Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 651
  • 831
  •   1
Отговори
# 450
  • София
От всичките само "Изповеди" не съм гледала. Ама ще засядам с него утре, че тази вечер видях в програмата любим филм с Мерил Стрийп и Алек Болдуин и смятам него да загледам Simple Smile

А, Акаша влязла с голям списък. Мерси, ще го прегледам Hug

# 451
Аууу, аз чак сега се сетих. Днес бил Катеринин ден  Laughing
Да сте живи и здрави  Hug

# 452
  • В Космоса
И все пак гледайте и анимацийката, много ме жегна. Може и с децата си, макар че не знам доколко дълбоко ще вникнат те в него, но поне ще се радват на шаренийка. Зависи колко са големи, де.

# 453
  • София
И все пак гледайте и анимацийката, много ме жегна.
Как ревах на това филмче ooooh! Laughing Уникално е! То май взе оскара за анимация или греша?

# 454
  • В Космоса
И все пак гледайте и анимацийката, много ме жегна.
Как ревах на това филмче ooooh! Laughing Уникално е! То май взе оскара за анимация или греша?

Не знам, аз по принцип не се интересувам от анимации, но този ми го препоръчаха настоятелно и така. Heart Eyes

# 455
Гледам включването от Харманли... Изпуснали са ги тези бежанци, толкова са много. Жал ми е за хората там.

# 456
Наздраве от мен с бяло вино и шоколадови бонбони  bouquet
Правя солени мъфини, ще зареждам хлебопекарната пак и после и едни кексчета ще пекна Simple Smile Дребен отива утре пак при баба и дядо и им приготвям някои неща Simple Smile
Днес ми е едно такова хубаво.Няма конкретна причина....Просто ей така, топло ми е на душата Simple Smile

# 457
А аз си лекувам кръвната захар със сух режим.  Close Наздраве от мен!

Сандо, Перфектните непознати- Жаки го написа по- горе.
Мирси.Върша и друго, междувременно и иСтървам. Пера, рИшавам задачи, Лилюююю, ела на помощ bouquetКато разделим числовата ос на толкова, колкото е знаменателя, но той е 84, в едно деление, трябва да са три, или четири подделения, как се обяснява, шед.

# 458
Белинда, по кой канал ще дават филмчето? И на мен ми е много любимо? И от колко часа?

# 459
  • До морето
МиГ, какви мъфини правиш?

Отвътре навън го въртят по НВО-тата вече сигурно 2-3 седмици.

Аз съм кръстена на дадо си, но името ми е чужбинско и на майка ми са й правили проблеми още преди да роди. Трябвало да ражда в Добрич, но и казали, че ако иска с М, да избира между Мария, Маргарита и Марияна.И тя си взима чантичката и се прибира в Провадия, където чичо й бил кмет, та с връзки са ме записали. Винаги съм си харесвала името, все още е рядко срещано и никога не съм се запознавала лично с друга жена с моето име.

# 460
Сега се сетих аз, че започва Черния петък, чудя се дали да не взема един нов лаптоп, че моят наесен е първолак, стар е вече:) Трябва ми само за сваляне и гледане на филми, няма да работя на него, искам да има много памет, хубава картина и звук. Имаме ли вещи по техническаат част да ми дадат акъл? Аз нищичко не разбирам. Сегашния е Dell Inspirion. В Емаг гледах, основно Асос и Леново видях.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 22:28 от JACKLIN*

# 461
Ще пробвам рецептата за соленките, и ще дам отзив, мерси.

# 462
Захир, какво става в работата? Новини?
Все забравям да пиша, че на "Отвътре навън" и аз си поплаках.
Акаша, записвам и твоите заглавия.

# 463
  • София
Белинда, по кой канал ще дават филмчето? И на мен ми е много любимо? И от колко часа?
Късно видях, сори! По Кино нова, но вече свършва. Дано си го хванала, много се забавлявам с този филм Simple Smile

# 464
Късно видях, сори! По Кино нова, но вече свършва. Дано си го хванала, много се забавлявам с този филм Simple Smile

И аз го пуснах като те прочетох, не че не съм го гледала Laughing Мерил ми е любимка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт