WIZZ AIR - 24

• 83 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Привет, момичета!
Всички задаваме разни въпроси, а после не се връщаме в темата за да пишем дали е имало проблем или не. Мисля, че не е лошо като се мине с нещо специфично да се пише тук.
Аз бях питала за картини в кабинен багаж. Взехме бележка от художествената галерия. Картините бяха две, малки около 20÷40-50. На контрола на летището никой дори не попита за тях. А, и аз не казах нищо. Отделно носехме по един стек цигари на багаж. Носих касовата бележка, отново никой-нищо. Носих и подправки - пак без проблем.
Сега четох, че преса за коса можело, а аз не я взех и ме е яд като  се погледна на снимките  Joy Joy

# 91
имам запазен двупосочен билет до Лондон  на 21 в профила ми пишеше моля чекирайте се в рамките на 5 дни, 4 дни и така нататък
днес се чекирах на полета за отиване ми даде бордна карта но на полета за връщане все още ми пише моля чекирайте се в рамките на 2 дни а в същото време нямам поле за чекиране, какво да правя в такъв случай newsm78

Повдигам си отново въпроса, моля ако някой знае в този случай какво се прави да  ми каже, защото днес ми пише моля чекирайте се в рамките на 1 ден, благодаря предварително

# 92
имам запазен двупосочен билет до Лондон  на 21 в профила ми пишеше моля чекирайте се в рамките на 5 дни, 4 дни и така нататък
днес се чекирах на полета за отиване ми даде бордна карта но на полета за връщане все още ми пише моля чекирайте се в рамките на 2 дни а в същото време нямам поле за чекиране, какво да правя в такъв случай newsm78

Повдигам си отново въпроса, моля ако някой знае в този случай какво се прави да  ми каже, защото днес ми пише моля чекирайте се в рамките на 1 ден, благодаря предварително

Имате платени билети за двете посоки до Лондон. Чекирали сте се за първия полет. Какви са датите ви за отиване и връщане?

# 93
21.12 i 08.01

# 94
21.12 i 08.01

# 95

Спокойно в такъв случай!
Чекина за втория полет ще отвори на 9-10 декември(30 дни преди датата). Няма място за притеснение! Всичко е наред!

# 96

Спокойно в такъв случай!
Чекина за втория полет ще отвори на 9-10 декември(30 дни преди датата). Няма място за притеснение! Всичко е наред!

Супер, много благодаря

# 97
  • Луната
В събота сутринта летях от Терминал 1. Чакахме близо час, за да минем през секюрити контрола. Опашките и от двете страни бяха внушителни, защото в рамките на час има 7-8 полета.  Бих посъветвала всички, които имат сутрешни полети (и не само) да са наистина 2 часа по-рано на летището.

# 98
Здравейте, има ли някакво "правило" колко по- рано е най- изгодно да се купуват билети или как мога да следя за намаления? Ще ми трябват билети за август-септември от Меминген до София и обратно, знам и датите, но се надявам на по-евтини билети

# 99
Абонирай се.Промоции бол.Купуваш при намаления.

# 100
къде да се абонирам?

# 101
къде да се абонирам?

https://wizzair.com/bg-bg/newsletter#/

# 102
Здравейте, има ли някакво "правило" колко по- рано е най- изгодно да се купуват билети или как мога да следя за намаления? Ще ми трябват билети за август-септември от Меминген до София и обратно, знам и датите, но се надявам на по-евтини билети

Следете и Ryanair- те също летят до Меминген. И там като се регистрирате, може да получавате новини около промоциите.
Сори- темата е за Уиз, но нека има варианти. Wink

# 103
А ,ако искам да откажа билет и да ми се възстанови там 70 процента как се процедира?

# 104
  • София
А ,ако искам да откажа билет и да ми се възстанови там 70 процента как се процедира?
И къде видя, че възстановяват 70% при отказ от пътуване? Няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт