Детската градина – всичко, което ни вълнува – 17

• 52 064
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
При нас няма да има фотограф. И родител не може да влезе да снима децата.

# 196
  • Куциндрел
При нас има само коледни календари.
Всичките тези снимки + допълнителните предмети в градината са едно голямо скубане. Няма избор от няколко еднакви услуги и цените са по усмотрение на....

# 197
Във фотото може да си направите календар/календари на половин цена.

Виж за снимка с дядото - и при нас изрично казаха, че тържеството е без родители, но моя милост се изтърси и си снима златното яйце с дядото Whistling Имаше и друга майка от групата, с професионален фотоапарат, уж щяла да ги качва някъде снимките, но тъй и не ги видях. Rolling Eyes Веднъж и предложих флашка да ми ги хвърли, не можело, щяла да ги качва....щом е тъй, сама си свършвам работата аз...като Кемчо Вълчо с дебелия врат Mr. Green

# 198
Добре де, Тет, ако всички майки, или поне половината  Mr. Green, решат, че трябва да си снимат златното яйце, представяш ли си калабалък  Joy Не се заяждам де, само хипотетично питам  Hug
Аз пък, щото свекър ми е фотограф (в друг град е, снима тамошните деца), та нямам против да си плащам за снимки в ДГ, и фотографите душа носят и те за хляб се борят  Laughing

# 199
  • Варна
Да, стига снимките да са хубави и наистина професионални. Защото като се сетя нашите миналогодишните какви бяха... една нямаше на фокус. То аз да бях отишла да снимам с фотоапарата ми за малоумни.... опс, за любители щях да ги направя по-хубави.

# 200
Да, за това не споря, случвало се е и при нас да има издънки, но имаме и много хубави, особено от една фотосесия с ретро рокли, а аз по принцип не ги харесвам, но като картинка я бяха докарали моята кокона. 

# 201
О, Рали...отдавна не ме интересува другите какво мислят ... Гледам си моята работа да е свършена Peace
Още повече, при нас нямаше опция за снимки с дядо Коледа от фотограф, имаше само оферта за календари Stop Аз какво....да оставя мястото в албума празно ли..мнее. както аз имам снимки с дядо Мраз от детската, държа и детето да има bowuu

# 202
Аз си помислих, че сте имали организирано снимане - било от родител, било от фотограф, както и да е  bouquet

# 203
Уж организирано снимане от въпросната родителка, която приклякаше да хване кадри с нейното отроче обаче Crazy И която така и не намери време и начин да ги сподели с другите родители...ай ще им се невиди...шЪ им се моля, как пък не  Stop

# 204
  • shumen
При нас в яслата имаше снимки с Дядо Коледа,но в 1 група уж госпожата снимала казаха,а накрая аз не ги видях.Веднъж я питах и каза,че ще ги извади,но така и не получих нищо.Тази година пак казвам няма да го пусна,защото доскоро беше болен.

# 205
  • София
Ние явно сме случили на учителки: охотно приемат фотоапарати и снимат за р.д. За Коледа викат доброволец родител, който снима децата индивидуално до елхата с подаръците и после качва в групата  Peace 
Чудесно измъкване за родители с 1+ дете е желанието им да имат календар с обща снимка на всички деца. И затова да си го направят извън градината.
Да не ви дразня, ама и в училище е така: има си определени фотографи, идват, предлагат... няма да ви кажа на първолака снимката на какво прилича  Tired Tired Tired

# 206
В нашата градина организацията със снимките е друга. На всяко тържество с Дядо Коледа има професионален фотограф, който прави снимки на децата. На всяко дете има по две снимки със стареца и една обща на групата с учителките, освен това в албум има снимки - фрагменти от тържеството и всеки си избира от тях по колкото иска. Цената на снимка миналата година беше 1,50лв. За мен това е добър вариант, снимките са добри.
На рождени дни учителката прави снимки и ги качва във фейсбук групата.

# 207
Гледам лепнали при нас плакат, че в деня на тържеството, ще има театър, и то следобедните часове - 3.30 и 4.30ч  newsm78
Всъщност, сега като се замисля, то този театър, който ще плащаме ние, всъщност Е коледното тържество Rolling Eyes

Редактирам си предното изказване, че за дядото плаща градината. Оказва се, че сме ние Thinking Mr. Green

# 208
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И при нас така за първа година със театър 😁😁😁😁

# 209
  • Варна
И при нас ще е театър. Явно това е новата мода.

Общи условия

Активация на акаунт