Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 672
  • 831
  •   1
Отговори
# 465
  • Телиш/Плевен
По въпроса с имената - аз много си харесвам моето (Десислава), но това е от малко повече от десетина години насам. Като дете го ненавиждах, звучеше ми много грубо и даже се заканвах, че ще го сменя като стана на 18. Е, тъкмо ги наближих и...започнах да го харесвам много. Laughing

Благодаря за отзивите за „Отвътре навън“, ще го гледам определено. Досега все си мислех, че е някаква тъпотия и го избягвах. Много обичам анимации. Blush

# 466
Оооо, намерих го и го изгледах. Пак! Утре може да го повтарят след обяд. Ако не забравя- пак ще се гледа.

# 467
Добро утро!

От черния петък трябва да купя малка фурна с два котлона (тип Раховец, ако се сещате) за бабата на мъжа ми. Обаче във физическите магазини се оказа, че при повечето модели не може да се регулира силата на котлоните, което за мен е много странно  newsm78 Та сега ме е страх да поръчам онлайн, защото ми трябва за вторник и няма да има време за смяна и т.н...
За мен си мисля да поръчам един винтоверт и дрелка...  Laughing

# 468

Dell Inspirion са много добре като съотношение цена-качество. От 1 година съм с лаптоп на марката и съм много доволна. Има много памет, работи добре с "тежки" програми, става за теглене и гледане на филми. Няма да сбъркаш, ако отново заложиш на същата марка.  Simple Smile

Като обсъждате имена, Десислава много ми харесва и жалко, че вече не е популярно. Имах доста съученички и познати на моя възраст с това име, но май не съм срещала Деси, родена през този век.

# 469
  • Ямбол
Популярно е Десислава. В един клас(шести) имаме три момичета с това име.
И аз преди не харесвах пълното си име, само краткото Лили ми звучеше приятно. Мама и татко винаги ме наричаха Лили и никога Лиляна. Сега вече свикнах и дори го приемам като хубаво, особено на фона на Донка, Стоянка, Пенка, някак ми звучи по-нормално. От времето ми на ученичка, та чак до днес имам антипатии към името Гергана. Не знам защо. Не съм имала никакви конкретни неразбирателства с момиче с това име, но някак ми е ужасно неприемливо.

# 470
Искам да кажа, че май няма нищо да ме огрее от черното на петъка!
Поне се радвам, че е последния учебен ден за тази седмица.
Алечка, ако мерна такава фурна ще свиркам!

# 471
Алечка, свекърва ми има такава малка фурна Раховец. Ами много е неудобна, а са по 250лв и в момента.
Моят съвет е да разгледате магазините за уреди с транспортни дефекти и втора употреба. Миналата година майка ми си купи страхотна печка Бош за село, ние реално дефект не видяхме никъде и беше 180лв. А, и е с керамичен плот. Simple Smile

# 472
  • До морето
Добрутрооооо! Айде на черния петък! Аз доволен - купих си ютията на Захирчето за 123 лв. А от ФД намазах часовник и една чантичка. Сега ще митлна и през мола, че набелязах за децата някои неща  но ми трябват за вторник и няма да пристигнат, ако ги поръчам онлайн. Много съм доволна. Ей ги ползите от среднощното кърмене  Laughing в 3:15 си напазарувах.

# 473
Sesylle, аз не държа да е Раховец, просто такава малка. Такава иска бабет, не иска голяма. Ще намерим, има малки модели.

Ужасно съм хремава и ме боли гърло, мухлясало ми е... Пия илачи, ма тц. Утре ще си ида на къщата, поне да се довърша като хората  Mr. Green

# 474
  • sofia
..... Ей ги ползите от среднощното кърмене  Laughing в 3:15 си напазарувах.
Joy Развесели ме.
Аз пък от нищо нямам нужда, но ще прескоча да разгледам за яке на големия. Искам нещо с цвят. Повечето мъжки са сиви, тъмносини и черни, та ще оглеждам скиорски якета.

Ох, сега ще опаковам едни подаръци за дъщеричката на моя приятелка.....ох, що си нямам девойка.

# 475
Алечка, лекувай се, а недей да мръзнеш на къщата. Работата няма да ти избяга. Моята си седи с месеци, а как ми се ще да си събере партакешите и да изчезне  Mr. Green.

# 476
  • sofia
Даун, тя работата не само не изчезва, ама и се трупа, да ѝ се не види! Laughing

# 477
  • Ямбол
Дъщеря ми има концерт довечера и трябва да ѝ изгладя два костюма. Не обичам да гладя и сега се настройвам още за събитието. Отделно имам да преподавам за лихва и се чудя какви примери да им измисля, че да е по-разбираемо.

# 478
Веси, аз развих опасно късогледство, ако не и слепота по отношение на работата  Mr. Green. Вътре е потоп, ама аз кисна пред компа и се плацикам, че и от работа избягах на обяд Simple Smile.

Лиляна, не може ли да впрегнеш свекърва ти да глади. Знам, че ти е трън, ама понякога, като им се дадат задачи се и кротват? Иначе те разбирам за гладенето. Аз имам една камара, която се е натрупала от три седмици Sad.

# 479
Добро утро!
Разгледах ФД, ама нямам нужда от нищо. Бях си набелязала часовник, цената му преди намаленията беше към 175, ама сега е 210... Ми няма да ми се получи, стисната съм, ако ще е намаление, да е намаление. Сега поразгледах якенцата, евентуално да взема още едно на сина, и там на камък ударих. Ще си пазаря от разпродажбите от моловете, струва ми се по-изгодно, поне за мен Crossing Arms

Лиляна, за лихва, разпечатай един кредит с варианти на вноски и за различни периоди, ще разберат веднага. Аз със сина ми съм коментирала по този начин, също и за цените на Лидл за пакетираните меса, риби и прочее - цената ниска, но на кило идва по-висока от другия магазин и той като пазаруваме гледа цената за килограм. Уча го, щото баща му пазарува на бройка, та понякога големи разминавания се получават Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт