Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 229
  • 831
  •   1
Отговори
# 735
Даун, такъв цитат си направила, че ум да ти зайде Joy Не сме баби и скоро няма да сме! Млък! Crazy

# 736
Спри се бе жена! Още ме  е срам, ама пък знаеш ли колко е гот да имаш цял ден повече  Mr. Green.

Така ми се получи и като станах на 30, т.е. на 29. Цяла година се кахърих, че прескачам десеттицата и буквално на рожденния си ден се усетих, че съм сбъркала в броенето Simple Smile.

# 737
Даун, такъв цитат си направила, че ум да ти зайде Joy Не сме баби и скоро няма да сме! Млък! Crazy

А ако знаеш, че всъщност се опитах да го поправя  Joy. Мноу съм зле, за това ме дъвчат в другата тема.

# 738
Спри се бе жена! Още ме  е срам, ама пък знаеш ли колко е гот да имаш цял ден повече  Mr. Green.

Така ми се получи и като станах на 30, т.е. на 29. Цяла година се кахърих, че прескачам десеттицата и буквално на рожденния си ден се усетих, че съм сбъркала в броенето Simple Smile.

Шегуваш се Shocked  Joy Joy Joy

# 739

А ако знаеш, че всъщност се опитах да го поправя  Joy. Мноу съм зле, за това ме дъвчат в другата тема.

Вярвам ти Joy И аз ги правя същите малоумщини понякога Wink Лиляна, вече ме "яла" за това, ама на мен не ми пука Wink

# 740

Шегуваш се Shocked  Joy Joy Joy

Де да беше  Embarassed. Но пък ми беше най-хубавият рожден ден, с цяла година по-млада станах.

# 741
  • Ямбол
Кристин, много си костелива, че да те ям.

Добро утро.

Пуснах парното, нахраних котетата и седнах да пия кафе долу на магазина. Пукнат човек не е минал. Само двама доставчици.

# 742
Кристин, много си костелива, че да те ям.

Добро утро.

Пуснах парното, нахраних котетата и седнах да пия кафе долу на магазина. Пукнат човек не е минал. Само двама доставчици.

Какви котета бе жена?

# 743
Добро утро!
И аз ще пия кафе и отлитам на английски Simple Smile На дърти години ми е много хубаво да съм ученичка Simple Smile

# 744
Добро утро и от мен. Пия кафе в страаашна мъгла... Останахме на село да вардим кумата,  че кумът нощна смяна и тя за първи път остава сама в новата къща 😀 Аз се излюпих първа и като добра гостенка реших да запаля камината, обаче не ми се получи... Много съм лява 😀 След малко отивам на нашата къща да отворя на майстора Имам какво да побутвам там, ама страаашно ме мързи.  Най-много да си запаля печката (ако успея ) и да си чета книжка...

# 745
  • Ямбол
...
Какви котета бе жена?
Женски. Mr. Green
Има едни, които се въртят около къщата и ги храня.
Едното е малко и е много забавно. Дивички са, но при мен идват.

# 746
...
Какви котета бе жена?
Женски. Mr. Green
Има едни, които се въртят около къщата и ги храня.
Едното е малко и е много забавно. Дивички са, но при мен идват.

Аз се присетих за майката с малките и реших че си ги прибрала Simple Smile.

# 747
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро, и при нас е леко мъгливо. И аз с кафе при вас и после скачам, че моите ще дойдат след два часа на обичайното уикендно посещение. Е, аз съм си подготвила повечето неща от снощи, ама си имам и за днес - които трябва да са топли.
Никога не е рано да станеш баба или дядо Joy Моята майка стана баба на 42 год., а приятелят на ММ - дядо на 38. Момчето му стана баща на 16, даже на 15 и половина.
Освен това нищо не се иска от теб, за да си баба или дядо. За някои това е само вид роднинска връзка и дори наименованията на тази връзка не им харесват и ги заменят с други. (По Варненско обичайно бабата от майчина страна е "маминка", но от бащина - не. Някак дискриминационно ми звучи. Joy) Т.е., искам да кажа, че ако човек не иска, може да не се проявява като баба или дядо. Въпрос на желание е и това е много хубаво. Винаги е добре да имаш избор.

Алечка, като прочета за мързеб при теб и ми става смешно.

# 748
Светалчо, а няма нужда да става баща на 16  Mr. Green. Добре ми е като млада майка, а не като млада баба  Crazy.

# 749
Алечка, като прочета за мързеб при теб и ми става смешно.
Голям е конфликтът при мен - хем ме мързи, хем много работи трябва да се вършат... Зор е докато почна, после е лесно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт