Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 962
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
И аз не съм правила още никакви изследвания и имам 1 преглед в 7-ма г.с. Simple Smile Да се похваля, че спрях да повръщам! Но се чудя дали тази смазваща умора, която ме наляга след 17 часа, ще има край...  Tired То като се замисля - майка с 2 деца едва ли някога ще почувства енергия, ама  Joy
Откъде да дойде тази енергия Grinning сега сядам домашните да проверявам,да прималям да вечеря "баткото". Сега ще има:"ама аз риба не ям,няма ли филийки с майонеза".

# 571
Дени, не знам! Вчера мъж ми каза, че сексът ще стане като къпането - само в неделя  Joy И все ми се чуди как след 19 часа дремя на дивана. Честно да си призная като знам, че следващите 3 години пак ще съм домакиня, пак ще съм недоспала и с двойни бебешки неволи, се чудя как ще оцелея и как ще смогвам да крада време за себе си и мъжа ми... П.п. Нямам помощ отникъде.

# 572
Оф това с времето за нас винаги ми е било болна тема  Whistling
Никой ли няма от Пловдив, освен Марчето? Уж голям град, пък  Joy
Адвенчър, как са днес нещата с децата и бъдещето бебе, утрото по-мъдро ли е от вечерта  Joy

# 573
КаИна, аз с първата бременност до към края на 3-ти месец (вече не помня точно) бях като парцал всяка вечер. Не можех да стана от леглото. След като това отмина, бях пушка. До края на бременността не съм имала проблеми с умора. Ходех много пеш, докато родя... километри в жегата...
Днес и на мен монго ми се спеше. Добре, че си бях вкъщи. Трябваше да гледам едно видео, ама толкова ми се спешееее... направо си подремнах, докато то ми бръмчи на главата... А следобед пак се чувствах изморена... Исках да разчистя вкъщи, но нямах сили избщо... движех се като охлюв... после поседях малко да компютъра.. започнах да се занимавам с една задача... изядох 2 ябълки и извенъж ми дойде енергията... странна работа...

# 574
Adventurer Искрено се посмях на това как са приели новината твоите дечица Laughing. Надявам се да приемат в най-скоро време.
6u6ulita Дано бързо отмине лошото.
tezcan Добре дошла bouquet,как мина прегледа? Кога ти е термина?
Мс. М Честито,все такива хубави новини! В коя седмица си?
Bebka_8 Страхтно коремче  #Shocked Two Hearts.
Beauty_ МаменцетоУспех на прегледите утре. Praynig

За пътуването - шофирам всеки ден,често си ходя до родното градче,което е на 400 км. (от както видях двете черти не съм патувала), но сега се събират празници..по натам още празници,рождени дни и не знам как ще го съчетая. А и на пролет сигурно ще има разходки сред природа Simple Smile.

Относно посещението на доктор,мисля,че доста често го посещавах (понеже съм още в процес на избиране). От както видях двете черти,сега съм на 7с и 6д - 4 пъти,и в деня преди да видя двете черти още веднъж,та стават 5 пъти.

При мен корема, немога да преценя дали е пораснал...най-вероятно.. Много ми е голям,предполагам подут,от самото начало.

Сега ще пусна анкета с предложените теми,очакваме още ако се сещате Simple Smile
Иииии Честит Никулден! На всички презнуващи - пожелавам да си носите името с много гордост и щастие.На останалите,много здраве Simple Smile. Щерпя ви с виртуални сладки  newsm68, понеже имам двама празнуващи. Във връзка с празника да ви попитам, шаранче и толстолоб,мога да си хапвам нали?

Ух,че дълъг пост стана. Хубав и успешен ден на всички newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Едит: Незнам как да добавя анкетата  Rolling Eyes Shocked
Предложените теми до сега са:
Сняг вали,вали, а юлче си ресте с дни" предложено +Cveteto
Коледата чука на вратата, а юлчето расте в тумбака" предложено от dingyda
С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!" предложено от banditka_111

Днес съм ъочно в 7г.с. и 0д. Wink така ми е по приложението на телефона, а и на амбулаторния лист от прегледа пише същото Simple Smile)

Момичета, аз имам сериозен проблем с WC.. как се справяте със запека (при  тези от вас, на които също им е проблем, моля да кажат), защото през 3 дни минимум не си е работа.... Днес исках да питам това лекарката, но бях толкова в еуфория от новината за 💟, че се сетих едва след няколко часа..

# 575
Ms. M, сещам се за кисело мляко с банан.

# 576
  • Русе
Ms. M аз пробвах със сушени кайсии. Като че ли помогнаха. Иначе ми изписаха сироп Фрутилакс, но не съм го пробвала още.

# 577
За запек: сушени сливи, смокини, пресни ябълки, сутрин по една "Активия" или друго кисело мляко с мюсли, овесено ядки. Сутрин на гладно чаша хладка вода с мед и малко лимон. Може и само чиста вода, има различни мнения за това дали да е хладка или топла. По принцип хубаво е много течности да се пият през деня. Сега е сезона на зелевия сок много помага Simple Smile
Това се сещам за момента
+1 глас за предложението на Banditka  Heart Eyes coolcool

# 578
По-скоро топла вода с мед. Аз бях писала по-назад - топъл чай с мед на гладно. Лимон по-скоро не. Всичко кисело запича. Активията също не действа разхлабващо. Киселото мляко е полезно за пористалтиката. Многото вода е най-важна. Без бял хляб и ориз.

# 579
Аз от кафяв ориз ходя по два пъти Simple Smile
Всичко пълнозърнесто, овесени трици с кисело мляко, чай от джинджифил на гладно, топло мляко с мед на гладно, плодове, спанак, зелена салата  Peace

# 580
+1 глас за предложението на Banditka111 Simple Smile като гледам с какво темпо върви темата май до петък вече ще сме започнали новата темичка Simple Smile

# 581
Това един от моментите, в които много съжалявам,че не съм си в София. Тази сутрин ми отложиха прегледа за понеделник. Sad 7ма г.с. и още не съм ходила на преглед. Какво мислите Вие? Дали само в Швеция е такава процедурата?

# 582
Здравейте! Снощи  бях на преглед и най-накрая видяхме сърчицето,пулс 124 newsm44 newsm68
Учудих се,защото  АГ-то каза,че по размер върви с 10 дни закъснение newsm78 и сега отговаря на 6с+1,а миналата седмица ехографа го изчисли 7с+2,а нямаше пулс.Направо съм в шах newsm12  Излиза едва ли не,че ембриончето се е смалило  ooooh!   Не знам дали има връзка,но вчера ме гледаха с ваг.ехограф,а миналата седмица-с коремен.Възможно ли е  апаратът  да греши или док. с измерването???
+1 и от мен за предложението  на бандитка

6u6ulita ,стискам палци

# 583
Здравейте! Снощи  бях на преглед и най-накрая видяхме сърчицето,пулс 124 newsm44 newsm68
Учудих се,защото  АГ-то каза,че по размер върви с 10 дни закъснение newsm78 и сега отговаря на 6с+1,а миналата седмица ехографа го изчисли 7с+2,а нямаше пулс.Направо съм в шах newsm12  Излиза едва ли не,че ембриончето се е смалило  ooooh!   Не знам дали има връзка,но вчера ме гледаха с ваг.ехограф,а миналата седмица-с коремен.Възможно ли е  апаратът  да греши или док. с измерването???
+1 и от мен за предложението  на бандитка

6u6ulita ,стискам палци
Estela,
Казаха ли ти колко е голямо,като мм имам предвид?

# 584
Селика, дано да мине и умората след 3-я месец! И аз през първата бременност бях много активна - обикалях пещери, ходех на походи и т.н. 4 часа преди раждането отлепях тапети  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт