Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 607
  • 831
  •   1
Отговори
# 60
Стейси, обърнете се към: http://www.antidrugbg.com/index
Познавам една от основателките.
Ако е нужно ще й пиша. Сигурна съм че ще ви съдействат.

# 61
Стейси, ето това вече е тежък сериозен проблем и то касаещ цялото семейство. Дори сега да дадеш пари, това нищо не решава, той ще продължи да взима заеми и да се друса. Не може ли родителите му да го вкарат принудително, какъв е закона? Преди време имахме съсед, който полудя, жена му и двамата му сина успяха да го вкарат в психиатрия, той, както и племеника ти не са адекватни за да взимат решения.
Консултирайте се с някоя организация, която се занимава със зависими, те да кажат как се процедира.
Сили ви желая и дано някак се подредят нещата  Hug

П.с. а, ето че Алина е дала контакт.

# 62
  • Варна
Момичета, толкова съм благодарна, че отделяте време за да помогнете!
Младежът не ще лечение и това е. Е, разплаква се, ако няма пари за дрогата и му трябват. Тогава е чувствителен и уж разбира. После си кара по старому. Баща му е вдигнал ръце и се е отказал вече от него. Даже днес заплащил с развод жена си, защото тя не спира да се надява и да търси посвоему решение.
Да де, ама майка му е в нервна криза-плещи несвързано по телефона.  Cry Майката трудно се отказва от детето си. Абе труден момент отвсякъде.

# 63
Стейси, навремето в университета бая изучавахме този контингент. Трябва си здрава ръка. И много, много нерви и пари. Дано момчето се освести с ваша помощ.

# 64
  • София
ох, Стейси Hug
аз се разплаках. това е ужасно, ужасно трудно изпитание.
моя приятелка терапевтира зависими и знам, че е много тежко. но те все пак ходят при нея по собствено желание, след като са се изчистили. нямам идея, обаче, как да го въдворите насила, щом е пълнолетен. не знам по медицински причини не може ли?
а майката никога не се отказва...жалко за бащата

# 65
  • София
Стейси, ужасно съжалявам Sad Нямам опит по темата, така че акъли няма да давам. Ще кажа само, че разбирам сестра ти, няма по-тежко от това да трябва да се откажеш от детето си, просто не можеш Sad

Верно са ни бели кахърите, да пази господ Praynig

# 66
Стейси  Hug дано намерите решение...

# 67
# 68
  • София
после "горките гимнастички с тези треньорки".
това е "църквата" Shocked

# 69
И това с каква цел, традиция ли, родителите снимат, радват се, каква ли е идеята?

# 70
Стейси, нека майка му се обърне към Майки срещу дрогата. Там са все майки минали през това. Знаят какво да направят, ще й помогнат. Ако й е нужно съдействие, пиши ми, ще говоря с моята близка.

# 71
Стейси, надявам се да намерите сили да се преборите с проблема.

# 72
Стейси, кураж! Ще намерите решение!
Това е един от най-големите ми страхове като майка, дано сестра ти се справи.

# 73
Добро утро.
Гледам сутрешния блок по Нова. Всяка една новина е криминална или за лична трагедия. За повдигнати обвинения срещу министър, за палеж на коли, ама там и предистория има, за побойник крил се повече от година след причинена смърт, за самотна майка на три деца, която е останала вдовица след катастрофа, причинена от друго лице, ........ нямам думи. Искам денят ми да започне добре, а не да се питам защо живея в тази страна. Ще си пусна музика.  Thinking

# 74
  • София
Никога, абсолютно никога не гледам тв сутрин, докато си пия кафето Peace И без това работя в криминалната хроника цял ден, нема нужда от сутринта да се заравям в тинята Crossing Arms

Много, много са зле сутрешните блокове. Толкова ли е трудно да направиш нещо свежо и лежерно, което да не кара хората да искат да се самоубият в 7:30 сутринта, не знам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт