"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Колкото репортерката на Гала прилича на Ким К, толкова и Ана - Мария   ooooh!
Точно. Peace Докато Златка волно или неволно го е докарала едно към едно. Peace

# 511
  • Gotham City
Лоша новина. Днес заради деня на национален траур няма да има София ден и нощ.  ooooh!

Извинявай, не е с цел да се заяждам, но това прозвуча меко казано тъпо!

# 512
Мдам, много меко казано. На мен буквално Хитрино ми е на 25 километра и като знам какъв ужас изживяха тези хора, да приема за лоша новина ,че една вечер нямало да дават плиткоумния сериал е направо гавра.....Лошо е да се пише без да се мисли.

# 513
Е, да със сигурност ще издържим и без врякането на Теда, тъпизмите на Коко и лиготиите на София. Rolling Eyes
На обяд даваха пак репортаж за Хитрино-направо селото е като от филм на ужасите, а като се има впредвид , че има жертви и много пострадали-ужаса е пълен.... Rolling Eyes Дано държавата реагира адекватно и да се помогне на хората да преживеят огромния стрес. Praynig

# 514
  • Bulgaria
Мдам, много меко казано. На мен буквално Хитрино ми е на 25 километра и като знам какъв ужас изживяха тези хора, да приема за лоша новина ,че една вечер нямало да дават плиткоумния сериал е направо гавра.....Лошо е да се пише без да се мисли.

Не се заяждам, но много добре мисля. Извинявам се, че някой се е почувствал засегнат от написаното.  Съпричастна съм със случилото се и с трагедията на хората, но телевизиите в днешно време парадират и се възполват от чуждото нещастие. Жалкото е че нямо нещо което да може да върне нелепо загинали. Дано си свърши работата прокоратурата и да има наказани.

# 515
  • Gotham City
krasi_dim, в случая дори и да парадират, ще съберат пари, които ще дарят на пострадалите по един или друг начин.

# 516
  • Bulgaria
krasi_dim, в случая дори и да парадират, ще съберат пари, които ще дарят на пострадалите по един или друг начин.

Знам, че ще се съберат пари, но винаги ме е било яд, че с това си правят реклама и че се хранят с чуждото нещастие.

Иначе съм съгласна , че няма да свърши света ако един ден не дават наистина вече ставащия банален сериал.

# 517
Точно пък на тази снимка не бих я определила на нищо друго освен - вещица.Каква двойничка на Ким ,тези се бъзикат с нас hahaha
Аз не виждам никакви прилики
Скрит текст:

аууу  #Crazy #Crazy Sick егати ужаса,явно и аз съм с объркани представи за секси изглеждащо момиче.Това ако е секси не знам  Sick направо се стреснах  hahaha

# 518
  • София
Точно пък на тази снимка не бих я определила на нищо друго освен - вещица.Каква двойничка на Ким ,тези се бъзикат с нас hahaha
Аз не виждам никакви прилики
Скрит текст:

аууу  #Crazy #Crazy Sick егати ужаса,явно и аз съм с объркани представи за секси изглеждащо момиче.Това ако е секси не знам  Sick направо се стреснах  hahaha
Да,и в статията за Ана-Мария правят реклама на гримьорката,която я е разкрасила така..Еми не бих я посетила hahaha

# 519
  • Gotham City
Аз чак сега прочетох статията, ами на тази гримьорка и преди съм виждала грим, за нищо на света не бих отишла при нея. Допуска елементарни грешки при грима...супер реклама...

# 520
В момента по Нова дават "Истински истории". Нима те са в унисон с траура. Искам само да запитам.....тази мацка дето се пеняви, не е ли Райна? newsm78

# 521
  • Gotham City
В момента по Нова дават "Истински истории". Нима те са в унисон с траура. Искам само да запитам.....тази мацка дето се пеняви, не е ли Райна? newsm78

По моето Бтв дават Мама готви по-добре

# 522
Аз не съм споменавала БТВ. Визирах Нова телевизия!

# 523
Не е Райна  Peace

# 524
  • Gotham City
Аз не съм споменавала БТВ. Визирах Нова телевизия!

Ох, извинявай, толкова съм уморена, че не мога да си събера мислите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт