Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 237
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
За един Великден ми се наложи да измия прозорците три пъти, защото винаги след миенето им почваше да вали. Това ме направи супер издръжлива жена на мръсни прозорци. A и бързица в миенето им. Е, нямат блясък, но нямат и прахоляци.  Embarassed
Имало импрегниращи препарати, които запазвали блясъка, ма  #Crazy
Примерът ми е от преди 10 години. Не съм разбрала за такива препарати. Вече ще знам, но само си представи колко миене на прозорци съм си спестила за 10 години.

# 706
Аз пък имах важна фотосесия за един Великден и, както знаете, нямам осветление, ми беше много важно светлината да е хубава. Умишлено не си миех прозорците, докато не снимам. Трябваше ми мека, дифузна светлина в 16ч на южен прозорец. Майка реши да ми помогне като ги измие #2gunfire. Половингодишен труд ми затри. ooooh!
Имам официално оправдание за неизмитите прозорци Mr. Green.

# 707
Съжалявам, но явно не се изказах правилно. Започнах нов бизнес за изкарване на допълнителни доходи... ако сте заинтересовани, моля пишете ми
Защо не споделиш нещо повече?

# 708
До сега и аз миех прозорци, но за пет лева да си таковам душата, ай. Импрегниращ, неимпрегниращ, нали са измити.

# 709
  • До морето
Съжалявам, но явно не се изказах правилно. Започнах нов бизнес за изкарване на допълнителни доходи... ако сте заинтересовани, моля пишете ми
Защо не споделиш нещо повече?
Може би защото този тип реклама е забранен във форума  Rolling Eyes

# 710
Черния петък го подминах, но сега си наваксвам!  Mr. Green

# 711
Съжалявам, не знаех...

# 712
Съжалявам, не знаех...
Ти, от къде се тупна тук newsm78 , за къв бизнес иде реч newsm78

# 713
За чистене казвате 5-6лв на час.
При учител лекторски - пак толкова.
Simple Smile

# 714
  • Ямбол
Учителският лекторски излиза 9 лева за 60 минути. Иначе за 40 минути е 6 лева.
Но пък чистачката не ги декларира тези доходи.

# 715
Ти дължиш и данъци за тези пари все пак.

# 716
  • Ямбол

Така е. И спя спокойно.

# 717
За чистене казвате 5-6лв на час.
При учител лекторски - пак толкова.
Simple Smile

5-6,преди 5 - 6 години.12.50 на час. Но за два часа, овършаха, доволен. Без данъци, предполагам се осигуряват допълнително.Частните уроци са 20 лв на час.

# 718

Така е. И спя спокойно.

Добро утро.

Аз отдавна съм си мислила да стана чистачка. Понмя, когато работех в България и подписвах документи за едни милиони и не спях и бях в офиса по 12 часа, а взимах едни 1200, които си бяха не лоши пари за преди 10 години, но стресът беше много. Чистачката ни в офиса идваше от 7 до 8 и взимаше 300лв, от 6 до 7 чистеше друг офис, и още два офиса след 4. Сборно си  изкарваше жената моята заплата, а отговорността и беше никаква. Никакъв стрес, най много да забравяи да избърше някое бюро.

# 719
Аааа 20, при нас има 30 и 35 по език, ако те готвят за серификат!:)
А иначе и чистачките си спят спокойно...!:) Преди десет години чистачка да е взимала 300 лв за един час чистене, че аз горе долу с такава заплата започнах преди толкова години експертна работа  newsm78

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 23:59 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт