WIZZ AIR - 24

• 83 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Мой близък пътува следващата седмица. Аз купих билетите, чекинг е направен, даже е разпечатана бордната карта. Сега получавам мейл, че нямам резервирано място. Кликвам на посочения линк, излиза ми чекинга с мястото, което си го има и на бордната карта. Трябва ли да предприемаме нещо допълнително?

И още нещо. Може и да е коментирано, но последната тема я пропуснах. На Пътен план най- отдолу ми дава- кликнете тук, за да получите 20 евро подарък за вашата следваща резервация в Уиз. Линкът ми отваря това- https://one-time-offer.com/sol7/wizzair_es/sb206576/promo.asp?si … 259a745c487b8ed7e. Някой срещал ли го е?

# 136
Вече няма ли възможност да се преминава към старата версия на сайта на уиз?
Не виждам къде е тази опция

# 137
  • Луната
Мой близък пътува следващата седмица. Аз купих билетите, чекинг е направен, даже е разпечатана бордната карта. Сега получавам мейл, че нямам резервирано място. Кликвам на посочения линк, излиза ми чекинга с мястото, което си го има и на бордната карта. Трябва ли да предприемаме нещо допълнително?
Симулирай закупуване на място (може и с нов билет) и виж дали е заето Peace. Може само да те подсещат със закъснение. Това са нови неща.

Старата версия на сайта си работи, но не се обновява информацията и има различна информация между старата и новата версия. Peace

# 138
Вече няма ли възможност да се преминава към старата версия на сайта на уиз?
Не виждам къде е тази опция
Старата версия е достъпна тук.

# 139
  • Велико Търново

Woman^In^White, благодаря за разясненията за flex. За следващ път ще бъда по-внимателна преди да резервирам.

# 140
Ако си направя он- лайн чек ин-а,  има ли възможност на по-късен етап да принтирам бордните карти? Нещо ми се върти,  че сте коментирали някаква особеност.

# 141
  • Луната
Ако си направя он- лайн чек ин-а,  има ли възможност на по-късен етап да принтирам бордните карти? Нещо ми се върти,  че сте коментирали някаква особеност.
Можете! Те си стоят в профила ви. А може и да си ги свалите в pdf-формат. Само, ако правите някакви помени напр. закупуване на багаж - тогава трябва да се разпечатат отново.

# 142
Незнам дали сте имали предвид моя коментар: Може да си ги принтирате до 3 часа преди полета, колкото е и промяна и добавяне на услуги. След това не можете. Аз незнаех този факт. Бях се чекирала, но мислех, че ще ми се наложи да добавям багаж и не ги принтирах. Един час преди полета се опитах без да правя промени и се прецаках. Платих си чек ин на летището  Rage

# 143
Благодаря ви!

# 144
Незнам дали сте имали предвид моя коментар: Може да си ги принтирате до 3 часа преди полета, колкото е и промяна и добавяне на услуги. След това не можете. Аз незнаех този факт. Бях се чекирала, но мислех, че ще ми се наложи да добавям багаж и не ги принтирах. Един час преди полета се опитах без да правя промени и се прецаках. Платих си чек ин на летището  Rage

По този повод, винаги когато чекирам и не разпечатвам или запазвам в елекронен вид на телефона си, съхранявам pdf файла на компютъра, защото дори и да не пропуснеш момента с трите часа, добре си спомнят повечето пътуващи как изчезваше понякога формата за разпечатване в pdf, та предпочитам сигурното.

# 145
  • Mediterraneo
Винаги запазвам ПДФ-а на харда, че и го изпращам по мейл нанякъде за всеки случай  Blush

# 146
Скрийншот на мобилната бордна карта също върши работа.

# 147
Благодаря на всички. bouquet

Чекирах и запазих пдф-те.

# 148
Досега винаги съм била положителна към тях, но чашата преля.  На 02.11 през формата им за контакт заведох искане да ми сменят фамилията, до ден днешен това не се е случило. Няма свързване с тях, нито ти отговарят на мейла, освен с номер на искането, нито има шанс да се свържеш с тях, на великия им импулсен телефон. Вече не знам, какво да правя.

# 149
Нищо. Отиваш на литището с документа, който показва смяната на фамилията (брачно свидетелство да речем) и толкова

Общи условия

Активация на акаунт