Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 293
  • 831
  •   1
Отговори
# 615
Последните постове все едно са написани на китайски за мен Laughing
Радвам се, че малкото Жакче е добре!Голямото Жакче да приеме моите поздравления относно РД на брат и.Да ти е жив и здрав Hug
Нямам брат или сестра, до скоро страдах, но виждайки как хора от една кръв се ръфат като обезумели, си мисля че по-добре, че нямам.Така че чисто егоистично стигнах до извода, че не случайно съм едно дете и се радвам на факта.В този живот ще е така, в другия ще се надявам на сродна душа до мен Grinning
Готвя спагети и супа, после оправяне и изчезваме на фотосесия.Да видим какво ще се получи.Тази година при нов за нас фотограф.

# 616
На мен пък много ми липсват братя и сестри. За съжаление и детето остана едно.

Уф как ми липсват бонусите. Тук няма подобни екстри. Има някакво доплащане за натрупана отпуска и се събират около 1000 долара, ама това е.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 12:29 от Down Under

# 617
# 618
  • Телиш/Плевен
Ето една от мен, дано се получи (може да се натисне повече от веднъж и всеки път увеличава по малко):
Скрит текст:

Жаки и Лина, да са ви живи и здрави братята! baloni Hug

# 619
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така: Нямам лупичка (Алина). С Ctrl+ и Zoom Евил и Даун) не става, защото текстът се разтегля и излиза извън екрана вдясно. Други идеи?

С кой браузър си?

Гугъл хром

Лиляна, супа от кокошка ми звучи като нещо от приказките, понеже кокошките останаха в детството ми, оттам нататък само бройлери.

# 620
  • В един копнеж!
"Най-обичам" като се прибера от работа и да заваря възлюбения не накеф... Идвам си натоварена, нужно ли е да ме натоварват още. За толкова години, така и не се научи да ми дава половин час тишина и да ни ме бъбри по конкретни ангажиращи теми, които изискват внимание то моя страна...Прибрал си се, напушен си, прибирам се, остави ме за малко, за да обсъдим черно на бяло после проблема.  
Другата седмица имам рожден ден. По- следващата седмица той пък има рожден ден. Както той се представи на моя, така аз ще се отчета на неговия. Имам пресен пример у дома с родителите си, как единият дава повече, а другият по-малко. Гледам тая грешка да я избягвам. Каквото повикало, такова се обадило...
Нещо ми е препълнена чашата днес!

# 621
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря на всички за опита да ми помогнат. Hug
Получи се по начина на Дъждовното лале. Hug

# 622
  • Телиш/Плевен
Благодаря на всички за опита да ми помогнат. Hug
Получи се по начина на Дъждовното лале. Hug
Много се радвам, че проблемът се реши. Hug

# 623
Аз се загубих във времето  Embarassed. Станах рано и бачках яко, плувах и си легнах. Заспала съм и се събудих в 6:00. Не знам защо реших, че е сутрин, може би защото ставам в 6 по принцип. Излязох на вън и си направих кафе, Беше слънчево и очаквах да става все по-слънчево, но уви, взе да се здрачава. Два часа ми отне да се усетя, че всъщност съм спала през деня и е все още събота  ooooh!.

Такава съм оФцЪ, а дори не употребявам наркотици.

# 624
Down Under  Hug голяма си сладурка Heart Eyes развесели ме.
Аз пък мъдря една рефлексия и ми е много по-лесно да го кажа отколкото напиша.

# 625
  • Ямбол
...
Лиляна, супа от кокошка ми звучи като нещо от приказките, понеже кокошките останаха в детството ми, оттам нататък само бройлери.
Намират се все още и по нашите места. Тази специално е била носачка, но е подновена с нова млада. Градус ги продават, когато на година или две си подновяват носачките. Хубаво е месото и поне знам, че не е обработвано с нищо. Е, не знам с какво е хранена, но все пак е снасяла яйца за продаване.

# 626
  • София
Аз се загубих във времето  Embarassed. Станах рано и бачках яко, плувах и си легнах. Заспала съм и се събудих в 6:00. Не знам защо реших, че е сутрин, може би защото ставам в 6 по принцип. Излязох на вън и си направих кафе, Беше слънчево и очаквах да става все по-слънчево, но уви, взе да се здрачава. Два часа ми отне да се усетя, че всъщност съм спала през деня и е все още събота  ooooh!.

Laughing
айде, айде, още помня случката с качулката, лъжицата и запалката. и снизходителния поглед на сина ти Laughing
 Hug

# 627
...случая с катастрофата, в която загиват мъж и жена. Мъжа оставя жена си сама с 3 деца, а жената- детенце на 5 годинки.

Дами, търсих тема по случая, няма ли или аз не намирам? Така искам да разбера какво мислят хората за поведението на вдовицата. Нищо лично, всеки със своите принципи, морал, характер...искам да видя и други гледни точки.

# 628

Laughing
айде, айде, още помня случката с качулката, лъжицата и запалката. и снизходителния поглед на сина ти Laughing

Joy Бях го забравила  Mr. Green
 Hug

# 629
Херц, аз много четох във Фейса, когато вдовицата се съгласи да приеме помощ от бащата на момчето, който предложи да издържа семейството, докато децата се обучават, фейса се взриви. Оплюха я жестоко, каква ли не я нарекоха, тя явно още много нестабилна емоционално не издържа на омразта на хората и излезе с изявление, че отказва помощта.  И сега какво доволни ли са раздавашите морал, тези дето я осъдиха, те ли ще поемат грижата за три невръстни сирака. Силните думи и лозунги на гладен корем пет пари не струват.
Всички се поупражняваха в писане и след 2-3 дни всичко ще отшуми и ще се забрави, ще го осъдят момчето, после тихомълком ще излезе, както всички други. Много мислих какво бих направила в нейната ситуация, от една страна би ми се искало да мисля, че ще се боря за правда, че да дам пример на децата си, от друга знам, че е по- вероятно да се опитам по всякакъв начин да подсигуря бъдещето им, дом, хляб и образование. Дано на никой не се налага да стои пред такъв избор, щото едно е зад момитора на топло и сигурно и друго е сама без работа и с три деца, живият живот често ни показва, че принципите в критична ситуация са трудно приложими.

Общи условия

Активация на акаунт