Задължително ли е здравното осигуряване?

• 29 713
  • 377
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Още колко време искаш да истерясваш публично? Ще те изчакаме да приключиш представлението.

# 361
  • София
От 12 години съм в този форум. По-грозно поведение не съм виждала.
За съжаление не си попадала на темата на майките студентки, които се имаха за богоизбрани, родили златното бебе на тази държава. Като я четох все за тях се сещах.
Само майките-студентки да са. Наскоро имаше въпрос във "Въпроси всякакви?" за прецакването на държавата с детски и заваляха съвети в стил "как да прецакам държавата да ми плати нещо, което не ми се полага". 2-3 страници съвети от хора, които точно така са изиграли системата. И остави друго, ами "скочихме" 2-3 потребителки, на които беше обяснено, че след като може, значи не е лошо да се приберат тези пари, кой им ги давал.

Live_Love, а ние не сме длъжни да ти плащаме, следователно ще си чакаш реда и ако тази д-ва е читава, ще чакаш 2 месеца. Ако беше не в БГ, а в друга д-ва, нямаше да имаш право да чакаш даже, щеше да си платиш чинно от джоба.

# 362

Моля администратор да изтрие не нужните коментари ( Вкючително и моите) да ги ограничи да където сметне за добре (може би до там до където получавам отг.) Не съм писала поста си цел да обиждам или да създавам напрежение! Зададох въпрос - те се състезават коя да пише повече ( НО НЕ ПО ТЕМАТА)  Ноооо , явно тона са чакали , че скучаят!
И аз се присъединявам към молбата да НЕ се трият постовете. Те дават представа за потребителката, която би била полезна за останалите. Аз например, ако постовете се изтрият, може да забравя коя е, да направя грешката пак да и отговоря на въпрос. Благодаря.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 23:26 от ZinaSt

# 363
  • Пловдив
 Защо с такава злоба скачате?
Защото плащаме за да ползват безотговорни като теб.

# 364
Там горе пише КЛЮКАРНИК! Пфффф  , какви постове да очаквам ....на седянка е така ПЛЮЯТ, Пллюятттт. ...
Пакетче семки и по два фаса в устата  и едно малко за отскок и давайййй да плюем!
Да не ги трие тогава Админа (както реши) да видят хората как съскате , нито съм първата нито последната с въпроса , "защо при представяне на платежно не ми е изадено удостоверение! ? Дали за 1,3,5г няма значение!

# 365
  • Ямбол
Никой тук не го интересува каква е причината да не плащаш. Факт е, че си била нередовна и можеш да се държиш малко по-кротко. Но повечето се възмутиха на гневния ти тон срещу държавата, служителите и всички, които не ти се въртят на пета за да те обслужат, при положение, че не си изобщо в позиция да имаш такива претенции. На всички, които редовно плащат и не ползват им е болно, че съществуват такива нагли хора като теб. Ние ще продължим да плащаме въпреки теб и въпреки всички, които само смучат като паразити, но и ще искаме в новите закони такива практики да бъдат отрязвани. Не ме вълнува изобщо причината, поради която някой не плаща. Той няма право да ползва от парите, които останалите са събрали.

# 366
  • София
Там горе пише КЛЮКАРНИК! Пфффф  , какви постове да очаквам ....на седянка е така ПЛЮЯТ, Пллюятттт. ...
Пакетче семки и по два фаса в устата  и едно малко за отскок и давайййй да плюем!
Да не ги трие тогава Админа (както реши) да видят хората как съскате , нито съм първата нито последната с въпроса , "защо при представяне на платежно не ми е изадено удостоверение! ? Дали за 1,3,5г няма значение!

Предлагам ти нещо - щом сме толкова лоши, теглИ ни една сочна, и се хиксирай с бутончето горе вдясно. Защо ще си причиняваш стоенето тук.

Не са ти издали, защото вече чакат парите да дойдат и да бъде отразено. А това, че ти си се сетила в дванайсет без една минута, образно казано, защото точно тогава ти е станал зорът, си е твой проблем. Като знаеш, че ще правиш нещо и си без осигуровки, да беше задействала въпроса по-рано!

# 367
  • Пловдив
Да не ги трие тогава Админа (както реши) да видят хората как съскате ...........
Не сме известни с благия си нрав и притеснения какво пишем. Нито аз, нито Лиляна, нито Андариел.

# 368
Няма да се разберем с вас !
Това е като гръм от ясно небе  #Crazy не знаех, че съществуват  хора които защитават тези зад гишетата, които си мислят, че офисите на НАП са на бащите им !!!! Може да се обиди някоя ако работата и е такава (и е различна от тази или онази която не ти е дала нужния документ) Не съм сложила всички под един знаменател ! И много задълбахте, много!!! 

# 369
Live_Love, извинявай но ти с какво образование си?

# 370
  • Пловдив
Десет човека ти казват, че грешиш. Замисли се.

# 371
  • София
Чакай, че ми стана интересно - какво точно имаш предвид с последния си пост? И там, където живееш, позволяваш ли си да тропаш с крак, когато ти самата си била неизрядна?
Имат ново нареждане, и то още от поне миналата година. Може да е устно, може и да е писмено. Ти си свободна в понеделник да отидеш и да подадеш жалба, да заведеш съдебен иск и всичко, както си му е редът, като си толкова ербап. Действай, търсИ си правата!

# 372
  • София
не знаех, че съществуват  хора които защитават тези зад гишетата, които си мислят, че офисите на НАП са на бащите им !!!! Може да се обиди някоя ако работата и е такава (и е различна от тази или онази която не ти е дала нужния документ) Не съм сложила всички под един знаменател ! И много задълбахте, много!!! 
Ти наистина ли не можеш да разбереш, това което си прочела? Четене с разбиране започва да се учи във втори клас. Никой не защитава служителите в НАП. Възмущаваме се от твоята наглост и арогантност.

# 373

Предлагам ти нещо - щом сме толкова лоши, теглИ ни една сочна, и се хиксирай с бутончето горе вдясно. Защо ще си причиняваш стоенето тук.

Не са ти издали, защото вече чакат парите да дойдат и да бъде отразено. А това, че ти си се сетила в дванайсет без една минута, образно казано, защото точно тогава ти е станал зорът, си е твой проблем. Като знаеш, че ще правиш нещо и си без осигуровки, да беше задействала въпроса по-рано!

Ти чак сега ли прочете въпроса ? ooooh!

Няма как да стане това с псувнята!
Не съм търсила скандали, разправии и т.н 
Ама явно вие си го търсите. ..Ще си го намерите ....все някъде си е вашия човек.
Апък и как да не отг на нападките. 
Включва се куцо, кьораво и сакато да ми се кара,  че съм пропуснала вноските си ....айде бе ....моралистки!
Тия дето съскате сте най-некоректни, но не към държавата а към себе си! Държите се точно като клюкарките пред блока! 1:1

# 374
не знаех, че съществуват  хора които защитават тези зад гишетата, които си мислят, че офисите на НАП са на бащите им !!!! Може да се обиди някоя ако работата и е такава (и е различна от тази или онази която не ти е дала нужния документ) Не съм сложила всички под един знаменател ! И много задълбахте, много!!!  
Ти наистина ли не можеш да разбереш, това което си прочела? Четене с разбиране започва да се учи във втори клас. Никой не защитава служителите в НАП. Възмущаваме се от твоята наглост и арогантност.
КОЙ ТИ ИСКА ВЪЗМУЩЕНИЕТО НА ТЕБЕ ПЪК? Кой ти иска мнение за това слагам ли икони, точки и запетайка! ? Ти за каква се помисли? За коя се взе, че ще ми казваш какво и как да пиша (има хора които ако решат ...трият и теб и мен и тре ти и т.н) Помисли малко бе жена ! Е вас ли съм , че ще ми казваш кое и как?
Мисли!

Общи условия

Активация на акаунт