Перилни препарати и омекотители – 43

• 84 897
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Защо да не стават? На тях няма какво да им се разваля.

# 151
  • Бургас
Мерси, ще ги чистя значи постепенно.

# 152
  • София
Guess Who, аз няколко пранета вече пуснах и всъщност аромата е по-дискретен.Аз помня Вернел кристалите, но не съм ги ползвала, защото ако добре помня отзивите в темата, не ароматизираха кой знае колко добре.

# 153
Якетата с гъши пух на колко оборота ги перете?
Последния път го пуснах в пералнята на майка ми на 400 оборота. Тази в квартирата е стар модел Зануси и не и се регулират оборотите. Пускам го на програма за фино, предполагам там са по-ниски от тази за памук, но няма как да разбера колко са.

# 154
Пухените якета ги пускам на най-високите обороти. Първо чакам деликатната програма да свърши, след което пускам само програма центрофуга на 1200 об.

# 155
  • Сливен
За пухените якета,пране с топки на деликатна+ после центрофуга 1000об.(нямам по-големи) и оставяне да съхне дали ще е добре.Имам дълга шуба и когато я дадох на химическо ми я прецакаха имаше едни декоративни ленти от изкуствена кожа,направо се обелиха и си мисля следващото пране да е в къщи,но проблема е ,че нямам сушилня и се притеснявам за съхненето.

# 156
Моето яке на високи обороти никога не съм го пускала. Най-доволна съм от 400 об последния път. Изсъхна за 24 ч, на топло разбира се и нямах никакъв проблем със събиране на пуха на топки.

# 157
  • София
Кристалите на Вернел аз ги разпределих в едни торбички от тюл и ги сложих из гардеробите. Доста добре ароматизират. Май е време да ги изхвърля вече, но все още си  миришат.

# 158
Благодаря за споделеното за пухените якета   bouquet Ще пробвам първо на по-ниски обороти и сушилня.

# 159
Поръчаха ми да купя цветоулавящи кърпички, но не знам какви. Никога не съм ползвала и не ми се е налагало. Ще ви помоля за мнение, всичко чета по темата, писано е, ама като не ми се е налагало  bouquet

# 160
Купи от Лидл.

# 161
За лидълската марка ли става въпрос?
Скрит текст:
Не съм в България и затова питам

# 162
Е, щом не си в България, не мога да ти помогна, особено без да знам къде си. Отиваш в магазина и взимаш каквито има.

# 163
  • София
Някой чатка ли немския? newsm78

# 164
Някой чатка ли немския? newsm78
горе-долу

Общи условия

Активация на акаунт