Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 197
  • 831
  •   1
Отговори
# 780
И ние сме снощни. Имахме гости, виното беше страхотно, изкарахме много весело и окъсняхме яко. Когато се излюпиха сутринта им правих палачинки, след малко излитаме по мачове, макар момчетата да не са много във форма, надявам се да се посъбудят докато загреят.

# 781
  • София
Чудя се само крос тренажора ли е най-добрия вариант?
Според мен - не. Упражненията вкъщи са идеалният вариант за хора като теб. Отнемат към 30-40 минути, в съчетания с диета ще имаш страхотни резултати. Щом аз, с две деца и супер натоварваща работа успях да намирам време, и ти ще имаш. И резултатите ще са по-добри, отколкото с крос тренажор. Чела ли си сайта на Руми Илиева? Ако не, задължително го разгледай! Фитнесинструктор.ком.

# 782
Привет!
Направихме си една разходка из центъра на Прага, започнали са да украсяват за Коледа. ядохме онова хубаво, тестено нещо, което се навъртява на спирала и пече на дървени въглища, поръсено със захар... Не му знам името, за пръв път го ядохме в Будапеща. Направихме си снимки, помолих един колега, японец да ни снима всички заедно, той пък като се вживя, като взе да ни обикаля, да сменя различни ъгли за кадъра, пък да кляка, да става Joy, после аз му се кланях в знак на благодарност. И като никога преди малкото бандитче заспа в количката Shocked, той до 11я си месец не обичаше да стои в количка, за сън и дума не можеше да става. Много ни изненада.
Сега сме си вкъщи и след следобедния сън, ще започваме да правим тортата за РД на нашата прекрасница. Още не съм решила каква да е, обаче Thinking.
Противозачатъчните за котки предизвикват тумори Sick Stop.
Зузанка, здрава и щастлива да си! Hug bouquet

# 783
  • До морето
Лято, не се ли казва коледно куминче това дето сте го яли?

Захир, да ти продам нещо от моите - имам кростренажор, степер и пътека. Продавам ги щото много ги ползвам  Laughing Не си харчи парите за глупости, моля те, а нали и място нямаш. Само скъпа закачалка ти трябва.

# 784
Велоергометъра ми беше точно скъпа закачалка, вярно доста дрехи можеш да натрупаш на него ама... Joy Какви ли не уреди съм купувала, по едно време фитнес можеше да си отворя направо. Crazy Съгласна съм с Белинда, че има много хубави и ефикасни упражнения, само воля трябва. Peace

# 785
  • Euskal Herria
Леле, от вчера нямате изчитане! Отдавна не бях чела повече от 150 поста!
При нас не е само черен петък, ами черна седмица. По магазините беше лудница, ама то по принцип си има хора. Прибрахме се късно, докато хапнем... и станало утре. В момента си пием сутрешното кафе и гледаме Формула 1. Последен старт за сезона, да видим титлата за кого ще бъде.
И тук са почнали с коледните украси, като пуснат и светлините, ще направя снимки. Засега все още допълвам есенния албум. Като кача новите снимки, ще ви покажа как продават печени кестени.

# 786
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И ние гледаме Формула. Изпратихме децата и седнахме.
Не искам Хамилтън да спечели и много се ядосах на Верстапен, че без малко да изкара Нико от състезанието, ама-ха!

# 787
  • Euskal Herria
Май засега Розберг е по-добрият. А Верстапен е... Хич не го харесвам - като поведение и приказки, като пилот може и да има потенциал.

# 788
Лято, не се ли казва коледно куминче това дето сте го яли?

Същото съм яла в Румъния, близо до замъка на Влад Цепеш Grinning

Аз да се похваля, че направих суфлето на Марипоска, отдели ми се перфектно от формичките  Flutter Синковеца закуси с шоколадовото вълшебство Mr. Green

Захир, аз също нямам време да ходя по фитнеси, погледни на Руми Илиева сайта, там има много упражнения за у дома.Аз накупих пътечки и гирички ама от една година не съм тренирала Rolling Eyes Мързи ме Mr. Green

# 789
  • Пловдив
Велоергометъра е много удобен да си сушиш големите хавлии. 'Щото е високичък и не се влачат по пода Sunglasses

# 790
И пътеката, и пътеката  Mr. Green За халати е идеална пък 😀😀😀

# 791
Аз пътеката я ползвах редовно 3 години, 4 пъти седмично, 24 км на седмица интервално кардио. Не отслабнах и 100 грама. Имало е спадове в теглото но само когато се съобразявах какво ям.
И ми се ядеше доста докато тичах, сега по-лесно овладявам "ламята" в мен.

# 792
Леле, пускайте Комбина, дават помашка сватба, много интересно. Пу то свърши.
Бяха извадили цялото обзавеждане навън да се видело:)

# 793
Момичета от чужбина, как гледате българска тв? Липсват ми НатГео, Animal planet.
Избрах си торта, чакам да се събудят красавиците и започваме.

# 794
  • Euskal Herria
Ние сме на Булсатком. Разгледай сайта на Нетера: http://www.neterra.tv/
Ако искаш, ще потърся къде можеш да гледаш българска телевизия онлайн.

Ще чакам да покажеш после тортата.

Общи условия

Активация на акаунт