След девет месеца мъчение, очакваме ДЕКЕМВРИЙЧЕ с нетърпение - Тема 8

• 68 505
  • 898
  •   1
Отговори
# 75
Mama_Ves, много ще съм ти благодарна! Стискам палци всичко да ти е наред! Ох, сигурно ти е много вълнуващо, че наближава Simple Smile Аз си записах час за д-р Киров и за отворени врати, та ако ми хареса - той ще е човека, радвам се, че потвърждаваш хубавото мнение за него.
Да...това за имигрантите си е вярно, не бях се сещала. Ваксинационния календар го снимах, сега ще опитам през телефона си да ви го пратя да видите за какво става въпрост. Мен това, което ме разколеба за ваксините е, че вече от две места чувам, че заради многото ваксини - 2,3 и 4 месец има някакви "комплексни", които са все едно 12 инжекции (не знам дали са в една обща или не - по-скоро в няколко, но мисълта ми е, че това са 12 различни типа щам), та от 2 места чувам, че децата им правят някакви алергични реакции, които после се лекуват с години. Защото им е мн рано и са мн уязвими за толкова нови антитела. Не искам никой да плаша, дори не се изказвам много компетентно, но за децата с алергичните реакции съм сигурна. Та се замислих... На всичкото отгоре като попитах моята лекарка от ЖК дали има такова нещо, тя каза, че при нейното внуче точно това е станало... И сега съм... Shocked newsm78 #Crazy За пореден път се чудя кое е по-малкото зло....

# 76
Момичета, дойде и моят ред да се похваля - днес следобяд сьс секцио се роди нашата малка дьщеричка Виктория. 45 см, 2.4 кг. Бебка е добре и доста спокойна засега. Аз все още свиквам с мисьлта, че вече сьм майка, невероятно чувство е. Операцията не беше особено приятна, но определено е нещо поносимо освен това имам чувството, че траеше 20-тина мин. Сега сьм в леглото. Наболява ме, поносимо. Чак утре ще ставам. Умирам от глад и умора, не сьм спала хубаво от 3 дни насам.
Относно крьвното - ниското не е проблем, високото е опасно.

# 77
  • Лондон
Честито,Анастасия!Да е жива и здрава малката Виктория,много късмет й желая! Бързо възстановяване за теб,радвам се,че всичко е минало по най добрия начин Heart Eyes

# 78
Anastasia, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

# 79
  • София
Anastasiya,честита рожба!Да е жива и здрава малката принцеса,а на теб бързо възстановяване!

# 80
Ах, прекрасна новина!    Heart Eyes
Честито, Анастасия! Да расте здрава и щастлива Виктория! Много късмет в живота! Бързо възстановяване!       Hug

Моята ЖК днес мина. Сууупер дълго ме държаха за тоновете, но всичко е наред. Имам чувството, че просто ме бяха забравили.    Mr. Green
Най-важното е, че Беб расте здраво и е догонил термина отново 24-25 декември. Понеже последния път докторът ме върна със седмица назад и уж клоняхме към Нова година. Другото важно - обърнал се е в необходимата поза и сякаш е на старта.   Laughing  Дано не се врътка повече, но с раждането може да почака - само 2 кг. е все още.    Peace

За "браво на момчето! "  Laughing  минах и му купих 2 чифта ръкавички - едни тънички, за да не си дере личицето и едни дебелички за навън. 

Беше хубав ден! Пожелавам ви спокойна вечер!      Hug

# 81
 Честита радост, Анастасия! Бързо възстановяване на теб и много здраве и щастливо детство на малката беболина! Simple Smile

# 82
Честито Анастасия!
 Пожелавам бързо възстановяване !

# 83
Честито на Анастасия Simple Smile Да ви е жива и здрава малката, много да ви радва и бързо да се възстановиш.

# 84
Честито, Анастасия! Прекрасна новина! Бъдете здрави и двете и Бог да ви пази!  Hug

# 85
Честито и от мен на мамите Анастасия и Бианка. Много радости покрай бебчовците и много здраве!
Аз вече си имам дата за секциото Simple Smile . Остават ми има-няма 3 седмици. Чудя се какво още ми остана за купуване. И за болницата....

