Доминикана и Пунта Кана – отзиви? /тема 2/

• 129 424
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Гледам на камерата на Паладиум има доста от кафявите водорасли (sargassum). Някой бил ли е скоро в Пунта Кана. Там сме средата на декември.

# 646
Аз се прибрах преди 20 дни от Баваро.Водорасли ,колкото искаш , но то хотела постоянно ги чистят / Сънкейп Баваро... /

# 647
Ние бяхме август в бума на водораслите и въпреки това се къпахме в океана всеки ден, но да не е особено хубаво, а да вися в басейна мога и в Европа.

# 648
Здравейте!Следя темата, но не се сещам да се е споменавал хотел Natura Park, a ми изскочи оферта с хубава цена и много се интересувам. Разбрах, че бил по скромен хотел със стари мебели, но голяма и хубава територия.Някой с отзиви?

# 649
Здравейте!Следя темата, но не се сещам да се е споменавал хотел Natura Park, a ми изскочи оферта с хубава цена и много се интересувам. Разбрах, че бил по скромен хотел със стари мебели, но голяма и хубава територия.Някой с отзиви?
Здравейте.
Мои познати са ходили в този хотел и бяха доволни.
Казаха,че има страхотен Ол инклузив и розови фламинго навсякъде в градината
Аз също се замислих за там.
Вие от къде видяхте офертата и на каква цена?

# 650
Момичета, обмислям Мексико догодина, но не намирам актуална тема с мнения по въпроса. А тук веднъж се скараха, че разводняваме с дестинации, различни от Пунта Кана. Може ли някой да ми даде линк към нещо полезно за Ривиера Мая/ Канкун, ако е срещал. Може и да е в друг форум.

# 651
  • Down south
Има отделна тема, "Канкун", скоро излезе на повърхността. Погледни надолу.

# 652
Здравейте.

Благодаря за споделеното. Членувам в една фейсбук група и от там ми направиха тази оферта. Ако ви интересува ще ви я кажа на лични. Цената беше около 3800 Е за две седмици за четири членно семейство със самолетни билети, трансфери и настаняване. Сега като се замисля не знам дали е много изгодно.Но в момента има оферта за 700 Е за седмица на човек за този хотел.

# 653
Здравейте.

Благодаря за споделеното. Членувам в една фейсбук група и от там ми направиха тази оферта. Ако ви интересува ще ви я кажа на лични. Цената беше около 3800 Е за две седмици за четири членно семейство със самолетни билети, трансфери и настаняване. Сега като се замисля не знам дали е много изгодно.Но в момента има оферта за 700 Е за седмица на човек за този хотел.
Привет.
Може да ми изпратите.
Аз това мислех,че покрай черния петък имаше в Юзит оферта за този хотел беше 700€ с полет от Мадрид.
Сега не съм погледнала.

# 654
Може ли съвет,откъде.да си взема от Пунта кана по евтини магнити и картини.Благодаря

# 655
На остров Саона- по 2долара бройката

# 656
От плажните магазинчета от 1 до 2долара според това колко се спазариш,само не се връзвайте на българската представителка дето ще ви заведе в нещо като търговски магазин-базар,група от сергии за сувенири и подаръци.Първо бяха повечето бая грозновати,второ цените увеличени в пъти ,а търговците груби,неотзивчиви и не правят почти отстъпки.Най-пропиляното без смисъл време.Върнахме се с празни ръце.Кафе и пури от супера до входа на хотела ,както и мама Хуана и ром.Сувенири и подаръци от магазинчетата на плажа.

А темата за агенцията/ испанската / и българския представител там е дълга и отделна.Като си помисля и се ядосвам,но съм решила да пиша тук!

# 657
  • Down south
Може ли съвет,откъде.да си взема от Пунта кана по евтини магнити и картини.Благодаря
Още един глас за магазинчетата на плажа. Пазарене и цената става много атрактивна, още повече, ако се купуват повече неща.

@ mimoza,
Не знам, дали имаш предвид онзи покрит базар на път за остров Саона,  ако не, вероятно е подобен. Транспортираните туристи биват сваляни там за известно време, с цел пазаруване. Поради големия поток, пазаренето нямаше, цената е толкова, ако искаш. Ами, не исках.
Аз бих препоръчала да се избягва пазаруването от подобни места.

# 658
Този базар ,на който ни водиха е до най-красивия плаж на Пунта Кана според нашата представителка от местната агенция.Може и същия да е ,не знам.

# 659
  • Edinburgh-UK
Здравейте Simple SmileИзвинявайте че така нахлувам в темичката ви но искам да попитам дали за Доминикана по точно Пунта Кана трябват ваксини или таблетки за малария .Четох че е нисък риск държава за малария ..но все още има случаи на малария но най вече до границата с Хайти .Подходящо ли е за деца на 6 год и 9 год които не са напълно ваксинирани с всички ваксини по календар до днешна дата.Също така в курорта може ли да се яде всичката храна или трябва да се избягва определена храна като салати,морски храни и др.Ще съм благодарна да чуя вашите мнения на тези които сте посещавали страната .Много ни се ходи но и малко се притесняваме със всички тези изисквания .

Общи условия

Активация на акаунт