И лекарството за спешна нужда не помогна у дома, после в спешното нова доза и много се уплаших да не и дойде в повече, сърцето и биеше много учестено. Къде ни дойде тая гадост на главите. Имам надежда, че ще го израсте, все сменяме климата, нали било добре за астамта, редуваме море с планина. Влагата и пушекът я морят много. Да имаше как още сега паля за Тайланд, ама няма. Ще се мъчим още два месеца.
Сега е свежа играе се, малко задъхва само. Сутринта вика- мамо, ти си голяма вълшебница, като Елза, виж как ме спаси снощи, замрази ме и започнах да дишам:) И това ще мине, но косите ни побеляха. За пореден път видях, че в критична ситуация аз се справям по- адекватно от мъжа ми, той завалята беше пред припадък:) За капак и свекървта пискаше, изобщо чудна нощ:)
Янтра, дано е добре номер три и да нямате изпълнения
Той на какво лечение е? Жаки е само на Пулмикорт всекидневно и при нужда Вентолин. При криза Солдесанил и Медрол.
и ако не бях до нея,нямаше да я има,последния път и изкривих едното зъбче,защото бях в тоалетната и вече беше почти посиняла.Лекарставата които изреждате и ние сме ги взимали, действаха само за кратко.Астмата беше на алергична основа към полени от дървета,цъфнеха ли беше кошмар.Спасението ни беше Сандански.8 години подред по 10 дни задължително всяка есен.С всяко ходене пристъпите намаляваха.Там като отидехме на 3тия ден се разболяваха и всичко минаваше с капки са нос и сироп.Реакция на организма към въздуха беше.Морето влошаваше ситуацията.Заведохме ги веднъж и повече не повторихме. За това от цялото си сърце ви препоръчвам Сандански.Въздуха действа много добре на астмата.
.