Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 848
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Ми като го гледам мери ембриона  newsm78 абе те мерките са относителни, то е ясно. Но просто по мои сметки съм в 10-та, по негови в 9-та, а ми каза да ида в 12-та за БХС и ФМ и сега се чудя коя 12-та по моите сметки, или по неговите  Joy

# 616
 Добре дошла, g1983. Стискам ти силно палци да си в нашата тема до финала  Hug
Момичета, ние утре ще събираме династията у дома на вечеря и да им кажем Simple Smile Много се вълнувам и само като се сетя какви ще са им рекациите от сега ми става много забавно Simple Smile

# 617
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Дано всички сме тук да края, живи, здрави и със здрави бебоци Wink Харесва ми много позитивното ви посрещане Wink

# 618
beauty_, може би защото се правят всички 3 (така и не запомних третото за какво беше) накуп, но само това се предлагаше близо до нас.
Гестанционните седмици не са ли календарни?
За ФМ, аз на доста места четох че може от 11-та седмица, но като се обадих на доктора, той каза, че е желателно да е след 11 навършени седмици. Според мен си иди по календар. Иначе отклонения се случват при измерването.

# 619
Уф да бе, те са лунарни и календарни, обърках се  Crazy
Иначе щом лекарят ти е казал, може и да не е притеснително. Няма ли как да питаш мама, тате дали си я карала  newsm78 поне да си спокойна  Hug аз също не си спомнях, но майка ми каза, че и тримата сме (имам двама братя) изкарали дребната и едрата шарка. Не че знам коя каква е  Crazy

# 620
  • Перник
Здравейте момичета,
Преди малко минах на преглед при моя доктор. Бебчето си расте идеално, кръвните изследвания са ми добри, но в урината има много бактерии. Сега трябва да пусна стерилна урина и ако се окаже, че има наистина бактерии ще трябва да ги убиваме ☺ На УЗИ съм на 20 декември,а в МД на следващия ден ще дам кръв за биохимичен скрининг. Това е от мен. Успокоих се! След толкова негативни новини напоследък, много се бях притеснила.
Успех на всички,които са на преглед утре ☺

# 621
За съжаление, майка ми не помни... Няма кой друг. Баща ми не е от тези...

# 622
  • Перник
За съжаление, майка ми не помни... Няма кой друг. Баща ми не е от тези...

Селика,аз съм правила аборт заради варицела в начална бременност. Дано си я карала и да имаш имунитет. Прочетох, че АГ-то ти е казал,че не е опасно за плода. Не искам да те разочаровам,но е опасно. В интернет има много информация за това,че едва при 2 % от бременните,които са изкарали варицела, детето е с увреждане. Но тази статистика е много неточна,тъй като повече от 70 % от бременните правят аборт. Варицелата е опасна до 13 г.с. и 6 дни преди раждането. През другото време няма риск за плода. Аз правих абортът в 7 г.с. И моята Аг твърдеше,че не е сигурно,че ще има увреждане. Просто докторите нямат право да дадат съвет за аборт. Когато го махнах обаче,първо тя ми каза "Браво, взе правилното решение!". Аз не можех да го оставя,страх ме беше от уврежданията (грухота,слепота и умствена изостаналост). Те нямаше как да се установят на ФМ.
Стискам палци да имаш имунитет за тази шарка и да не се заразиш!

# 623
+Cveteto, благодаря ти. Аз също изчетох доста неща из нета и затова се притеснявам, но каквото - такова. Работата е там, че аз съм вече в края на 10-та седмица...

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 06:00 от celika

# 624
Здравейте, мили хора. Да се отчета и аз: утре живот и здраве влизам в 12 седмица  Heart Eyes Взех си час за ранен скрининг във Фемина (при д-р Врагалева, нямах претенции и оставих избора на жената от регистратурата). Надявам се всичко да е наред... още не мога да повярвам, че съм бременна. Дано поне тумбака да почне да расте скоро поне мааалко!  Crazy Единственият симптом ми е едно неприятно безсъние, което ми се появи наскоро.
Много разочарования и за жалост стрес имам в работата, ангажира ми съзнанието твърде много и се дразня на себе си. Искам да насоча енергията другаде и да се наслаждавам на момента... Но явно съм смотана.
П.С.по темата с варицелата - майка ми я е изкарала бременна с мен в 3ти месец. Решила е да запази бременността. Но разбирам, че може да е много трудно решение: дано не се налага да се взима!

# 625
Една съфорумка от отчетната -първата ми я кара-варицела, около 9-10седмица,но реши да не маха бебето,роди се здраво!
Браво на всички за чудесните новини от прегледите!
Ох аз имам едно течение ,докторката ми каза,че може би са гъбички от промяната на хормоналния статут,но ми каза,че е желателно да не се ползва нищо до 12сед,а не го искам това течение и се чудя поне смрадлика не мога ли да прилагам.

# 626
Имам някакъв спомен, че при гъбички е полезно да ядеш кисело мляко, а също и грепфрути. Но дали са гъбички? При гъбички това, което аз имах, не бих го определила като течение... Беше нещо бяло и гъсто...
Най-добре си пусни микробиология.

# 627
Цвете, и аз на 21-ви съм в МД, даже от Перник ще пътувам! Ще се радвам да се видим, а ако си сама, може да идем заедно?
Мари, и аз имах течение след положителния тест, микробиологията показа "оскъдно количество кандида". И на мен лекарят ми каза, че до 12-та седмица не се лекуват, но въпреки това ми изписа някакъв "лек" крем за облекчение - "макмирор". Все ми е на премисъл дали и той не вреди... Утре съм на 2-ри преглед, дано се състои и да видя бебока, че ме е обзело едно притеснение...

# 628
Цвете, и аз на 21-ви съм в МД, даже от Перник ще пътувам! Ще се радвам да се видим, а ако си сама, може да идем заедно?
Мари, и аз имах течение след положителния тест, микробиологията показа "оскъдно количество кандида". И на мен лекарят ми каза, че до 12-та седмица не се лекуват, но въпреки това ми изписа някакъв "лек" крем за облекчение - "макмирор". Все ми е на премисъл дали и той не вреди... Утре съм на 2-ри преглед, дано се състои и да видя бебока, че ме е обзело едно притеснение...
аз си слагах макмирор още в самото начало, надявам се, че няма проблем с него Simple Smile

# 629
Бетелинка, заедно се надяваме тогава 😁

Общи условия

Активация на акаунт