WIZZ AIR - 24

• 84 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Малко се нуждая от пояснение отново за разпределение на местата. Пътуваме 4 човека. Вече даже се и чекирахме и получихме служебно разпределение на местата. На отиване е 25 ред, а на връщане 8 ред.
Картите са вече разпечатани и готови за чекиране на летището с определените служебно  места.

Днес сутринта получавам Е-майл от WIZZ AIR, с който ме уведомяват, че нямам резервирани места за полета.

Има ли място за притеснение, след като вече съм разпечатала картите и на тях има изписани места?

Предварително благодаря за разясненията.

# 421
синята лагуна, няма от какво да се притеснявате. В самолета няма правостоящи Simple Smile Шегувам се! Simple Smile
Wizz профилактично ни подканя да си платим места, затова са тези напомняния. Имате си места на бордните карти и воала:-))
Да ви е приятна ваканцията!  newsm03

# 422
синята лагуна, няма от какво да се притеснявате. В самолета няма правостоящи Simple Smile Шегувам се! Simple Smile
Wizz профилактично ни подканя да си платим места, затова са тези напомняния. Имате си места на бордните карти и воала:-))
Да ви е приятна ваканцията!  newsm03

bouquet bouquet bouquet Мерси много за отговора!!!

# 423
Моля за съвет: избрах билети за Брюксел през март. Имам карта на Wizz discount club и при резервацията ми написа, че трябва да съм сред пътуващите, за да я ползвам. Попълних всички стъпки и накрая, при плащането ми иска банкова карта, но забелязвам, че няма никакво намаление. Принципно намерих доста евтини билети, по 40 лв двупосочни, накрая цената, която трябва да платя е 79.96 лв. Т.е  не ми начислява намалението, но не знам защо?

Ще съм благодарна ако някой помогне, защото искам да ги купя днес.

П.С Сега видях, че картата е за полети над 39.90 лв. Дали е възможно причината да е това, че полетите са по 20 лв?  newsm78

# 424
Здравейте, има ли някой който е ползвам мобилно чекиране? Предстои ми пътуване и искам на връщане да го пробвам?Това дали ми спестява разпечатване то на бордна карта?

Да, ние вече само така пътуваме  Peace
Не разбрах, дали трябва да си разпечатам бордна карта или инфото на телефона ми е достатъчно?

Ако имаш приложение на телефона няма нужда от разпечатване. То иначе се губи смисъла.

# 425
Моля за съвет: избрах билети за Брюксел през март. Имам карта на Wizz discount club и при резервацията ми написа, че трябва да съм сред пътуващите, за да я ползвам. Попълних всички стъпки и накрая, при плащането ми иска банкова карта, но забелязвам, че няма никакво намаление. Принципно намерих доста евтини билети, по 40 лв двупосочни, накрая цената, която трябва да платя е 79.96 лв. Т.е  не ми начислява намалението, но не знам защо?

Ще съм благодарна ако някой помогне, защото искам да ги купя днес.

П.С Сега видях, че картата е за полети над 39.90 лв. Дали е възможно причината да е това, че полетите са по 20 лв?  newsm78

Намалението се отнася за сумата над административната такса от 16 или нещо такова лв. беше. Т.е. вероятно имаш намаление от 20% от 20-16=4 лв.

# 426
  • София
Имам го, ще го пробвам! Благодаря!

# 427
Здравейте! Може ли да се отмени резервация и да се върне 100% от сумата на билетите за всички пътуващи, ако един от пътниците е починал? Как може да стане това? Не намирам информация в сайта. Благодаря  bouquet

# 428
  • София
Queen L, може би това ще ви помогне - Общи условия за превоз на пътници и багаж
https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-docu … 0da6c5232d986.pdf
6.5.3.
В случай на смърт на близък член на семейството (майка, баща, баба или дядо, дете, внук,
сестра, брат, съпруга, съпруг, лице, с което сте във фактическо съпружеско съжителство) до
един месец преди предвидения час на заминаване на полет от Вашата резервация по Ваше
искане, отправено в срок до 1 месец след тази смърт, ние ще анулираме Вашата резервация
и ще Ви възстановим Общата цена за частта от превоза, която не е използвана, при условие
че представите смъртен акт или удостоверение за смърт в срок до 7 дни след отправяне на
искането.

# 429
Beretsheri, благодаря!

# 430
  • София
Здравейте! Сега случайно открих, че полета за трима, който платих декември до Малмьо - липсва. Не съм получила и-мейл, нито връщане на парите. Какво да правя?

# 431
Здравейте! Сега случайно открих, че полета за трима, който платих декември до Малмьо - липсва. Не съм получила и-мейл, нито връщане на парите. Какво да правя?
Някой коментира в тази тема същото. Потърсете няколко странички назад.

# 432
  • София
Видях, че има и друг случай, но не знам какво става. Явно полети до Малмьо няма да има. Не са ме уведомили и пари не са върнали.

# 433
Пари връщат само ако си ги поискате.

# 434
  • София
Пари връщат само ако си ги поискате.
Как така да си ги поискам? Те не трябва ли първо да ме уведомят, че няма полет и да предложат сами варианти?

Общи условия

Активация на акаунт