# 86
ОП,здравейте и от мен  bouquet
Честито на новото майче,много  здарве и щастие  Hug
Аз кво да ви кажа,почивам си,последните дни доста ми се спи и мързелува,корема ми е спаднал доста надолу,стрии имам ужасно много особено по корема,от няколко дни придружиени с нещо като обрив,което мн ме сърби и май тряя ходя до джи пи то утре..
Мари,туука така се определя позицията,но реално и аз като си пипам корема и аз мога да ти кажа къде кое му е.. Joy Joy а и с тез ритници..
Аз няма да ваксинирам,четох че една мама беше питала,и във вторник имам среща с мидлайфката та ще си настоявам за бърт план щото не искам нито вит.К нито капки за очите,нито хепатит Б. и искам забавяне на пъпната връв и много неща искам,та ще си настоявам не ме интересува,плюс че нарочно не ми дадоха среща в 34 седмица..
Наистина вече ми е много тежко и тегаво,добре че моята мама идна в понеделник,че не издържам вече,а и нямам желание за почти нищо..
Иначе за кг,не се меря отдавна а и не ме инт,щото ще ги сваля ама тия стриии ме убиват психически честно...
А да попитам аспиратор за нослето какъв ще ползвате?

# 87
Привет момичета!
Първо да честитя на Анастасия за появяването на бял свят на грациозната Виктория! Да ги е жива и здрава мила, да расте весела и щастлива! На теб скорошно възстановяване!
Ние с беба сме още 2 в 1. Стискам кълки и това е.  Основно си лежа, но вчера вече не издържах и излязох на разходка. То така ме стегна за половин час корема, че се прибрах на скорост у дома и цял следобяд спах почти. То поради тази причина пък нощес бях като сова и не съм се наспала хубаво.
Но пък радостната новина е че доки си се прибира. Да издържа днес и ще съм спокойна.
А ММ милият, за да ме зарадва ми купил ананас. Заявих му че ще го ям чак в събота и забранявам да яде и той. Не че вярвам, че ананака може да ми предизвика контракции, щото така пишеше и за гроздето, което се скъсах да ям есента, но за два дни не искам да рискувам. Предпочитам да си изчакам доки и да си раждам при нея.
Забравих да кажа, че на всичкия зор, в групата на малката в градината има варицела. Миналата седмица в петък като ми го сервираха, просто ми се стъжни. Проведох консултации и с доки и с педиатърката на малката, която ще бъде такава и на бебо и по техен съвет, реших да не я спирам от градината. Основното е че аз съм я карала тази болест на 25 години и според тях бебо бидейки в ме го пазя, а и като се роди, ще има предадени антитела от мен. А с кърмата допълнително се предавали антитела. А за каката педи каза превантивно да давам изопринозин по схема, за да я кара уж по-леко, което не знам дали ще е така. то аз не знам дали ще се разболее де. Но педи каза че по-добре сега , отколкото когато бебето е на примерно 6-7 месеца, когато имунитета почва да спада.  Мразя нещата да не зависят от мен! А и с раждането на бебо като ден и час, както и с варицелата, съм точно в такава ситуация - чакаш и само се надяваш всичко да мине ок.

# 88
С този ананас ме забавлявате много, четох цяла статия че при ежедневна употреба, иначе бил много полезен за уроци и витамини. Намерих още една 40 начина да предизвикате раждане, но важало за 39-40 седмица сам- ананас, риган , балсамов оцет,оргазъм, листа от малина, китайска храна, чак от мащерка , разни физически упражнения и т.н.ох забравих какво щях да пиша... Може би по късно. Честито бебе Виктория. Жива и здрава, и да те радва много.

# 89
Бобче, аз не вярвам на тези неща. Но ако не ми беше проблема с плацентата и това, че искам доки да си ме изражда, направо бих се натряскала с ананас. Вече не издържам. Убедена съм, че няма да ми предизвика раждане, но за два дни нищо няма да ми стане да изчакам. Утре мисля да му видя сметката за норматив Wink и ще дам отчет дали има ефект. Но вероятно ще е като при гроздето - ефект нула при мен.

Общи условия

Активация на акаунт