Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 37

• 76 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Имате ли проблем с кожата на лицето си и как се справяте? Аз и преди да забременея имах дни в които цялото ми лице ставаше в пъпки. Подкожни и понякога доста болезнени. Получаваха се по време на цикъл и след това си минаваха. Но от както забременях нямам и ден в които лицето ми да е чисто. Пробвала съм най-различна козметика и особен ефект нямаше, сега не смея да се хвърля на каквито и да е препарати, защото чета, че доста неща в състава си имат и по агресивни вещества. Четох доста из интернет, но жените казваха, че спасение не са намерили, за това се обръщам и към вас. Притеснява ме да посетя и козметик, за да не попадна на некачествени продукти и да влоша нещата. Ако някой може да сподели изпитан и възможно най-безвреден вариянт ще бъда много благодарна.

# 106
Здравейте!Нещо пак ме дразни гърлото и май пак отива на кашлица.Какви сиропи сте пили и сте доволни?Иска ми се да я стопирам на време.В 25 г.с.съм,а в 20та пихи Зинат пак заради кашлица,ама тоя път не искам Sad

# 107
  • София
Стодал ми помогна за кашлицата на мен.  Peace

# 108
Здрвейте!Имам проблем... от 2 седмици насам имам лоша миризма там долу и секрет с много бледо кафяво.На какво ли се дължи?

# 109
sea.sea мерси,на мен пък Стодал не ми действа :/ Иначе пих преди и Гринтус,но не знам дали помогна или по-скоро АБ-то.Ще трябва да си вземе и нещо за гърло за смучене мисля.АГ ми беше казала само ефизол,което ми е странно  newsm78

# 110
  • София
Ами явно си е до организъм, за гърло тонзилотрен пих и общо взето всичко, което е разрешено пробвах, но нищо не ми помогна особено.

# 111
Благодаря ти!Ще го проверя този тонзилотрен.Сега взех хомеожен,пак хомеопатично и ще наливам яко чай,лимон и мед.Не искам да се появи кашлица :/

# 112
Много ми помагат на мен компресите. Вечер преди лягане - единият е на бархетна пелена се слага извара и завързваш на гърлото и махаш чак сутринта. Другият е на кърпа някаква, слагаш марля и ракия с черен пипер (не много, защото може да те изгори).  Peace

# 113
  • Телиш/Плевен
Здрвейте!Имам проблем... от 2 седмици насам имам лоша миризма там долу и секрет с много бледо кафяво.На какво ли се дължи?
Задължително уведоми гинеколога си. Peace Даже не знам защо си чакала две седмици, доста време е това. Sad Няма как да знаем от какво е, но е твърде вероятно да е някаква инфекция, която е добре да се излекува навреме.

mimittoy, нямам личен опит, но вероятно е от хормоналните промени и може наистина да не се повлияе от нищо. Confused

# 114
Здравейте момичета имам един въпрос 32 седмица съм от една седмица някаде и повече ми излезнаха едни ситни пъпчици по лицето до сега ми беше чисто възможно ли е да е от бременноста някой имал ли е такъв проблем

# 115
Здравейте дами! Мъчат ме проблемни зъби. Дайте идея за добър стоматолог в пловдив. 20г.с съм

# 116
Момичета, здравейте. Бременна съм в 16 г.с и от днес съм с болки в гърлото. Смуча ефизол, но за всеки случай реших да се обадя на гинеколога, който ми следи бременноста за мнение. Той ми препоръча Хексоралет Н. Моля споделете мнение, защото съм останала с впечатление, че има антибиотик в Хексоралетния, но пък от друга страна едва ли АГ-то няма да знае какво да ме посъветва.  newsm78 Какво мислите ? Благодаря предварително.

# 117
  • София
На мен лекаря за гърло ми каза или тантум верде или Биопарокс.Нито едното ,нито другото ми подейства. Но Хексоралет Н е доста силничък и не съм сигурна дали може да се пие при бременност.Но щом лекат ти го е казал..... хмммм

# 118
И аз точно за това се учудих, може и да пробвам със Стрепсилс. За него знам, че е безопасен по време на бременност.  Rolling Eyes

# 119
И аз точно за това се учудих, може и да пробвам със Стрепсилс. За него знам, че е безопасен по време на бременност.  Rolling Eyes
На мен пък не ми даваха от него , а Прополки Simple Smile Прави и гаргара със сода и със мед много помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт