Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 257
  • 831
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
За 30лв няма почистване на цял апартамент никъде. Даже в прованса върви 40лв за 4-ри часа, за 100квадрата апартамент.

Янтра, не всеки може да ги скърпи от повощи тези 500лв.
На повечето хора им се налага да си ги изработят.
Извинявам се, но така звучи, все едпо за 50лв. говориш.
Ясно е, че има хора, за които тези пари.може да са джобни, но за повечето работещи не е точно така.
Не са джобни изобщо. Не казвам това. Но... на нея просто няма да и стигат. Двама работещи по 500 става 1000, доста по-различно изглежда.

# 691
Мари, приветствам идеята за пицария, и аз обмислям нещо подобно, но с храна за дома.
Сандо, това беше първоначалната идея, но помещението позволява и е оборудвано с 5 маси вътре, а когато е топло, и отвън ще има. Разноса се запазва.

# 692
Тиквеник предлагаш, а Wink
А нещо с ябълки?

Янтра,
Не 30, а доста повече излизаше почистване от тази фирма. Те бяха разбили всичко на единични цени. И на края  #Crazy
Много по-добре е за определена сума Х да се свърши услуга Y.

# 693
Имахме жена вкъщи, за 96  квадрата веднъж седмично взимаше 20 лв, от София съм, но живея в прованса-Бургас Simple Smile, не ме мързи да готвя, въпреки че съм софиянка,......имам мултикукър Joy Прозорците не ги миеше, за тях си викам друго момче, за 35 лв мие на целия апартамент Simple Smile

# 694
Признавам си ... Не обичам да готвя.
А за миене на прозорци не искам и да чуя  Embarassed

# 695
Признавам си ... Не обичам да готвя.
А за миене на прозорци не искам и да чуя  Embarassed
За прозорци и аз не искам да чуя...това ми е най противното нещо... Simple Smile

# 696
Много мразя да мия прозорци Confused На всичкото отгоре са ми големи и съм на висок етаж. И разбира се измия ли ги, ако ще да е имало 5 месечна суша, то след това вали дъжд обезателно. ooooh! Whistling

# 697
  • Ямбол
На мен ми дадоха телефон на едно момче за миене на прозорци - на цял апартамент за 20 лева. Иначе къщата се чисти лесно и бързо, когато няма нещо, което да ми създава трудност при чистенето. Килими, мокети и прахосъбирачки.

# 698
Тиквеник предлагаш, а Wink
А нещо с ябълки?

Янтра,
Не 30, а доста повече излизаше почистване от тази фирма. Те бяха разбили всичко на единични цени. И на края  #Crazy
Много по-добре е за определена сума Х да се свърши услуга Y.

Генг, бенг ли ще правиш, че и щрудели искаш, хох chef Намерил съм частни лица за почистване, които ми искат по 2 лева на квадрат за основно почистване, с прозорци, дограми и всичко. Абонаментното 50 лева, добе ли е newsm78 Вижда ми се добре, предвид техниката, моето миле ще го пенсионирам. #CrazyЗа прозорците отделно, по 5 лева на прозорец, добре е, нали newsm78

# 699
Домашната работа не ми е толкова неприятна, но девет часа съм извън дома, ако свърша всичко да блести у нас оставам без лично време за кино, книга, език, разходка с колелото....затова смятам пак да си търся жена, че тази си отвори магазин Simple Smile

# 700
За 30лв няма почистване на цял апартамент никъде. Даже в прованса върви 40лв за 4-ри часа, за 100квадрата апартамент.
В един офис съм с колежка, на която чистят за 30 лв., значи има почистване на цял апартамент за тази цена. Никъде не казвам, че така е навсякъде. Сега виждам, че обсъждате и миене на прозорци. В тази сума такава услуга не е включена.
Янтра, не всеки може да ги скърпи от повощи тези 500лв.
На повечето хора им се налага да си ги изработят.
Извинявам се, но така звучи, все едпо за 50лв. говориш.
Ясно е, че има хора, за които тези пари.може да са джобни, но за повечето работещи не е точно така.
Не са джобни изобщо. Не казвам това. Но... на нея просто няма да и стигат. Двама работещи по 500 става 1000, доста по-различно изглежда.
В случая няма друг работещ, за огромно съжаление, съответно на нея ще й се наложи.
Като не й стигат, викаш да си седи вкъщи и да чака работа, която ще й доставя удоволствие. А ако не се намери скоро такава?
Сесил добре повдигна въпроса за всички тези, които работят за такава сума пари и все някак преживяват. А и все си мисля, че 500 е по-добре от хич. Не обсъждам помощите, защото ти сама поясни, че разсъждаваш теоретично.

# 701
За един Великден ми се наложи да измия прозорците три пъти, защото винаги след миенето им почваше да вали. Това ме направи супер издръжлива жена на мръсни прозорци. A и бързица в миенето им. Е, нямат блясък, но нямат и прахоляци.  Embarassed

# 702
За един Великден ми се наложи да измия прозорците три пъти, защото винаги след миенето им почваше да вали. Това ме направи супер издръжлива жена на мръсни прозорци. A и бързица в миенето им. Е, нямат блясък, но нямат и прахоляци.  Embarassed
Имало импрегниращи препарати, които запазвали блясъка, ма  #Crazy

# 703
-

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 22:47 от krissy09

# 704
  • До морето
30 лв. давам на жената, която идва у дома минимум веднъж в седмицата. Стои докато си свърши работата, не й следя часовете, но това е защото се знаем вече 6 години. За 3-4 часа е готова, което идва 8-10лв. на час. Иначе 5-6 лв. на час си е нормална ставка за Варна. Вече ако е всеки ден е по-изгодно да плащаш заплата.

Общи условия

Активация на акаунт