Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 341
  • 831
  •   1
Отговори
# 540
Даун, аз другите болести по ги приемам, но това снощното ....за минути се задушава, устните и стват сини, плаши се и плаче, вика за помощ, ужасна история. На никой не пожелавам да си гледа детето така.
И лекарството за спешна нужда не помогна у дома, после в спешното нова доза и много се уплаших да не и дойде в повече, сърцето и биеше много учестено. Къде ни дойде тая гадост на главите. Имам надежда, че ще го израсте, все сменяме климата, нали било добре за астамта, редуваме море с планина. Влагата и пушекът я морят много. Да имаше как още сега паля за Тайланд, ама няма. Ще се мъчим още два месеца.

Сега е свежа играе се, малко задъхва само. Сутринта вика- мамо, ти си голяма вълшебница, като Елза, виж как ме спаси снощи, замрази ме и започнах да дишам:) И това ще мине, но  косите  ни побеляха. За пореден път видях, че в критична ситуация аз се справям по- адекватно от мъжа ми, той завалята беше пред припадък:) За капак и свекървта пискаше, изобщо чудна нощ:)

Янтра, дано е добре номер три и да нямате изпълнения Hug Той на какво лечение е?
Жаки е само на Пулмикорт всекидневно и при нужда Вентолин. При криза Солдесанил и Медрол.

# 541
  • Пловдив
Ефира всеки ден, при пристъп Пулмикорт и според зависи и Вентолин.

# 542
Жаки и Янтра, много ви съчувствам, защото наистина най-гадните ми моменти са били, когато детето е било болно, но и частица от това не съм изпитала.

Дано да ги надраснат.

# 543
Честито на празнуващите!

Жаки, много неприятно и плашещо това с пристъпите.
Търсила ли си информация как би повлияло лечение в барокамера за астматичните пристъпи?
Вече има барокамери в големите градове и може да се възползвате. Със сигурност няма да навреди, но доколко ще има полза трябва да провериш.

# 544
Честито на празнуващите!

Жаки, много неприятно и плашещо това с пристъпите.
Търсила ли си информация как би повлияло лечение в барокамера за астматичните пристъпи?
Вече има барокамери в големите градове и може да се възползвате. Със сигурност няма да навреди, но доколко ще има полза трябва да провериш.

баро камерата може да навреди, така че е по-добре да се посъветват с лекарът. Качването на някой връх и летенето със самолет имат сходен ефект.

# 545
  • Някъде там
Жаки,напълно те разбирам. Hug и дано не се повтаря Hug Аз съм разказвала тук, че до три години пристъпите бяха страшни и почти всеки месец бяхме с пневмония.Вили си гълта езика 6 пъти от пристъп. Sad и ако не бях до нея,нямаше да я има,последния път и изкривих едното зъбче,защото бях в тоалетната и вече беше почти посиняла.Лекарставата които изреждате и ние сме ги взимали, действаха само за кратко.Астмата беше на алергична основа към полени от дървета,цъфнеха ли беше кошмар.Спасението ни беше Сандански.8 години подред по 10 дни задължително всяка есен.С всяко ходене пристъпите намаляваха.Там като отидехме на 3тия ден се разболяваха и всичко минаваше с капки са нос и сироп.Реакция  на организма към въздуха беше.Морето влошаваше ситуацията.Заведохме ги веднъж и повече не повторихме. За това от цялото си сърце ви препоръчвам Сандански.Въздуха действа много добре на астмата.

# 546
Down Under, консултация задължително се прави, никъде не съм казала, че ще отидат на лечение без такава.
Там лекарите преценяват подходящо ли е за съответното заболяване, човек и т.н.
ИНаче да, най-простото обяснение е, че е като да се изкачиш на някой връх.

# 547
Не се и съмнявам, че си се посъветвала, но може би други не са го направили и от тази гледна точка не е редно да се препоръчва баро камера, за която няма научно обосновани материали  Peace.

# 548
Не се и съмнявам, че си се посъветвала, но може би други не са го направили и от тази гледна точка не е редно да се препоръчва баро камера, за която няма научно обосновани материали  Peace.

Аз НЕ препоръчвам барокамера. Съвсем ясно написах дали се е интересувала от такъв вид лечение и че може да потърси информация.
Нито съм медицинско лице, нито бих давала препоръки за използването на подобен род апаратура.

# 549
добре е, че не препоръчваш. Опасно е.

# 550
добре е, че не препоръчваш. Опасно е.

Не ми ясно от къде точно реши, че препоръчвам....но спирам по темата, стана досадно.

# 551
Нали казах, че не препоръчваш.

# 552
За Жаки конкретно барокамера не е подходяща, питала съм.
За щастие по време на полет не сме имали проблеми засега, но винаги съм напълно оборудвана с всичко нужно.
Зузи, ние живеем на Балкана и тук, у дома ми прави най- силни кризи, досега на морето беше супер, този август обаче, ей така от нищото получи много силен пристъп и се изнесохме по спешност. В началото само при вирусна инфекция правеше спазъм, а сега и без, това ме тревожи. И в Сандански ще я заведа, всичко ще опитаме. Нямам опит с болно дете, кака и за 15 години дали и два пъти е пила АБ, а това много кекаво излезе:) Ако чуеш на баща и теорията ще припаднеш- значи болнава е, защото е инвитро, не била избрала природата най- здравата яйцеклетка, а някъв  доктор:))) Луд ли е, а:))) Жаки му е голяма слабост и като е болна е направо, като обезумял. В болницата като го видят лошо им става:)

# 553
Жаки, мъжът ти не е добре. Моето икси бебе недоносче, отгледано на адапте е сто пъти по здраво от повечето деца на нейната възраст. От юли месец няма пропуск в яслата.

# 554
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, момичета Simple Smile

Зузанка, хубав празник и на теб! Много щастливи години заедно!

Жаки, мъжът ти е голям образ  Wink

Синът ми израсна астмтичните пристъпи към 12 годишна възраст. И сега се задъхва понякога, но поне няма пристъпи.

Общи условия

Активация на акаунт