Детската градина – всичко, което ни вълнува – 17

• 52 012
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Да, разбирам те. Аз за нашия случай писах. Ама не ще моята да я изкара и това е.

# 91
Зелено човече, много благодаря за изчерпателния отговор Hug. Чудесно ме ориентира.

# 92
  • гр.Пловдив
Привет Hug
Не съм видяла новата тема,че човека изкара пневмония и бяхме в болница,ще се върна назад да прочета какво е писано.

# 93
  • shumen
Теди,и ние сме болни.Дано е по добре вече детето.

# 94
  • София
Не е много по темата, но не знам къде да питам.
Какви коледни подаръци ще купувате на децата си за детската градина? Аз питам детето, ама всеки път различни неща иска, а и са пълни глупости - динозавър, тиква, крила  Tired и подобни. На 3 и половина е. Приемам съвети  bouquet

# 95
  • Варна
Нямате ли изнесено писмо до дядо Коледа в градината? При нас и миналата година имаше, и тази също. В някои градини пък се събират родителите и купуват на всички деца еднакви подаръчета. Моят син миналата година си поиска пожарна кола, а сега иска линейка с доктор и болница ooooh! Линейката я осигурих, обаче докторът с болницата ме затрудни  Crazy

# 96
  • Варна
При нас все още обсъждат дали ще има подаръци. Нали миналата забраниха...

# 97
  • София
Месечинке, линейка с доктор и болница ми намирисва на Лего или Playmobil. Напиши Playmobil Hospital в Google и виж какви страхотни работи излизат в раздел Изображения.

В градината ни пишат индивидуални писма на дядо Коледа. Днес ще му ги изпращат  Heart Eyes.

# 98
  • София
На вратата има изнесен списък с децата и срещу всяко име - кой какво си е пожелал. Това ли е изнесено писмо  newsm78 Е, там нашата си е пожелала динозавър  Tired А имаме един. Други деца са пожелали кукли, коли, има и още 3 - 4 динозавъра, спайдърмен. Динозавър със сигурност няма да купя.

Добавям - при нас не пишат индивидуални писма. То няма как - първа група са.
Месечинка, пожарна кола и линейка са си нормални подаръци. Тиква (истинска) и крила - не са  Tired. Крила също имаме.

# 99
Аз само в яслата съм носила подарък, който там просто връчваха на детето.
В градината събирахме до миналата година пари и купуваха някакви еднакви боклуци - миналата например бяха някакви момичешки глупотевици, които сина ми така и не отрази...та пари на халос.
Тази година се реши, че няма да събираме пари за еднакви подаръци-и по-добре, защото и без това с малка сума не може да се купи нищо свястно...

Иначе вкъщи под елхата съм осигурила  доста пакети Crazy

# 100
  • Варна
Аш,
да, ама линейката трябва да има светлини и да прави "иу-иу-иу" Crazy

# 101
Ти ще си доктора....купувай си бяла манта и слушалки Whistling

# 102
  • София
Playmobil Ambulance, модел 5952 има звукова сигнализация и изглежда готски. Цената му обаче е около 30 паунда в Амазон UK. Късно е да се поръчва. Във Варна може да го има в Хиполенд. Сигурно ще струва около 80 лв., знам ли newsm78

# 103
  • София
аз искам да попитам за ски училищата, организирани към градините  Rolling Eyes
някой да е посещавал и да даде някакви отзиви.
чудя се дали не ми е малко детето още, на 3г и 9м е.

# 104
И при нас текът дебати дали да са еднакви подаръци за всички деца или всеки да вземе малко подаръче на детето си.

Общи условия

Активация на акаунт