Избор на смартфон

• 10 586
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Марки, които не се внасят в България и поръчани от Амазон примерно, не съм убедена, че имат българско меню, или?
Ако производителя нарочно махне българския, тогава няма да има. Чистият Android има български език.
Amazon произвеждат таблети под собствена марка и нямат българско меню, защото не са предвидени за нашия пазар. Вероятно в Amazon се предлагат и други марки, в които българския липсва, но те със сигурност са малко.
Който търси, намира! Излишно е да се търсят изключенията​.

# 61
Марки, които не се внасят в България и поръчани от Амазон примерно, не съм убедена, че имат българско меню, или?
Ако производителя нарочно махне българския, тогава няма да има. Чистият Android има български език.
Amazon произвеждат таблети под собствена марка и нямат българско меню, защото не са предвидени за нашия пазар. Вероятно в Amazon се предлагат и други марки, в които българския липсва, но те със сигурност са малко.
Който търси, намира! Излишно е да се търсят изключенията.
Амазон го дадох като пример. Доста марки има които ги няма тук и ми се вижда пресилено да се твърди, че езика на 7 милионен народ го има на всеки андроид.

# 62
Който търси, намира! Излишно е да се търсят изключенията.
Амазон го дадох като пример. Доста марки има които ги няма тук и ми се вижда пресилено да се твърди, че езика на 7 милионен народ го има на всеки андроид.
Всяка версия на Android(от 2.3 насам) има български, но производителя решава дали да го остави или не.
Android се разработва от Google. Производителите взимат готовия код и могат да го променят както си искат или да го оставят​ оригиналния.
Можеш ли да дадеш пример с марка смартфон/таблет, в който липсва българския?

# 63
На слуки говоря да си призная . В ибей има марки, които тук не сме ги чували. Виждала съм мисля на телефони поръчани от Китай обаче, на които им липсва бг. меню. Айфон няма на български, като едва ли ще пуснат скоро, от там се учудвам, че всичкото андроид има български. Не съм чак толкова добре запозната. Но ще се учудя приятно, че марки които дори не се продават в България, или поне не са масови, да поддържат бг. меню. Ще потърся инфо. Сори за спама.

# 64
Можеш ли да дадеш пример с марка смартфон/таблет, в който липсва българския?

Meizu, Xiaomi... нямат български в базовите модели.

Общи условия

Активация на акаунт