Домакини 58/ Снежни забавления и топли празници!

• 58 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Великобритания
Ходихме с детето до детската градина , в която искам да вземат малката ,
много хубаво ми се видя ,чисто , топло , много и различни играчки.. има и 2 градини , в които да излизат навън да играят ,
само едната учителка беше там , допадна ми
а детето залепна за едно столче и не искаше да си тръгва ххах ,
малко ми се сви сърцето , ама няма как ..
дадоха ми една форма да попълваме ,еми тя 10 страници бе , тъкмо като за домашно пре ваканцията
на 4-ти ще ходим да я дадем и да видим кво ще става ..

# 646
  • На север
Момичета, аз съм се превърнала в болногледачка. Кучо не иска да се движи много много. Разнасям я навсякъде, храня я в устата, че иначе не яде и и нося вода до носа.  #Crazy Намерихме едни възглавнички надуваеми, които също се ползвали с тази цел и след малко ще ходим да купим една. Дано с нея да е по-добре положението.

# 647
  • при късмета
Вио, такива да си ги нямаме. Отиваш на банкет, те ще се оправят, къде ще ходят. Още миналия път като остави Дея на татко ѝ, ти казах по-често да го правиш. Е, няма да са се справили все едно си вкъщи, ама трябва да го преживееш. Весело изкарване! КазАх!

# 648
Вио, не се притеснявай. Ще се оправят.
А ти си заслужаваш почивката и празника и се нагласи, усмихни и се забавлявай!  Hug

Благодаря ви, момичета-mariat и ма ко!  bouquet Heart Eyes Hug

# 649
Вио, и преди май имаше изпълнение покрай банкет, а? Май бяха забравили да нахранят малката.
Споко, ще оцелеят. Бегай на банкета и си гледай кефа!

# 650
Тук съм аз,чета ви ама тъкмо напиша и вземе че се изтрие написаното и като го повторя 2-3 пъти и ми писва. hahaha
Искало нова мишка чудото,ама кога ще си харесам че съм капризна... newsm78
Студ студ и това си е ,Контеска не знам как издържате на тези температури там.
Иначе има слънце ама си е студено.
Вио марш на банкета и не ги мисли . Naughty
Ред бързо да се оправя кучо и да махате яката,ама не го мисли дали пречи или не.Ще свикне и така ще зарасне раната.
Калинка браво на теб и кучо,герои сте вие. Hug
Мими кога порасна това момиче та и на градина ще ходи.....
Ма ко хайде чакам да се похвалиш с нов член на семейството.
Плами и при вас чакам да видя новия домашен любимец и дано лесно свикнат .
А за коня вярвам ще се намери човек ,ама поне да е на изгодна цена за вас...
Днес си направих разходка и свърших задачите.Щерката пак намаза една ризка с дънките,да носи.Разни обеци и дрънкулки,после готвих на бързо за вечеря и сега почивка.

# 651
Ъъъъ, за какво точно говориш? Уточнявай ги тези неща, моля те!
Мимито, за градините при вас чувам легенди, ама децата си оцеляват и се развиват.

# 652
  • при късмета
Мария, спокойно, Писето имаше предвид да вземем коте.

Ще вземе, ама по-нататък. Ще видим кога ще има на Копривщица и тогава. Като ходихме март месец имаше малки и като ходихме септември пак имаше. Всичките бяха много хубави. И в двете котила имаше и сиви, почти като това дето беше вкъщи и шарени. Шефа много ги гали, защото те не се плашат и дават и той много щастлив. Ще видим сега котката какви ще ги изфабрикува и ще вземем мъничко, че бързо да се научи къде му е тоалетната.

Плами, мислех, че коня с който тренира дъщеря ти е на базата. Божеее, как се продава такова нещо  newsm78 Много е тесен кръга на евентуалните купувачи, предполагам
Мими, дано ѝ хареса на градина.

