се къде сте се скрили. Ние сме ок.Приготвяме се за тенксгивинг.Пуйка няма да правя. Няма кой да я яде.Украсата за Коледа е готова.Тук е нормално да се укрсява рано.
За вафлите които беше платила нашата другарка много похвално.Тук има традиция на някоя опашка за нещо човек да плаща сметката на следващия зад него.На мен ми се е случвало в Макдоналдс.Правят го ей така без причина .Аз съм ваканция 10 дни.Вчера готвих леща.Една странна зелена.Свари се супер бързо.Направо стана крем супа от леща. Днес още не съм го измислила.Засега си пия кафето на верандата и се наслаждавам на петуниите ми.Цъфтят та се късат.Ако задържи времето така и не пада ппд нулата през нощта ще им се радвам още дълго.

# 136
Плами, аз изпратих само далечните картички. Май трябва да подготвя и по- близките вече.
Кажи каква Пенка си харесала. Има един много евтин сайт. От там е моята, ни не знам ти каква търсиш.
Какво стана с телефона на синчето?
Креми, завид, завид!

# 137
  • гр.Варна
Плами, аз изпратих само далечните картички. Май трябва да подготвя и по- близките вече.
Кажи каква Пенка си харесала. Има един много евтин сайт. От там е моята, ни не знам ти каква търсиш.
Какво стана с телефона на синчето?
Креми, завид, завид!
АААА само съм надписала картичките , още не ми е дошла музата да ги пратя.Мисля че е рано още newsm78
С телефона засега нищо не се случва.Подадохме жалба,викаха детето с баща си за придлужител на разпит и до там.Щели сега да искат прослудяване на устройството.Дрън дрън че пляс.Като разбраха че апарата струва под 200лв. и се изсмяха.Как да им обясня, че не е въпроса в телефона, а във факта че е взет от дете от класа.Че доверието го няма вече.Ей това е проблема ама те не ме разбират. #Crazy
А прахосмукачката е Bosch BGS 42210 с цена 349лв.Ами не ми се дават толкова в момента.

# 138
Здравейте, момичета. Вчера ми дойдоха в повече емоциите и не можах да пиша. Събитието надхвърли очакванията ми. Събраната сума е 1370 лв. Повече от чудесно. Не очаквах да сме толкова единни и всички да помогнат. Почти всички сладкиши се изкупиха- останаха малко сладки, които днес раздадох по групите на децата.
Още като отидох на работа бях поразена колко много хора са съпричастни. Родителите от моята група бяха направили по няколко сладкиша- торти, пити, баници, мъфини, кошнички, сладки, курабийки и др. бяха донесли. Чакаха ме цяла стая с лакомства. От другите групи бяха по - малко приготвените, но те пък се отчетоха със закупуването. Нямаше родител, който да ни подмине. Имаше и местна телевизия. Отразиха събитието и преди малко имаше репортаж. Да ви кажа- доброто съществува!

P. S.  Не съм ви чела. Ще се върна после. Simple Smile

# 139
Ех, Стади, това е много, много хубаво! Нека тази майка да стъпи на крака и да се радва на детенцето си! Доброто го има навсякъде, само трябва да се огледаш Hug
[
Да видим дали ще ми се получи поздрава. newsm78 Моите госпожици са луднали по тая песен и на мен ми хареса, действа ми зареждащо.

ПП ми не се получава, мнооого съм зле...

# 140
Браво, Ста- ди!
Очите ми се напълниха със сълзи!
Хортензия, ся умувам коя е тази песен!

# 141
  • при късмета
Ста ди, браво на теб за идеята и организацията и браво на всички останали за съпричастието и помощта. Пусни после ако има линк с репортажа

# 142
Не знам дали ще успея да го кача тук. Иначе във фейсбук вече го качих.

http://www.tvstz.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/25316- … D0%B9%D0%BA%D0%B0

Сумата тук я казват по- малко, защото и днес ми дават пари родителите.

# 143
  • На север
Ох и аз се разчувствах  cry  Колко малко му трябва да човек за да повярва в добротата на хората...

# 144
Браво Стади-изгледах клипа и .... а за доброто ,то съществува и няма никога да загине. Heart Eyes
Днес малко на мързел го отдадох -тока спря,после и водата спряла и няма какво да правя.Дойде тока ама аз бях извадила плетката и до 16 ч плетох.А сутринта с мама си говорихме и времето мина.
За утре нямам задачи само да сготвя и това ще е .

# 145
Мари, напиши в Тубата " Празник  Врабчета". Варианта с момчето с карирана ризка.[videohttps://www.youtube.com/watch?v=7Sr6cOSiRKM][/video]
Пробвам още веднъж.
Пфу, че съм патица!

# 146
  • при късмета
Ста ди, такъв ентусиазъм не съм виждала и на големи кампании, организирани от опитни в това отношение. Пак да кажа браво на всички ви!
Мушкатова, сложи линка не в таговете за видео, а в тези за линк. На втория ред, третата икона, трябва да ти излиза като "вмъкни връзка"

# 147
# 148
Добро утро.
Хортензия, знам, че твоите момичета са по- малки от моята и се зачудих на къде са "залитнали", а те по детска песничка. Аз, признавам си, очаквах някой нов Хамерикански хит.
Ста- ди, и аз те изгледах. Браво!

# 149
Ооо, тази песен ни е любима и на нас, наизуст я знаят  Heart Eyes
Стади, браво на вас  Hug

Снощи при алерголога ми установиха астма.
Според мм аз съм си виновна  #Crazy
Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт