Ски сезон в Пампорово 2017/2018

• 31 510
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
И ние скоро там Wink

# 106
Няко ходил ли е в този Апартхотел Гранд Манастира Апартаменти
Какви са вашите впечатления ?

# 107
  • Русе, у дома
Няко ходил ли е в този Апартхотел Гранд Манастира Апартаменти
Какви са вашите впечатления ?
Ние - между Коледа и НГ. Какво точно те интересува?
Ходили сме и лятото на Пампорово, но не в Манастира, били сме в Камелия-та.
Извън сезона е спокойно в хотелите, ресторантите, басейните, спа-то...
Възможности за разходки колкото искате..., а за самото спане - в Манастира, има си всичко, е малко е позанемарено вече, но не чак непоносимо.... Персонала се старае много...

# 108
barfly
Интересува ме как са оборудвани кухните има ли всичко необходимо.
По миналата година бяхме в Green Life Family Apartments Pamporovo
и определено си имаше всичко като оборудване.
Мъжът ми е малко капризен относно храната и ние предпочитаме да си напазаруваме в Смолян и сами да си приготвим храната. Тази година сме решили да го съчетаем с морето през Юли. И ние сме от Русе областта, досега винаги ходим в Северното Черноморие решили сме тази година да отидем в Южното т.е.  планина+море  Grinning

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 09:21 от kikair

# 109
  • Русе, у дома
kikair, и ние сме били в Евредика-та, кухнята на Манастира е по-добра, има си всичко. Лятото обаче близкия магазин е затворен (Аляската), за това е добре да си накупите всичко предварително. Но в центъра работи супермаркета и лятото...
Докато бяха по-малки децата, ходихме на север, но от както открихме Южното  Черноморие - само там.
Перфектно е съчетаването на море и планина, забелязала съм при моЙте, че тази дезинфекция на дробчетата дава много добри резултати зимата - изкарваме без болести....

# 110
Здравейте, някой да има пресни впечатления от следните хотели- Екстрийм и Мурсалица? Интересува ме основно дали са добре отоплени стаите, както и басейните, храната как е? Благодаря!

# 111
  • Варна
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на детската ски градина? Моля за някакви впечатления? Дали детето би стояло там само?

# 112
  • Пловдив
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на детската ски градина? Моля за някакви впечатления? Дали детето би стояло там само?
newsm78 ooooh! Защо питаш нас? Зависи колко ти е голямо детето, ти го познаваш стои ли в детски центрове?!?!?! Изобщо - как да ти кажем?

# 113
  • Варна
Питам дали някой е ползвал услугите на градината. Все пак е ски училище. В сайта на Пампорово пише, че за деца от 4 до 6 години е градината, а индивидуалните уроци са за деца от 7г. нагоре.

# 114
  • София
А дали има сняг още и то читав горе? На мен ми се провали пътуването. Трябваше за РД на малката да сме там, на ски, толкова питах и разпитвах тук Sick Sick Яд ме е много. Каката цъфна с варицела седмица преди пътуването. Безумно беше да тръгваме така. Ей сега, и малкото днес с пъпки Blush Отложила съм за 6-7 март, дано се оправят до тогава.  ooooh! Хотел Камелия са напълно коректни засега поне. Казаха няма проблем , когато дойдете. Хем по условията на booking  можеха всичко да си дръпнат като неустойка.
Ама дали ще "хванем" писта и сняг към 5-6 март?
p.s.най смешното е че получих имейл от booking ... "как прекарахте в Пампорово, напишете отзив за хотела и т.н..... " Joy Joy сякаш не ми стига проваления рожден ден и ски ваканция  ooooh!

# 115
  • Пловдив
Има сняг сега. За 5-6 март никой нищо не може да каже.

# 116
  • София (Възраждане)
Сезонът ще си продължи до април, с изкуствен сняг при нужда, отделен въпрос е колко ще е удобно за каране.

# 117
  • Пловдив
Абе качи ли си дневната температура над 10 грд и нощем не пада под нулата сезона на практика свършва, те не са вълшебници все пак. Слагат се добавки на изкуствения сняг, но има ограничения.

# 118
  • Русе, у дома
Yangdze, аз гледам тук прогнозата - обикновено познават - http://www.hmn.ru/index.php?index=51&value=15725
На уеб-камерите на https://pamporovo.me/services/digital/webcams/ също се вижда колко сняг има, погледнете преди тръгване.
Иначе ако ви е трудно и не може да се кара, ще си направите СПА-почивка в Камелия-та - басейн, разходки на чист въздух, релакс...
И ние една година отлагахме едно пътуване два пъти - проявиха разбиране от хотела, накрая отидохме пролетната ваканция, началото на Април, покарахме си, но тогава 2012/2013 имаше метър и половина сняг..., сега не се знае Март как ще се прояви...

# 119
  • София (Възраждане)
Не мисля, че откакто има оръдия, някога сезонът е приключвал в началото на март. Преди 3-4 години февруари беше почти целия топъл както е в момента. Пък и годината не беше особено снежна. Ще закрепят положението, мисля че времето ще го позоволи, поне нощните температури ще са благоприятни Peace

Общи условия

Активация на акаунт