Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 129 436
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Тази година туристическите карти, както и таксата за тях беше включена в билета на Туй. На летището ни ги дадоха.
Завърна се ти от красотите и се включи  Wink
Да, в полетите на ТУИ са включени. От Брюксел специално винаги е било така.
А на другите, които не са - никакъв не е проблемът да си ги купите на летището. Става за не повече от 5-10 минути. Ако е имало някога проблем е било нещо чрезвичайно.
Dalina, писах ти мейл.  Hug

# 106
  • sofia
Иве, Пунта Кана остава номер 1 за перфектната почивка( не разглеждане , а почиване Simple Smile
Целувки!

# 107
  • София
 Здравейте от още един почитател на ДР. Починахме си много добре през февруари, от 14 дни имахме 2-3  дъждовни, и беше ок, но ако си за седмица и случиш тези дни си е гадно.
 Ходихме до о. Саона с Ива, беше много весело, аз си хванах една морска звезда и Ива ме снима. По време на пътуването постоянно я разпитвахме и тя ни разказа интересни неща за живота там.
 Бяхме в Мелиа Карибе Тропикал. Много хубав хотел, страхотни ресторанти и храна. Има развлечения като уроци по салса, бачата и меренге, рисуване с пръсти, дори правихме Мама Хуана. Съжалявам, че не зная испански, защото в ДР е трудно да се разбереш с местните на английски. С френски е по-добре.
  TUI:   
Скрит текст:
Бяхме с ТУИ, от които никак не съм доволна. На срещата с представителката, от която нямахме никаква нужда, когато започнахме да й говорим на английски се изказа, че ТУИ са немска фирма и едва ли не не е длъжна да говори на английски. Все пак ни обърна внимание, но се държа много грубо с 2 жени с лош английски. Трансфера на връщане се забави и пристигнахме почти  последни, първоначално ни дадоха места в различни салони със съпруга ми, но след като протестирахме ни дадоха един до друг. Германци, които бяха след нас на опашката после видяхме, че са на малко по-добри места.

# 108
  • sofia
Ние минлата година имахме нощувка в Мелиа, наистина е прекрасен комплекса.
Относно тези представители вече не ходя на срещите, единствено карам от рецепция да им звъннат, за да потвърдят часа за трансфера на връщане Simple Smile
Ивето много пъти е казвала (аз съм съгласна с нея) дъждовете там не са страшни, както идват така и си отиват

# 109
  • София
Днес...

Stockholm, Sweden - Puerto Plata, Dominican Republic - Stockholm, Sweden
Март - април
От 209 евро в две посоки...
Tuifly

http://www.solfaktor.se/

От София до Стокхолм от 4,99 € - 14,99 € зависи от датите...

# 110
  • София
Какъв е този сайт Solfaktor, гледам че редовно го цитирате? Отварям го но е на Шведски език май. Търсачка изгодна? През него ли трябва да се резервира за ниски цени? Странне ми изглежда малко и затова питам? През сайта на Туй по-високи ли са цените?

# 111
  • София
kevin87
Не е задължителен. Но на него последните дни излязоха най-добрите цени.
Като ТАЗИ би всички рекорди.
Има резервация от форума на нея и всичко засега е наред...

Няма проблем и с https://www.tuifly.be/. Аз пътувам вдругиден/14-03/ с тях от Брюксел до Куба. На цена € 149.99, а съм пътувала и под 100 до Пунта Кана. Но излиза много рядко.

# 112
  • София
Много ви благодаря за полезната информация Simple Smile Страхотни оферти намирате!

# 113
Тези оферти ме оставят безмълвна, ние се радвахме на билети малко под 600 евро с Air France, като приятелката ми доминиканка ми каза, че най-изгодните билети, които си е купувала, са били 550 евро от Мадрид.  Mr. Green
Та ние ще ходим декември месец на сватба, и после почивка 2 седмици, та започвам да чета. Simple Smile

# 114
Здравейте!
Аз съм нова в групата. Някой знае ли как мога да се свържа с Ива Арбова? Прочетох доста нейни интересни и полезни съвети за Доминикана и тъй като ни предстои почивка там след 4 дни живот и здраве бих искала да установя контакт с Ива да уточним допълнителни екскурзии - разбрах, че ги организира много добре. Опитах да се свържа с нея чрез фейсбук и след това на лични съобщения тук, но все още нямам отговор.  Rolling Eyes Благодаря!

# 115
Здравейте отново! Благодаря, че ми писахте на лични относно контакта с Ива.
Оказа се, че докато съм писала тук не съм видяла, че преди това Ива ми е отговорила на лични във фейсбук, тъй като бях в движение днес. Уточнихме се с нея Wink

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 02:11 от LNayd

# 116
  • София
Записвам се в темата за да ви следя и да успея да науча повече за тази дестинация!
Очертава ми се второ море посред нашата зима (декември месец) за тази година!!! Flutter Flutter

Няма проблем и с https://www.tuifly.be/. Аз пътувам вдругиден/14-03/ с тях от Брюксел до Куба. На цена € 149.99, а съм пътувала и под 100 до Пунта Кана. Но излиза много рядко.
Същите билети сме взели и ние, само че за декември! Hug Flutter

# 117
  • Sofia
Нужни ли са ваксини за Доминикана?

# 118
Наши приятели всяка година ходят и доколкото знам не си слагат ваксини.

# 119
Няма нужда от ваксини. Репелент за комари е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт