Перилни препарати и омекотители – 43

• 84 827
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
Няма лошо в това да се пробва и да се прецени кое ти върши по-добра работа и дали ти харесва, в случая и на аромат.
teta, ти похвали Бинго стари найт. Пробвах и съм доволна, въобще не ме интересува друго мнение, докато сама не се разубедя.
Гес похвали ДМ за бяло. Убедих се, за мен е перфектен прах за бяло.

# 121
  • София
Направили са нов магазин за паралелен внос срещу Кауфланд в Младост.
Не знам колко време го обикалях като замаяна! И то голям и добре подреден.
Накрая отнесох един немски Ариел за цветно за 22 пранета.

# 122
А погледна ли кога е произведен?
Между другото, с тези 22 пранета не ми се струва да е много немски, но както и да е.
И каква е цената?

# 123
  • Русе
Аз ползвам омекотител основно заради антистатичния ефект. Въобще не ми пука дали ми мирише прането или не. Ама пък ММ много държи на миризмата. Не мойм се разбра из нас Laughing Не сложа ли омекотител, както например, когато пера якетата, искри хвърчат от мен при събличане или като слизам от колата Crazy
С Коколино, Ленор и Бинго постигам някаква мекота, обаче омекотителя на ДМ и Кушелвайх - все едно гола вода.

# 124
  • София
А погледна ли кога е произведен?
Между другото, с тези 22 пранета не ми се струва да е много немски, но както и да е.
И каква е цената?

7 лв.
Май наистина не е немски. Възможно ли е да е финландски? Аз съм ползвала такъв холандски, но не е.
Давам и кода 4/007/2775/04/21:10

# 125
Бинго Стари Найт за цветно ли е?

# 126
  • на Мелмак
В Метро има капсули Персил 2 кут. На цената на една.
Аз съм доволна от капсулите с почти изтеклият срок на годност  Laughing
Изпраха ми мазно петно от блуза, което преди бях прала с Ариел. Той не се справи -петното остана, капсулката си го изпра.

# 127
7 лв.
Май наистина не е немски. Възможно ли е да е финландски? Аз съм ползвала такъв холандски, но не е.
Давам и кода 4/007/2775/04/21:10
Прахът е произведен на 7 януари 2014 г. в Белгия (мисля, че 2775 беше кодът на белгийския завод). Не знам дали е възможно да е финландски. Трябва да видиш езиците на опаковката.
Впрочем, хрумна ми нещо, купила си си този прах, нали? Joy Моят е бил малко по-стар от твоя.
Скрит текст:

Наистина е произведен за скандинавските държави и не е за 22 пранета, а за 14 пранета.

# 128
  • София
Ей, пак ме прецакаха. Карай. А като качество дали е като немския и холандския?

# 129
Хубав е. Ако беше и по-пресен, щеше да е още по-хубав, но карай, купила си го, използвай го. Реално погледнато на прах за цветно няма какво толкова да изфиряса освен ензимите, но какво точно се е случило, никой не може да каже.
Това е компактен прах, нали, дозата е 85 мл за средна твърдост на водата и нормално замърсяване. На скандинавските прахове броят на пранетата отпред е малко подвеждащ, защото по-голямата бройка е за мека вода, а по-малката - за средно твърда.

# 130
  • Русе
Бинго Стари Найт за цветно ли е?
По принцип го дават за черни дрехи, но си е за цветни. Пък и черното също е цвят Peace

# 131
  • София
Прах Омо за бяло...чаршафи, прани вчера....влязох след работа в стаята, мирише си Mr. Green Бях ги оставила сгънати Peace
Вечерта ги прибрах от балкона да досъхнат - не миришеха...
Явно добре ги е изплакнала (до половината заредих барабана)

# 132
Омо за цветно прах е на цена 6.90 в Елитис  Peace

# 133
  • София
Ей, пак ме прецакаха. Карай. А като качество дали е като немския и холандския?
Ай чИстито. Уж тук се тръби постоянно, че паралелния внос една голяма заблуда... Whistling
Ама и Ариел с техните шифровки... ooooh!
Иначе се сетих, че покрай черния петък в ДМ може пак да има -20% на техните марки  Party ама ще трябва с кола да се ходи Laughing

В София "много мека" ли се води водата?
Вчера отворих пералнята на 60градуса, да видя нещо и как смърдеше...сигурно е от ензимите (омо ултумейт) Rolling Eyes

# 134
  • Русе
Прах Омо за бяло...чаршафи, прани вчера....влязох след работа в стаята, мирише си Mr. Green Бях ги оставила сгънати Peace
Вечерта ги прибрах от балкона да досъхнат - не миришеха...
Явно добре ги е изплакнала (до половината заредих барабана)
Нормално е, като са сушени навън да не миришат. Когато простирах навън, дрехите миришеха на какво ли не, но не и на прах за пране. След като ги прибера в гардероба, миризмата на праха се възвръща.
Мека е водата в София.

Общи условия

Активация на акаунт