Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 451
  • 831
  •   1
Отговори
# 225
Лято, браво, пристигнахте успешно. Дано и времето да ви се усмихне, за да се поразходите и да поопознаете квартала и града.

Блак, аз нямам против моят да яде от домашно приготвени неща. Тук, столът/лавката се поддържат от майки - доброволки, които приготвят храната. Освен това, преди време, когато се стараех да правя кутии с разнообразна храна, го пратих с шницели, картофена салата, домати и краставици. Идва си от училище и го питам: "Изяде ли си обяда?"
"Да"
"Хареса ли ти?"
"Да, искам и ти такъв да ми правиш."
Аз:  Shocked, че този кой ти го направи?"
"Майката на Джейсън"
Аз:  newsm78
"Ами разменихме си ги"
"А какъв беше обядът на Джейсън, за да знам какво да ти правя?"
"Сандвич с нутела"  Joy.

Така че, никога не е ясно какво ядат на вън.

# 226
  • Пловдив
Янтра, ама вие и родителите ли пазарите? При нас само децата си купуват и учителите, едните купуват от другиге, после разменят, да става търгаша Laughing
Да, и родителите са поканени.

# 227
Така, рецепти за кекса на Светалчо, за меденките на Тарти, за сладкото на Янтра(май го има в книгата вече), и за ароматизаторите! Предварително благодаря!
Тонка, подарък за 70- 80 лв. ми е меко казано неподходящ!
Базара при нас е на двора или в коридора до физкултурния салон и в него. Има музика и приканване на хората от улицата да влязат. Мъжът на сестра ми го чака базара всяка година. Всичко му напомня на храната на бабите му! А колко загубени рецепти може да си намериш....
Лято, споко! Нали сте четиримата. Ще се оправите.

Сетих се и давам идея за подарък- зимни ръкавици за тач скриин. Имам проблем с латиницата. Сори.

# 228
  • Пловдив
При нас има една майка магьосница в кухнята, в съседния клас е, каквото нейно съм яла - оле боже, искам още, отбелязала съм си кое е детето и всяка година го навестявам. Такъв плодов тарт не съм яла никога и никъде. Лимонов. Ох!

# 229
Ха-ха, Даун, и ние имахме такъв случай. Само, че мъжът ми му правеше сандвич с масло, сирене и отгоре нарязано яйце, най-отгоре кашкавал или от топените сирена на лист. Та се оказа, че синът ми ги разменял с едно детенце. На родителската майката ме пита, абе как ги правите тези сандвичи, били върха  Laughing А ние си мислим, че ги яде, той по едно време по 2 носеше - различни Laughing Подобна случка и с мандарини имахме, питаха ме откъде ги купувам - едри, сладки и без семки Joy

Аз за подарък се сещам за това - https://rubik.bg/bg/standartni-kubcheta/1-originalno-klasichesko … -rubik-3x3x3.html

Преди 2 или 3 години на синът ми му подариха и сега го върти ежедневно за време, голяма краста му е. Гледа клипчета, заучава формите, колкото и да му го разбърквам го разцъква все по-бързо и по-бързо. Когато му го подариха обаче въобще не можеше да го нареди. След Легото, това е другото нещо с което много се занимава.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 12:06 от blackcat6

# 230
ЯНтра, а това печеш ли го като го направиш, или само изрязваш с формичка и се слага канапа?

# 231
  • Някъде там
Янтра,дай рецепта за ароматизаторите,да направя за подарък на роднини.
Рецепта.... к'во да ти кажа..... Значи - килограм брашно, килограм сол, вода на око да е твърдо тесто, ама е ПОД две чаши, защото бях наляла в мярката и ми остана. Сложих изостанало кафе, старо какао, джиджифил на прах, кардамом, карамфил, черен пипер, канела, ванилия, някаква изостанала подправка за тика масала, абе изпразних шкафа от всички отворени пакетчета подправки и ги насипах вътре Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Резултата - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12360109_102080942 … f&oe=58B4021A И миришеше силно поне 3-4 дни Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Според мен основното е да се сложи канела, карамфил, кардамом и черен пипер. Всичко друго е според какво имаш за изхвърляне в шкафа.
Супер идея,ама кой да се сети,то си иска акъл.Отворени пакетчета колкото искаш. Благодаря  bouquet

# 232
  • Пловдив
ЯНтра, а това печеш ли го като го направиш, или само изрязваш с формичка и се слага канапа?
Пека го, на 180 грд. Колко време не мога да ти кажа, гледам го така на око.

# 233
Много ми харесаха на Янтра ароматизторите. Майки, дето могат да правят разни неща будят у мен искрено възхищение:) Ако аз трябва да правя сладкиши или сувенирчета резилът ще е голям. За плетене на шал, като на Руми да не говорим:) Вижа ако е за манджа нещо, агне, прасе каквото кажат няма проблеми:)

Представяте ли си всички майки с елегантни сладкиши, а аз със прасенце в тава:))) Ми кой каквото умее сепак:)

# 234
Представяте ли си всички майки с елегантни сладкиши, а аз със прасенце в тава:))) Ми кой каквото умее сепак:)
Ако се позиционираш при тийн момчетата, много ще те уважават и ще те възхвалят  chef Simple Smile Въпреки, че и на баници се радват  Simple Smile

Прочетох, че Нешка Робева и Илияна Раева пак нещо делят и взаимно се обвиняват. Мислех си, че са се сдобрили newsm78

# 235
# 236
Янтра, много ми се извиси в очите:) С картичките ме довърши, браво на теб! Добре че в нашия клас не се парвят базари и няма такива красоти, че да не изпъквам моята кьопавост:)

# 237
  • Пловдив
Аз се проявявам като за 3-4-5 майки Simple Smile

# 238
Янтра, много са хубави картичките. Направо ти се възхищавам, че намираш време. Ти и миналата, или по-миналата година беше снимала, а и май изпращаше картички на съфорумки. Много е хубаво и, че организираш и децата.

# 239
  • Пловдив
Янтра, много са хубави картичките. Направо ти се възхищавам, че намираш време. Ти и миналата, или по-миналата година беше снимала, а и май изпращаше картички на съфорумки. Много е хубаво и, че организираш и децата.
Не. Не изпращам Simple Smile Спомняш си, защото казах, че с удоволствие ще получа, но ми е проблем да изпратя. И после снимах получените и благодарих тук Simple Smile Каквото произведа го усвояват трите коледни базара, нищо не остава за моя консумация Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт