Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 209
  • 831
  •   1
Отговори
# 765
Зузанка,  да си честита!

Мари, то се стопли и мъглата се вдигна 😀 Поради тая причина реших, че така и така съм дошла ще се боря с бръшляна. Вече успях да си измия очите, понеже е мокър и да цопна по задник в калта, дърпайки един дебел корен впил се в ценния ми зид. Такова псуване псухавх, че май успях да засрамя цялата бригада майстори.  После ми стана смешно и почнах да се смея. Вероятно вече са съвсем убедени,  че съм невменяема..  Mr. Green Обаче на мен ми е хубаво 😊

# 766
  • До морето
Зузи, да сте живи и ти, и майка ти! Като малка харесваше ли ти да си с майка си на една дата? Със Самито сме един след друг и все се чудя дали няма да има драми като порасне още малко  newsm78

Мари,Phillips Azur нещо си е ютията. Ама се оказа, че са няколко с различни буквички отзаде. Аз гледах да се изключва и почиства автоматично и да се регулира автоматично според тъканта, която глади. Абе пълен автоматик hahaha

# 767
  • Ямбол
Майка ми дава на нейните котки Ноновулин.

# 768
  • Варна
Честити да сте Зузанка! Много здраве и усмивки!

Отчетох се с едни хамерикански палачинки, ама
много бързо ги унищожават ...

Голяма съм молърка, моладжийка, молка? Опитвам се да съчиня нова дума.
Ха, ха моладжийка ме нарича Ловето. Горканчото,
като го замъкна се губи. Само етажа с футкорта
и Арена признава.
Доволна съм отстрелях си потник на Stella McCartney
за без пари от иБей. Допълних си ансамбълчето. Чунким
като не съм се барнала в  Stella  ще ме върнат от залата. Crazy

# 769
Зузанка, честито!

Ох, вчера садихме 200 корена лигуструм на селото на моя приятел. Направо ми се спря тока..И голямо ядене падна. Ужасна свинка съм, хляб, питки, сърмички..и днес въртях палачинки за закуска. Толкова дебела се чувствам, че полудявам! Сега ще си търся крос тренажор. Искам втора употреба някакъв, не много скъп, ще пробвам с него и малко Л-карнитин. Дори не знам какви характеристики да гледам.

# 770
От противозачатъчните, котките да не станат дългокосмести #Crazy Соленките стават превъзходни.

# 771
  • Пловдив
200 корена?! Плантация!

# 772
  • някъде ... тук ...
Честит двоен празник, Зузи bouquet Да сте здрави и щастливи  Hug

Ние си чакаме баба и дядо - решиха да пътуват с влака. Цял ден ще иде в път, ама по-спокойно ни е. Баща ми е на 70 и макар да не признава, реакциите му при шофиране вече не са същите. Обещала съм им лазаня, обаче и големият иска. Ще правя две - едната по-рано, че Радо да си я вземе за Правец и другата - за вечеря   Crazy

# 773
  • Варна
Захир, не си купувай кростренажор за кратко
време ще стане закачалка, паметник.. дето само
ще обикаляш. Л-карнитин без режим и 3-4 пъти
седмично спорт няма да помогне. Мое мнение.
Пробвала ли си групов спорт? Нещо което да те
мотивира, общи цели, интереси и т.н.

Мързи ме, а трябва да водя дребния на баскетбол.

# 774
Зузанка, честито!

Ох, вчера садихме 200 корена лигуструм на селото на моя приятел. Направо ми се спря тока..И голямо ядене падна. Ужасна свинка съм, хляб, питки, сърмички..и днес въртях палачинки за закуска. Толкова дебела се чувствам, че полудявам! Сега ще си търся крос тренажор. Искам втора употреба някакъв, не много скъп, ще пробвам с него и малко Л-карнитин. Дори не знам какви характеристики да гледам.

Като бивш притежател на тренажор и пътека те съветвам да не си харчиш парите за такива уреди. Ако не намалиш храната и да "спиш" върху тренажора няма да отслабнеш. Планковете са много добър вариант за домашна тренировка.

# 775
  • София
ЧРД на Зузанка bouquet

Аз съм добре Grinning Снощи даже бяхме на гости. За зла врага детето е лепнало вирус някакъв, лежи и мрънка. Дано ме подмине Praynig

И...забравих какво исках да напиша ooooh! Това на нищо не прилича вече...

# 776
  • Някъде там
Зузи, да сте живи и ти, и майка ти! Като малка харесваше ли ти да си с майка си на една дата? Със Самито сме един след друг и все се чудя дали няма да има драми като порасне още малко  newsm78

Мари,Phillips Azur нещо си е ютията. Ама се оказа, че са няколко с различни буквички отзаде. Аз гледах да се изключва и почиства автоматично и да се регулира автоматично според тъканта, която глади. Абе пълен автоматик hahaha
Марипоса много даже,защото гостите които идваха на мама за рд носеха подаръци и на мен,а аз получавах и от децата поканени за моя рожден ден.Винаги сме ги празнували и двата.Първо с дечица по рано а после и маминия.

# 777
Храната ще намаля значително. Планирам изцяло да спра ВХ, да съм на НВ ВМХ, което на мен лично ми влияе много добре. Не шофирам. Ходенето на какъвто и да е спорт извън вкъщи ми е трудно, поради ред причини. Нямам удобно място, на което да тренирам близо до вкъщи, не мога да тичам сега зимата и вместо да отлагам постоянно, реших поне това. Едва ли ще добия тяло на ангел от Виктория сикрет, ама поне за тонус си мисля, че ще помогне. Чудя се само крос тренажора ли е най-добрия вариант?

# 778
Зузка, честит рожден ден! Здраве и любов ти желая  bouquet

Сготвих боб с бекон и пека баница. Обичам неделите да съм си у дома, днес е денят на Мими, правим каквото тя иска, съответно почити всеки път гледаме нещо на Никълъс  Спаркс и подобни. Днешният The Lucky One, никак не е лош всъщност.
Жаки излезе с баща си на разходка с колата, пак има мъгла дано не задъха.

Свалих няколко много яки трилъра, което ми хареса ще ви препоръчвам.

# 779
Зузанка, честит рожден ден! На теб и на майка ти. Да сте живи и здрави  Hug

Мисля да отказвам новините. Ми те като черна хроника.
Единственото, което можеш да научиш от тях е само катастрофи, убийства и престъпления.
Отделно хората са изперкали тотално. Сега прочетох, че шофьор на линейка обрал починал човек на Софийската гара  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт