Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кремове против стрии по време на бременност?
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на гинеколог по време на бременност в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кремове против стрии по време на бременност?
Препоръчително е да се използват кремове против стрии по време на бременност, като се прилага редовно. Кремовете трябва да съдържат съставки като кокосово масло, масло от ший, масло от жожоба и витамин Е. Освен това масажирането на кожата с крема може да подобри циркулацията и еластичността на кожата.
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на гинеколог по време на бременност в София?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какво представлява обръщането на матката и как може да повлияе на бременността?
Да се похваля, че спрях да повръщам! Но се чудя дали тази смазваща умора, която ме наляга след 17 часа, ще има край...
То като се замисля - майка с 2 деца едва ли някога ще почувства енергия, ама 
сега сядам домашните да проверявам,да прималям да вечеря "баткото". Сега ще има:"ама аз риба не ям,няма ли филийки с майонеза".
,как мина прегледа? Кога ти е термина?
.
, понеже имам двама празнуващи. Във връзка с празника да ви попитам, шаранче и толстолоб,мога да си хапвам нали?
така ми е по приложението на телефона, а и на амбулаторния лист от прегледа пише същото
7ма г.с. и още не съм ходила на преглед. Какво мислите Вие? Дали само в Швеция е такава процедурата?
и сега отговаря на 6с+1,а миналата седмица ехографа го изчисли 7с+2,а нямаше пулс.Направо съм в шах
Излиза едва ли не,че ембриончето се е смалило
Не знам дали има връзка,но вчера ме гледаха с ваг.ехограф,а миналата седмица-с коремен.Възможно ли е апаратът да греши или док. с измерването???