Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 961
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
Пффф, дъщеря ми май е с Варицела, а аз не мога да я заведа на доктор Sad  Много я е страх.
В крайна сметка пак я подкупих. Sad

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 09:18 от celika

# 586
Оф това с времето за нас винаги ми е било болна тема  Whistling
Никой ли няма от Пловдив, освен Марчето? Уж голям град, пък  Joy
Адвенчър, как са днес нещата с децата и бъдещето бебе, утрото по-мъдро ли е от вечерта  Joy

и аз съм от Пловдив  Hug
за предложенията и аз съм за banditka_111
в петък съм на преглед и ще пиша дано мине всичко добре,нямам оплаквания и ми е странно чак

да допълня само,че се опитвам да се разболявам гърлото ми е много зле и смуча стрепсилс не съм чела дали е позволено  newsm78 лекарката ми каза никви хапчета за глава седиш и чакаш да мине  #Crazy

# 587
Malvinka, аз бях цяла седмица с болно гърло. Помага топъл чай, също и мед, лимон и настърган джинджифил. Иначе Лл ми препоръча спрей Тантум верде - 3 пъти х 2 впръсквания и после 30 Мин нищо не приемаш. Също смучех прополки и лукчета и се оправих.

# 588
Здравейте! Снощи  бях на преглед и най-накрая видяхме сърчицето,пулс 124 newsm44 newsm68
Учудих се,защото  АГ-то каза,че по размер върви с 10 дни закъснение newsm78 и сега отговаря на 6с+1,а миналата седмица ехографа го изчисли 7с+2,а нямаше пулс.Направо съм в шах newsm12  Излиза едва ли не,че ембриончето се е смалило  ooooh!   Не знам дали има връзка,но вчера ме гледаха с ваг.ехограф,а миналата седмица-с коремен.Възможно ли е  апаратът  да греши или док. с измерването???
+1 и от мен за предложението  на бандитка

6u6ulita ,стискам палци
Estela,
Казаха ли ти колко е голямо,като мм имам предвид?
Док нищо не ми е казала в милиметри,но снимките от прегледите ми са при мен-на първия преглед е 22 мм,а вчера -пише-4 мм #Crazy.На преглед съм чак на 9ти януари,сигурно ще лудна до тогава bash

# 589
Привет. Аз се връщам от преглед. Всичко е наред, пулса го разбрах - 160 хихи. По мои сметки трябва да съм 10 г.с., според ехографа съм 9-та и бебето също отговаря на 9-та. (не знам защо така - Селика - ти нали също си в 10-та сега newsm78) Единственото, което ме притесни, но може би е нормално е, че каза, че все още е средна работа между ембрион и плод - вижда се главата къде е, но не е оформена напълно. Но каза, че всичко е много добре, така че сигурно не е притеснително  newsm78 Даже го видях да мърда с ръчички  Heart Eyes Изписаха ми аспирин протект, понеже съм склонна към високо кръвно. Майка ми като ме е раждала е била с 220 на 160 и никой не е искал да я изражда във Видин  ooooh!
След 3 седмици - в 12-та седмица ми каза за първата ФМ и за БХС. Не е късно за БХС, нали?
Малвинка, супер  Hug Можеш да смучеш и лукчета, също чай джинджифил  с мед  Hug
Селика, дано бързо и лесно да я изкара малката  Hug

# 590
Маменцето, beauty_ благодаря ви момичета  Hug свекървата ми говореше това с джинджифила,ще мина днес след работа да си взема и да се пазя че зимата е дълга  #Crazy

# 591
Estella, според мен първия път лекарката не е измерила ембриона правилно. Всичко ще бъде наред,не се притеснявай.Толкова ранна бременност се гледа само с вагинален ехограф.Ако много се притесняваш,отидш за второ мнение.
Beauty_,не знам защо има такова разминаване в седмиците.Изчисляна се от датата на последния менструален цикъл.За БХС,знам че е най-добре да се направи в 12 седмица.Аз сега ще записвам час във Фемина,след като не успях да запиша при д-р Чавеева.

# 592
  • Русе
Estela да не би първото измерване да е големината на сака, а второто на самия ембрион. Много странно наистина. В коя седмица си?

# 593
Точно така, в началото се мери сакче, после ембрион. Сакът винаги е с една седмица по-голям от ембриона. Тоеста ако сакът отговаря да кажем на 7 седмици, а ембриончето е на 6  Peace
Различните уреди, мерят различно. Винаги дава отклонения. Когато сравнявате - сравнявайте резултатите от един и същ ехограф, от един и същ специалист  Peace

beauty_, радвам се, че сте чули пулса Simple Smile
И ние сме на 10 седмици.
В петък когато бях последно беше на 9 седмици и 5 дни.
29 мм ембрион с пулс 174. Гледа, мери - показа ми затворен череп, крачета, пъпна връв.
Аз нищо не разбрах камо ли да установя някакво мърдане и чак махане с ръчички  newsm78

celika , дано всичко мине гладко с тази варицела  Peace

# 594
И на двете снимки маркерът е фиксиран върху ембриончето. Иначе съм по календар 7с.+4 дни,цикълът ми е  28 дни като по часовник.Овулация никога не съм мерила кога е (докторката предположи,че  точно тази е била по-късна) и оплождането е станало по-късно от очакваното,НО ние с мъжа ми  правихме секс последно на 15ден от последния цикъл Thinking.Колкото и да е късна овулацията,ама изобщо не ми излизат сметките за десетина дни разлика.А и 4 мм ембрионче не е ли много малко за гестационните ми седмици???
Очаквах,че след прегледа за сърчицето вчера ще мирясам,но не би.....

# 595
Аз от близо 9години само памперси сменям Simple Smile С две деца успявахме да пътуваме,обичам да пътувам,чувствам се човек,с три -малко по-трудно,макар,че третата девойка е сравнително кротичка.Живот и здраве ще видим как ще е с 4ри.
Хвърлям боб вече това гадене на преминава,после ставам голяма свежарка...нямам проблем с движението,ходенето пеша ,изобщо с активността!Снощи си го изкарах на моя,беше ми зле,накарах му се как може да ми причинява това ..... Simple Smile ,не че не се радвам ,но това неразположение ми убива всичко и още повече като си помисля за преди....как оцелях .....не знам!
Гледах някакви гривни против гадене,някой ползвал ли е?

# 596
Мари, никога няма да ти се начудя как се нави за 4-то и как оцеляваш изобщо  Laughing Герой! Дано скоро мине това твое гадене...

# 597
  • София
И аз още чакам щастливите дни, когато гаденето ще спре, до момента съм с 5 кг надолу и вече 3та седмица плътно прилепена до леглото. Ежедневието ми е само лежане и ставане, за да повръщам, истински ад е #Crazy
За разликата в измерването и при мен имаше разминаване- при приемането ми в болница двама лекари ме гледаха и установиха размер 13мм. 4 дни по-късно при изписването ми ме гледа трети гинеколог и установи размер 7,8мм на същия ехограф. Едва ли ембриона се е смалил, та го отдавам на това, че някои го мерят в разпънато положение /с опашката/, други без, но не съм се притеснявала.
Аз утре съм при лекаря да ме запише на ЖК и да видим как се развива младежа /вече съм се навила, че е момче Laughing/, та стискайте палци всичко да е наред на фона на тия мъки, които търпя Crazy

# 598
celika , дано всичко мине гладко с тази варицела  Peace

Благодаря! Аз за нея не се притеснявам. Тя има силна имунна система, но не знам аз дали съм я карала. Моята АГ каза, че не е опасна за бебето, но докторката на дъщеря ми каза, че има голям риск... и в нета така пише.

# 599
За теб говорех Simple Smile И аз знам, че е опасно. Май имаше някакво изследване ...

Общи условия

Активация на акаунт