Отивам да чета Патиланско царство

# 653
Ъъъъ, за какво точно говориш? Уточнявай ги тези неща, моля те!
.
Ама ние сме сериозни хора тук бе Мария,не така. hahaha
За една малка пухкава топка дето мяучи говоря. Laughing
Нали Шефа има поръчка ,та за туй.Ама наистина онова във фейса дето ти е пуснала Креми е супер коте.Между другото котката е хубаво да е трицветна,носят щастие.А пък съседите имат едно пухкаво сиво котараче от къде е и каква порода е не знам.Идва все у нас,ама моите калпазанки го бият.Не си дават територията. Joy

# 654
  • при късмета
Писе, ако знаех, че все пак ще склоним да вземем коте, щях да взема от твоите. И без друго почти се засякохме като се родиха.
Последната ми котка беше само черно и бяло. А иначе рижавите са ми любими. Ама каквото си хареса шефа.
Днес пак видяхме котета пред блока, като се прибирахме ги хранеше една жена. Аз от игра на котешка храна спечелих комплект храна и котета ще се облажат, като дойде. Ама шефа мрънка, че колкото ида ги храним, не дават да ги пипнеш, камоли да ги погалиш. Не дават и на другите, а поне още двама, трима човека им дават храна и то всеки ден.

# 655
Знам аз за какво говорите, но давам повод за размисли..... Все пак идва края на годината.... даваме си равносметка, чертаем нови планове....
Хайде от мен да мине първо котето, после и сестричката.
И да знаете, че съм добра, иначе бих пожелала близнаци!  Mr. Green

# 656
:
Знам аз за какво говорите, но давам повод за размисли..... Все пак идва края на годината.... даваме си равносметка, чертаем нови планове....
Хайде от мен да мине първо котето, после и сестричката.
И да знаете, че съм добра, иначе бих пожелала близнаци!  Mr. Green
hahaha Joy hahaha

Ох, добре, че само такива пожелания нямах. Благодаря ти за персоналното и мило пожелание за всички ни!  bouquet

Помня преди 4 години 3 от късметите ми от баницата бяха 'БеБе' и в чудо се видях. Не че съм суеверна и да вярвам, но се изнервих максимално на пожеланията и усмивките от мм.

Пфу, цяла година ме беше подгонил страха от тези късмети.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 01:48 от Анонимен

# 657
  • Великобритания
aхахха , Мариат леко леко
макар че лошо няма
засега едно бебенце в темата , ама нека се увеличават през новата година

черпя малко красота от нашия град , така са украсили яхтения порт , че чак го даваха по новините хххах

# 658
  • На север
Ехеее разписали сте се и какви хубави пожелания валят. Айде аз поднасям крак  hahaha Да видим коя ще е следващата.
Мойта палавница се прероди. Купихме днес една възглавница за врата надуваема и я сложихме и сега скача наляво и надясно и не може да смогне да играе. Даже хапна от моите кьофтета лакомницата. Simple Smile Ама какво да я правя слабост ми е.
Аз да ви кажа в чудо съм се взела. Питахме родителите на моя какво искат за Коледа и майка му вика, че искала тенджера за паста  newsm78 Ровя аз в нета ама то едни цени оле малееее и никакъв избор. Разликата са някакви си дупки на капака. Вече е и късно от интернет да поръчаме и май ще хвърлим едно 250 лв за една тенджера  #Crazy Какво ни трябваше да питаме и ние... Всички други подаръци са готови. Само трябва да ги опаковам и още не сме си купили един на друг подарък ама и това ще решим тези дни. И за изненадата мислим още каква да е. Mr. Green Хо хо хо... santa2

# 659
Разкошни снимки. Искам да съм там.
Давайте го по- весело, дами. Скоро аз бях на лекар. Пита ме дали ще раждам още. Отговорих с "Надявам се".
Е ми, няма нищо сигурно. Та и аз с лаконичен отговор.
Ред, а теб питаха ли те какво искаш за подарък?

Общи условия

Активация на акаунт