Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 835
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
И аз така сутринта като пристигнах на работа, се усетих, че съм доста задъхана. Просто вървях по-бързо, а се чувствах така, все едно съм гонила автобус.

# 691
  • Варна
А на мен страшно ми се подува корема, особено вечер. Направо става огромен, а е ясно че не е от бебето все още. Новото при мен е, че ми става страшно лошо от месо - всякакъв вид, направо ми е гнусно  Sick Съответно не ям месо. Дано не е проблем това...

# 692
А на мен страшно ми се подува корема, особено вечер. Направо става огромен, а е ясно че не е от бебето все още. Новото при мен е, че ми става страшно лошо от месо - всякакъв вид, направо ми е гнусно  Sick Съответно не ям месо. Дано не е проблем това...
И при мен положението с месото е същото. Като цяло карам само на салати.

# 693
  • София
И аз в отбора на подутите кореми, особено вечер и следобед е страшно, с предишните бременности не се сещам да съм имала този проблем. Утре съм на преглед и ще поразпитам док.
Относно яденето и при мен е доста сложно, карам основно на безмесна диета и на неща които не миришат, защото от миризмите страшно ми се гади, дори любимата ми пица вече не ми е така вкусна

# 694
Най-сетне бях на преглед и мирясвам... за сега!  Laughing Бебокът е ок, голям е малко над 4 см. Спеше, та докторът го изчака да се събуди. Опъна се хубаво и се завъртя с дупето към нас  Joy Пак ми каза, че залага на момче, ще вземе да ме навие на идеята и ако се окаже госпижица, ще се бием  Joy Назначи ми и първите изследвания пи ЖК /11 г.с./, но забравих да питам за урината - първа сутрешна ли се изследва? Някой има ли представа? П.п. Честито на всички с хубави новини Simple Smile

# 695
Няма значение дали е първа сутришна урина, просто не трябва да е стоява повече от 2-3 часа, да речем.

# 696
Благодаря !  bouquet

# 697
И аз се прибрах от преглед, имаме си живо ембрионче с добра сърдечна дейност, 1,79 см. е голямо, отговаря си на седмицата 8+2  Grinning

# 698
Сторм, чудех се къде се изгуби! Честито!

# 699
  • София
Браво Стормче и Каина за хубавите новини!  Hug Все такива да са и дано от тук насетне в темичката ни да има само приятни емоции и усмивки!  bouquet

# 700
Бях се скрила малко и чаках да мине прегледът, за да мога с леко сърце да пиша  Embarassed Сега вече ми е спокойно, че всичко е наред и се завръщам.  Grinning

# 701
Тцтц...  Grinning Всичко ще е наред! Чери, дай Боже!  Hug

# 702
Чудесни новини, момичета Simple Smile Много се радвам, дай Боже само хубави вести Simple Smile
И аз съм с ужасно подут корем, особено следобед и вечер.

Сутрин като се събудя и даже се чудя дали всичко е наред  newsm78
После като се избомбя и се успокоявам.

Задъхвам се просто като говоря, да не говорим от движения Sad
Може би наистина е свързано с притока на кръв и въздух.

# 703
Здравейте, момичета!

Чета ви още от създаването на първата темичка и реших да се включа малко преди да упеете да изпишете тази Simple Smile) Аз съм с термин 02.07., трета бременност. Имам дъщеря на 2 г и 5 м, а втората ми бременност приключи с мисед в 10 седмица през март тази година. За това този път карам малко бавничко - не сме казали на никого все още, даже и тук не се престраших да пиша. Все още не съм била на преглед, защото миналият път много ме напрегна чакането на сакче, на ембрион, на пулс... и накрая спря сърдечната дейност Sad( Записала съм се направо на първата ФМ следващия петък, тогава ще съм 11 г.с. + 6 дни. Надявам се всичко да е наред и тогава ще помисля къде да се запиша на ЖК.

Малко е късно да се включвам по някои от темите, но да си кажа за по актуалните  Laughing Laughing Laughing

Аз пропуснах БХС с първата си бременност и сега мисля да постъпя така - за мен това са просто статистически данни, които най-много да ме стресират, ако не изглеждат достатъчно добре, не са сигурна информация. Изследват само няколко генетични заболявания, а има още толкова много... И не на последно място, не съм убедена колко сериозно нещо трябва да ми кажат, за да махна детето... Но, това са си някакви мои разсъждения по темата, просто ще съм по-спокойна, ако не го правя.  Разчитам ехографското изследване да е достатъчно за да се прецени, ако има някакви видими проблеми с плода.

Относно пътуванията - аз попътувах доста предишната бременност и се надявам и сега да имам възможност Simple Smile) Ако всичко протича нормално, няма защо да се притеснявате от пътувания - наслаждавайте се Simple Smile)

# 704
Момичета, днес е света Анна. Тя е покровителка на семейството, на майките и на бременните, така че нека ни закриля всички  Hug Пак имам празник  Blush Всъщност имам 4 имени дни през годината, хаха. Та, почерпете се виртуално

Мари, да, това означава. Много тъжно за твоите познати  Confused
Бетелинка, аз ходя при д-р Кръшков, той е и специалист ФМ  Flutter А ти?
За пътуванията, аз също за момента не мисля да ограничавам.
Браво на всички за хубавите новини!
За подутия корем, на мен нищо не ми става вече откъм дънки и днес ще ходя в Уаикики да си търся някакви за бременни да ми е спокойно  Joy
Аз си пуснах днес Кумбс, така май се казваше при - резус фактор, някой друг?

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 16:47 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт