Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 845
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, мамчета  Heart Eyes
Отдавна не съм писала, но имах малко проблеми покрай бременността. Приеха ме преди 1 седмица в болница за 5 дни, поради доста силно кървене. Дори имах съсирек  Sad С мъжа ми доста се бяхме поизплашили, но важното е че лечението мина добре и бързо ме изписаха. Бебчето ни е добре, развива се доста бързо. Като ме гледаха на ехографа бях в 9 г.с и 3 дни - а ембриона беше 26 мм. Мърадаше с крачеат и ръчички  Heart Eyes Сега съм болничен за 1 месец, трябва доста да лежа, да си почивам и почти никакви разходки  Rolling Eyes Оказа се, че имам някакъв полип на шийката на матката и отделно образуващата се плацента е доста ниско долу, и подпушва родовия канал. Казаха, че има голяма възмножност да се вдигне нагоре, където й е мястото.  Praynig Praynig Дано стане така !
И аз съм се ориентирала около 19-20 да ходя към МД за ехограф и БХС (тогава трябва да съм точно 12 г.с)
И аз имам едно гъсто жълтеникаво течение, правиха ми микробиологично изследване и всичко е наред. Било нормално за бременността
П.С. извинявам се за дългия пост, но имах нужда да споделя с вас. Покрай мен всички са в някаква паника, само се тревожат и непрекъснато званят да ме проверяват как съм  ooooh!

# 631
Здравейте момичета Simple Smile Да се похваля и аз добре съм вече, днес ме изписват и преди малко ме гледаха на УЗ- бебо е вече 25мм  Simple Smile Много съм щастлива. Интересно ми е обаче как ги виждате да шават..аз досега не можах, напълно неподвижно ми изглежда,даже сега ги питах дали има пулс.. но важното е те да виждат че е добре.

# 632
Каина,успех на прегледа ,всичко ще е наред!С първата бременност също имах такова течение,точно жълтеникаво-гъсто но микробиологията ми беше чиста!

# 633
  • Перник
MorningSun, аз с предишната бременност ходих при Врагалева на всички ФМ и съм много доволна от нея. Сега на 28 декември съм пак там.
КаИна, дано се видим. Трябва да се разберем някак. Аз иначе ще пътувам с ММ, защото ми става зле като ми взимат кръв и винаги си водя придружител.

# 634
Здравейте,
днес бях на преглед.Беше мноого вълнуващо Mr. Green гледахме бебето марсианец на 4Д.Мъжа ми супер много се изкефи като чу пулса на бебето.Доста време гледахме монитора.Постоянно се движеше бебето.По размер вървяло една седмица назад,но не било проблем изобщо(с предната вървях 3 седмици назад до края).Разбрахме се след празниците вече да си взема направление тип 9 и пак да ме гледа на 4Д.Искал да покаже на мъжа ми за месец каква разлика ще има  Joy Предпилагам,че тогава ще пуска изследвания. Та така  Grinning
Пазете се момичета,че доста болни има.Сина ми е със сополи от вчера  #2gunfire
Успен на всички на прегледите,дано всичко е ОК bouquet

# 635
да питам, на някой ще му правят ли PAPP тест, на мен ще ми правят такъв точно в началото на 12та седмица

# 636
Хей, момичета много се радвам за всички с хубави новини  Hug
Сърчица, ръчички, крачета - браво !
Аз също нищо невидях да мърда на последния преглед и вече започвам да се притеснявам Sad

betelinka, това не е ли част от БХС ?

# 637
  • София
bebka_8 и аз не го видях да мърда, а така ми се искаше. Доктора почка, почака, за да ми угоди но... каза, че бебчето спи. Сърчицето си се виждаше ясно. И аз останах леко разочарована и притеснена, но вярвам че щом сърчицето бие, значи всичко е наред. Просто са по-поспаливи  Grinning

# 638
да питам, на някой ще му правят ли PAPP тест, на мен ще ми правят такъв точно в началото на 12та седмица

Прави се, ако не са ти правили скоро. (поне тази година). А някои го пускат без да питат.

# 639
не са ми правили никога Simple Smile

# 640
PAP е цитонамазка. Не врявам за става въпрос за нещо друго, което се нарича PAPP

# 641
PAP е цитонамазка. Не врявам за става въпрос за нещо друго, което се нарича PAPP

Напротив :

http://medpedia.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D … D0%B5%D1%81%D1%82

# 642
Ясно. Объркала съм се. Значи.... докторката ми спомена за някакъв тест, който можел да се направи вместо БХС, но каза, че е по-добре да си направя БХС. Може да е ставало въпрос за същия.

# 643
Това не го знам честно казано. Виждала съм по резултати от БХС, че пише нещо PAPP за това си мисля, че е част от скрининга ... newsm78

# 644
  • Варна
Здравейте,момичета. Честито на всички с хубави новини и успех на всички предстоящи прегледи! PAPP тест никога не са ми правили.

Утре пак съм на преглед,док. ми каза на 9ти да ида. Малко се опасявам понеже в последните 3 седмици доста често ходех на прегледи (заради това,че избирах лекар). Чудех се дали да не отложа за другата седмица,но пък щом тя ме вика утре...Как мислите дали прегледите оказват някакво влияние? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт