Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 220
  • 831
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро.
Като прочета сутрешен пост на Алечка в събота и неделя и ме избива на студ и влага.
Да омрънкам- изгоря ми ютията. Oтивам да гледам изостанали черни петъци. Каква беше препоръчаната ютия? Марипоса, , ти май си я купи?
Светалчо, добър ден се очертава при теб!

# 751
Добро утро. Ние от петък сутрин сме в Търново. Доведохме малката на състезание. Големи планове имахме, обаче освен едночасово мотане по улиците снощи и гледане на Звук и светлина нищо друго не видяхме. По цял ден сме в залата. А днес ще са 780 участника и не се знае кога ще свършим. Детето обаче се забавлява страхотно.

# 752
И тук трети ден има мъгла, ужасно е. Close Лиляна, ти си математик и си учила за прогресии, смятала ли си с тези няколко женски котки какво следва? Joy

# 753
  • Някъде там
Добро утро.Помъдрявам с една година.
Скрит текст:
Почерпете се за мое здраве.
Тортата не е като от сладкарница но е правена с любов.За мое и здравето на мама,и тя днес ми е рожденничка.

# 754
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мари, така е да. Joy Само като си ги представя как ще влетят след малко с разперени ръце и аз ще трябва да клекна, за да ги прегърна и се размазвам от сега и без да искам, се ухилвам до ушите.
Даун, не ти трябва, разбира се.
Но се случва. Приятелското момче стана толкова рано баща съвсем случайно - ученическа любов, не пресметнали рисковете, момичето забременяло и се оказало цветна бременност, та раждането беше неизбежно. Нашият приятел говори с майката на момичето, че е добре синът му да не напуска техникума и да се жени, а да си завърши образованието и тогава да се оженяят, за да може после момчето да работи и да издържа семейството. Сватята обаче искаше на момента да се оженят, разсърди се люто и не им позволи да видят детето нито веднъж през следващите 2-3 години, докато не се оженят. После и това стана, момчето завърши, започна работа, ожениха се, живяха при нашия приятел до някое време, после майката на приятеля почина и отидоха да живеят в нейния апартамент. И досега са заедно, родиха още две деца и  изглеждат щастливи.

Човек не знае какво ще му поднесе животът и за добро или за лошо е едно или друго...
Уж сами ковем съдбата си и управляваме живота си, ама не е точно така.

Зузанка, да сте живи и здрави и ти, и майка ти! Честити да сте! bouquet bouquet

# 755
Да са живи и здрави. Вярно е, че никой не знае какво го чака, но докато мога да наливам акъл и да купувам презервативи ще го правя  Peace. Пък и го пазя за снахата все пак  Grinning.

# 756
  • Ямбол
И тук трети ден има мъгла, ужасно е. Close Лиляна, ти си математик и си учила за прогресии, смятала ли си с тези няколко женски котки какво следва? Joy
Знам, знам. Едната, откакто съм тук - година и нещо, три пъти беше бременна. След първия път, когато я водих на лекар, взе си котетата и ги скри в дън гори тилилейски и повече нито едно коте не ми е довела. Изплаши се много, но съм сигурна, че ѝ помогнах, защото беше спряла да се храни. Мислела съм си да им давам хапчета против разгонване, но съм чувала, че могат да бъдат много вредни. Ще се консултирам с ветеринар преди пролетта.

Давис, весел празник.

# 757
  • Пловдив
Аз ходих снощи в единия мол за яке на големия син. Излязохме с яке за средния. Днес ще ходим в другия мол. Голяма съм молърка, моладжийка, молка? Опитвам се да съчиня нова дума.

# 758
Лиляна, вредни са не повече от човешките противозачатъчни, но как ще им ги даваш?

# 759
Аз ходих снощи в единия мол за яке на големия син. Излязохме с яке за средния. Днес ще ходим в другия мол. Голяма съм молърка, моладжийка, молка? Опитвам се да съчиня нова дума.
Joy И аз вчера молствах, мразя го това упражнение. Беше абсолютен гъч заради намаленията, на всичкото отгоре имаше и концерт. ooooh!
Зузанка, бъди жива и здрава! bouquet

# 760
Зузи, да си жива и здрава. Тортата ми изглежда много добре, а дори не си падам по сладко. Да я хапнете с кеф.

# 761
  • Ямбол
Лиляна, вредни са не повече от човешките противозачатъчни, но как ще им ги даваш?
С храната. Най-лесно става с пастет.

# 762
Моята система е друга. Хващам хайванчето, отварям устата му, набутвам хапчето и затварям устата. Държа, докато не преглътне  Mr. Green.

# 763
  • Някъде там
Благодаря ви момичета. Heart Eyes
Даун надявам се че ще е и вкусна.С дяволски блатове
Как се казват тия хапчета че да дам и аз на моята котарана.Или да питам в аптеката?
Мм не иска да я кастрира.

# 764
Ако си е твоя и я гледате у вас, по-добре я кастрирай. Иначе за хаповете, вече не помня. Пидай доктора.

Общи условия

Активация на акаунт