Както и не се опитвам да разбера бащата на Мануела, който е проиграл огромна сума пари дарени за лечението и.Гледах Ничия земя миналия уикенд

Кате, колко е проиграл Горсов? Знаеш ли, аз знам. То в този случай няма малко и голямо, но сумата не е огромна. Това е ужасна трагедия - нито с живите жив, нито с мъртвите мъртъв. И защо сравняваш Горсов с този от Пловдив като паралела трябва да е с Максим Ставийски. Същият пиян никаквец дето се мисли за безнаказан и си остана ненаказан. За един убит и една вегетираща Мануела- 2,5 години УСЛОВНО!
Извинете, разпалих се нещо.
Ами аз коментирах разбирането на родителски постъпки, а не причинителите на катастрофи.И коментирах Горсов, защото ми е прясно предаването, не съм наясно с подробностите.Но беше прав Влади, който каза, че е по-хуманно да убиеш човека, отколкото да гасне в будна кома.
), но едно от нещата, което най- много ме подразни е ежедневното й показване по телевизиите, и то на живо. После и репортажи по предавания и т.н. Ми, изживей си мъката тихо и кротко. Особено като нямаш кауза да се накаже виновния.