Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 128 881
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
Ние сме от 2 до 10 май в Catalonia Bavaro Beach & Golf.
Полетите  до Мадрид ни излязоха €204 за двамата с все багажа, за съжаление с Уиз, ама на Бг еър им се дигна цената, ако ги бях взела преди 2 седмици щяха да са на цената на Уиз.

Имаме една нощувка само на отиване, не ми се искаше и на връщане, че детето бая ще изпусне от училище и без това. Хотел още не съм избрала, но ще гледам да е в центъра до метрото.

А ти как така букваш без да знаеш в кой хотел ще си? Кога ви казват?

# 61
Със споменатата по-горе оферта за hotel 5* no name. Към 6-13 февруари ще ни кажат къде ще сме. За мен няма голямо значение хотела, че не си падам много по All Inclusive, стига да не е пълна мизерия, все ще става. Отивам там, за да видя още едно кътче от необятната земна шир Laughing
Стига ми само времето да е хубаво, за да съм доволна и щастлива под сянката на някоя палма Joy

# 62
Храната ще е добра със сигурност, в този тип хотели няма да се изложат.  Peace

Сега в Мексико бях супер доволна, за първи път скариди, миди и суши на all you can eat  Laughing

# 63
Със споменатата по-горе оферта за hotel 5* no name. Към 6-13 февруари ще ни кажат къде ще сме. За мен няма голямо значение хотела, че не си падам много по All Inclusive, стига да не е пълна мизерия, все ще става. Отивам там, за да видя още едно кътче от необятната земна шир Laughing
Стига ми само времето да е хубаво, за да съм доволна и щастлива под сянката на някоя палма Joy

пълна мизерия няма как да бъде,техните 4 звездни отговарят на 3 звездни в европа но са превъзходни спрямо бг хотели по черноморието като вид,поддръжка,градини,обслужване и изхранване -който е бил на албена или златните на пунта кана ще се почувства в рая,а в ла романа ще му се реве че трябва да се връща у дома.

между другото съвсем скоро се върнах от куба и морето на варадеро е несравнимо с домениканското,за мексиканското да не говорим,прекрасно беше -прозрачно,невероятни цветове,безкраен бял плаж,не знам защо толкова снобирано е по принцип.
докато надценените кайос бяха пълни с водорасли , ето там ол инкл беше посредствен но при това ембарго едва ли накой отива с кой знае какви очаквания, в къщите за гости имаше повече неща отколкото в ол инклузива на кайо санта мария , който може да обиколи поне за две седмици куба -има много за размисъл,спомени и контрасти,въпреки че няма да се промени кой знае какво в близко време ,повече от ясно е.

# 64
  • София
Запис да ви следя. Моя приятелка се върна сега от там и вече мечтае за следващо ходене. Безкрайно очарована и доволна.

# 65
  • sofia
Ние се върнахме преди дни от втората ни почивка в Доминикана, хотел Гранд Паладиум Баваро.
Храната е уникална, имаше лобстери, а в стек хауса предлагаха най-доброто телешко на света, дори в Аржентина не беше толкова вкусно.

Всичко беше прекрасно, имаше дни, в които валеше като из ведро сутринта, а в 11ч на плажа нищо не напомняше за дъжда. Много интересно вали там, за минути се изсипва и живота продължава.

Плажа в Пунта Кана е уникален, морето зелено, какво повече.

# 66
Записвам се да чета
Тъй като средната месечна температура я дават около 28 градуса, има ли така да се каже по-хладен сезон?

# 67
  • София
Записвам се да чета
Тъй като средната месечна температура я дават около 28 градуса, има ли така да се каже по-хладен сезон?

Около тези са средните...         
Jan  25
Feb  25
Mar  26
Apr  27
May  27
Jun  28 
Jul   28
Aug  28
Sep  28   
Oct  27   
Nov  27   
Dec  26   

Виж ТУК подробно и за дъждове....                                                                             

# 68
Благодаря  Hug

Всъщност кога е силният туристически сезон?

# 69
  • sofia
Истината е , 'че съм била януари и февруари. Времето беше перфектно за плаж, водата топла, а слънцето жарко. Температурите през дена стигаха до 29-31 градуса.

# 70
  • София
Благодаря  Hug

Всъщност кога е силният туристически сезон?

А съм го казвала и друг път...За мен лично сезона в този регион е от Коледа до Великден.
Това идеално съвпада и с нашия студен период. Да заминеш на топло.
Като съм била в региона по близо два месеца, забравяйки за нашата зима.
Но винаги може да има изключения.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 14:53 от Bled

# 71
Привет и от мен!
Сезоните са като при нас. Зимата, от средата на ноември до средата на февруари, е най-хладно. Ако изобщо може да се използва тази дума  Simple Smile Средните дневни температури не падат под 27 градуса, нощните - 20 -23 градуса. Водата изстива малко и е около 26 градуса в Пунта Кана. Сезонът е целогодишен. Винаги има вероятност да те вали някой ден, но най-малка е февруари, март и април. Аз харесвам и октомври, когато е спокойно и е най-топла водата.

# 72
Вече имаме хотел - Now Garden. Това, че е на втора линия не ме отказва. Ние ще сме само двамата с моя мъж и тъкмо ще има къде да обикаляме, нали ще ползваме и Now Larimar. Вие какво мислите?!

# 73
  • София
Здравейте, момичета, бързам да си призная/се извиня, че не съм изчела предишната тема, но така или иначе отдавна мечтая за тази част на Карибите и ето, че вече разглеждам офертите...Засега се спрях на Grand Palladium Punta Cana  и полет през Мадрид, 7 нощувки от 20ти март...
САМО ЧЕ  ако тръгнем, ще е с  2-годишната ни дъщеря  Thinking и точно това е голямата въпросителна....Кажете, моля ви, какво да имаме предвид...

С мъжа ми сме обиколили доста екзотични дестинации преди, когато нямахме дете, но сега, с нея сме пътували само из Европа, което си е кажи-речи у дома, а и са били градски почивки...

Та, ако сте ходили там с малки деца, или пък имате наблюдения, споделете какво ви е впечатлило - и хубаво, и лошо (ако има такова)...?

# 74
  • София
От Европа с коя авиокомпания се лети до там най-евтино, през къде и кога?

Общи условия

Активация на акаунт