Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 129 585
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • Down south
Извинения, явно се отклонихме, но поне сме все още в Карибски басей.
 Ако има възможност, бихте могла да преместите "отклонението" на по-подходящо място.

ПП Има предупреждение към днешна дата 01/11/18 за конкретни области и то много сериозно

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 03:43 от Daylily

# 376
Здравейте, някой ходил в началото на Май може ли да сподели как е времето и най-вече температурата на водата Simple Smile. П

Температурата на водата в Карибско море целогодишно е 30-32 градуса, там няма студен сезон. Бил съм в Канкун през май и в Пунта Кана през октомври, топличка си е водата

# 377
Здравейте ,на 21.01 летим от Кьолн за Пунта Кана,ще сме в Мелия Тропикал.Какъв е стандарта на контактите им,че в интернет прочетох че няма нужда от адаптер?Освен това български агент живеещ там ни предлага екскурзия до Санто доминго за 80 долара на човек,заслужава ли си или да ходим сами с рента кар или друг транспорт?

# 378
Здравейте ,на 21.01 летим от Кьолн за Пунта Кана,ще сме в Мелия Тропикал.Какъв е стандарта на контактите им,че в интернет прочетох че няма нужда от адаптер?Освен това български агент живеещ там ни предлага екскурзия до Санто доминго за 80 долара на човек,заслужава ли си или да ходим сами с рента кар или друг транспорт?
Като цяло цената е добра за Санто Доминго но и там няма какво да се види толкова. Мен не ме впечатли осебено.

# 379
какво препоръчваш,10 нощувки сме,мисля 1 или 2 дни да сме на някоя екскурзия,през другото време релакс

# 380
Носете си адаптор. Чувала съм, че в някои хотели имат европейски стил тук- там, но ако не Ви потвърдят от мениджмънта( пишете им), вземете си оттук. По летищата продават адаптори, но веднъж пристигнете ли в хотела, не мисля че ще имате откъде да купите. Аз имам универсален адаптор за целия свят, тъй че не помня точно кой стил са им контактите( май американски бяха).

# 381
Нямате нужда от адаптор, били сме в два различни като клас хотели и не ни е трябвал...адапторите са вградени. Що се отнася до екскурзиите..Санто Доминго е далеч и ще се скапете от път...Алтос де Чавон, Каса де Кампо или Саона, поне за нас бяха по добър избор. Приятна почивка в това райско кътче!

# 382
  • София
Аз вграден адаптор в нашият хотел не видях.
Носихме си нашият си адаптор, който носим и ползвахме в САЩ, Япония, Лондон.
Даже съжалих, че нямам втори адаптор, защото или зареждахме видео камера или телефони, а носих и преса там, та и зарядно за ел. четка за зъби, та ... го ползвахме през цялото време.
Предполагам, че тези любезни хора там ако ги попиташ, ще ти намерят веднага, но ние сме оставали така "с надеждата" само , че ще ни услужат в хотела в Лондон преди години с адаптер, та и от тогава си знаем урока!

Отделно аз съм ЗА организираните екскурзии от опитен гид там! Използвайте знанията най-малкото на други хора имащи опит! Това е най-ценното! Peace
Наш приятел по принуда кацна на Санто Доминго ни трябваше да дойде при нас с жена си в Пунта Кана. Взеха рента кар и каза, че такова шофиране бясно и неконтролируемо като тяхното си е направо авантюра вземане на рент а кар. Имаха приключението да търсят бензиностанция в нищото.... А бе излишен филм е за мен това! Naughty

# 383
  • На острова
Ние също носихме само един адаптор и съжалихме, че не взехме втори точно като kopche.

Аз за всеки хотел, където ходим чета подробно ревютата в tripadvisor и обикновено пишат какво има и какво няма.

Рент а кар сме наемали в Мексико, но дори там не сме си позволявали да пътуваме извън зона хотелера с нея. Екскурзии и пътувания по тези места е препоръчително само с оторизирани представители, техен транспорт и човек, който говори езика.

В Доминикана бих се върнала след време, има доста други Карибски места за посещение, но на сто процента бих повторила Мексико, защото останаха недоразгледани места.

# 384
Аз съм била в Мелия и точно там ми се наложи да купувам адаптор. Намерихме си в един супермаркет в Търговския комплекс срещу хотела. От екскурзиите ходихме до Саона организирано от един българин живеещ там. Останахме доволни, беше голям купон.

# 385
Бяхме в Барсело Баваро де Лукс, без проблеми директно си зареждах телефона . А що се отнася за трансформатор адаптер , който променя тока от 220v/110v , не сме носили....защото е по обемен и тежък, заради машата ми за коса..не си струваше.

# 386
Записвам се, тъй като мислим да ходим с ММ през април - за рождения му ден. Дали сме окъсняли с плановете, как мислите?

# 387
Здравейте, Кафе с Канела! В никакъв случай не сте закъснели! Ние на 24 декември 2017 си резервирахме за 2 февруари 2018! Wink

Аз обаче имам един въпрос, който досега не се е обсъждал и се престраших да си го задам! Когато гледахме оферти на агенцията си избрахме Melia Caribe Tropical Beach & Golf Resort THE LEVEL ... но, когато получихме е-mail с резервацията се оказа, че ще бъдем настанени в Melia Caribe Tropical Hotel! Нямам никаква идея дали е много голяма разликата и се надявам да намеря тук отговори на моята чуденка- каква е разликата между The level и другите части на хотела?! Освен това, че един определен ресторант е само за гости, настанени в  The level .... има ли големи разлики? Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 16:59 от bubanka

# 388
  • München, Deutschland
Като гледах, THE LEVEL май беше по-луксозната част, имаше отделни басейни и нз дали не беше без деца или го бъркам с друг хотел. Отделно, при повечето оферти, които гледах, гостите в луксозните части имат право на колкото искат хранения седмично в тематичните ресторанти, а при нормалните е ограничено. Имат и басейни само за тях, освен всички общи.

# 389
Като гледах, THE LEVEL май беше по-луксозната част, имаше отделни басейни и нз дали не беше без деца или го бъркам с друг хотел. Отделно, при повечето оферти, които гледах, гостите в луксозните части имат право на колкото искат хранения седмично в тематичните ресторанти, а при нормалните е ограничено. Имат и басейни само за тях, освен всички общи.

Благодаря Ви! Малко съм разочарована, че така са решили от агенцията, ама се надявам да остана приятно изненадана от хотела и плажа! Wink

Общи условия

Активация на акаунт