Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 37

• 75 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Предполагам, че всеки отдава на някаква причина загубата си. Това не означава, че е правилната  Peace
Благодаря за отговорите. Ще следвам каквото каже лекарят.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 21:36 от Анонимен

# 61
  • Бургас
Урината задължително трябва да е стерилна и ако се изолира нещо се направи антибиограма.
Микробиология и цитонамазка се прави още в началото - при регистрирането на бременността.

# 62
Adrianamima, не мисля, че има болници, които да предлагат Дула, процедурата е, че ти си намираш Дула и проверяваш в съответната болница разрешават ли присъствие на Дула, заплаща ли се допълнително. В частните болници май може, само трябва лекарят да знае предварително Simple Smile Поне в Щерев в сайта им пише така.

# 63
  • София
От почти месец забелязах че имам някакъв секрет по сутиена,но не обърнах внимание.на консултацията ми преди 1 седмица някъде гинеколога ми,ми каза че вече е време да подготвям гърдите за кърма като леко ги масажирам е да ама въпросния секрет който беше бледо жълт на цвят сега в него има и бяло и тече и при натиск повече отколкото преди...... Откриха ми и бактерий във влагалището (откриха ги като дадох влагалищен секрет )и сега съм на Макмирор ,да не би секрета да има връзка със бактерийте ,т.е. те да са причината .......много съм притеснена ooooh!ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарна  bouquet

# 64
От почти месец забелязах че имам някакъв секрет по сутиена,но не обърнах внимание.на консултацията ми преди 1 седмица някъде гинеколога ми,ми каза че вече е време да подготвям гърдите за кърма като леко ги масажирам е да ама въпросния секрет който беше бледо жълт на цвят сега в него има и бяло и тече и при натиск повече отколкото преди...... Откриха ми и бактерий във влагалището (откриха ги като дадох влагалищен секрет )и сега съм на Макмирор ,да не би секрета да има връзка със бактерийте ,т.е. те да са причината .......много съм притеснена ooooh!ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарна  bouquet
Казал ти е да ги масажираш  Shocked #Crazy Не го прави ! Това предизвиква контракции !
Не знам коя седмица си , но може и най - вероятно е да е коластра.
Според мен няма връзка със бактериите Simple Smile

# 65
  • София
Казал ти е да ги масажираш  Shocked #Crazy Не го прави ! Това предизвиква контракции !

Каза да масажирам само зърната за да станат по- груби.в 29 г,с.съм .четох че е коластра но първо беше прозрачна,после бледо жълтаа а сега и бяло се показва и като стисна самите гърди потича много !плаша се да не би докато родя да истече всичко което имамв гърдите си и за бебето нищо Sad

# 66

Каза да масажирам само зърната за да станат по- груби.в 29 г,с.съм .четох че е коластра но първо беше прозрачна,после бледо жълтаа а сега и бяло се показва и като стисна самите гърди потича много !плаша се да не би докато родя да истече всичко което имамв гърдите си и за бебето нищо Sad
Ще ти кажа моя съвет.Не масажирай нищо ! Консултант по кърмене ми е казал , че е абсолютно не нужно преди да родиш.Както ти казах предизвиква контракции.И аз сега имам коластра(29 седмица също).Спокойно нищо няма да свърши.Като родиш кърмата сама ще тръгне и ще храниш бебчо  Hug Лекувай си бактериите и не мисли за коластра , кърма и масажи на гърди Simple Smile

# 67
Момичета  ,  няма  нужда  нищо  да масажирате , че да станели по- груби зърната - това не е нужно  . Стига  бебето да засмуче правилно , няма да имате никакви проблеми .
Това са отживелици и приказки от едно  време ....И на  мен  роднини  при първата бременност ми го препоръчваха  , че даже бях и с не изпъкнали  зърна  . Като родих всичко си дойде на място  от  само себе си . Ползвах единствено крем Лансинокс  .
А сега зърната ми буквално  щръкнаха още от 4-5 месец .
Няма  как това , което имаш  в гърдите да изтече   и  да няма за бебето - това не е запас и резервоар, който  е наличен сега и се изчерпва и край .
Количеството   се възобновява при кърмене  според това, какво изсмуква бебето и се регулира много  естествено  -  произвежда  се  кърмата  със  сученето или цеденето .

Между другото  на  всички бременни  за първи път , препоръчвам сега да прочетат  за кърменето  и се информирате . То не е е същото като на живо- тогава нещата стават ясни , но сега имате време  , запознайте с е с пози за кърмене ,  препоръчителни  неща при запушени канали , цедене  и т.н.

# 68
  • София
А на каква храна да наблегна  да се развива бебчо още по -добре ....витаминозна -мед например  Money

# 69
Здравейте дами.  bouquet Искам да ви попитам нещо. Бременна съм 36+6 гс, това ми е втора бременност, както се вижда в подписа ми. От около десетина дни имам менструални болки, повтарят се няколко пъти на ден. Днес три пъти ги получих на кратки интервали, болката е силничка, слиза надолу и по краката. С първата бременност съм нямала такива болки. Стягания също си имам честичко, но това го имам още от 6 ти месец (и с първата бременност ги имах). Дъщеря ми я родих 39+5 гс.
Да допълня, че до преди 2 седмици пиех магнерот, но ги спрях вече.
Тези болки според вас могат ли да означават, че разждането ще започне скоро?
Да започна ли да пия отново магнерот?
Благодаря предварително! Лека вечер  bouquet

# 70
Здравейте дами.  bouquet Искам да ви попитам нещо. Бременна съм 36+6 гс, това ми е втора бременност, както се вижда в подписа ми. От около десетина дни имам менструални болки, повтарят се няколко пъти на ден. Днес три пъти ги получих на кратки интервали, болката е силничка, слиза надолу и по краката. С първата бременност съм нямала такива болки. Стягания също си имам честичко, но това го имам още от 6 ти месец (и с първата бременност ги имах). Дъщеря ми я родих 39+5 гс.
Да допълня, че до преди 2 седмици пиех магнерот, но ги спрях вече.
Тези болки според вас могат ли да означават, че разждането ще започне скоро?
Да започна ли да пия отново магнерот?
Благодаря предварително! Лека вечер  bouquet
Това са контракции най - вероятно са започнали като си спряла Магнерота.Кажи на доки и той ще ти каже дали да започнеш пак да го приемаш Simple Smile Леко раждане след някоя седмица  bouquet

# 71
Hope_ 2506 много благодаря, че ми отговори.  Hug  За съжаление не мога да попитам док защото не живея в България. Лятото като си бях в Бг, започнах магнерот, по препоръка на док, защото имах леко скъсена шийка. Като се прибрах тук (Дания) ми казаха да ги спирам, но аз си ги продължих до 34 гс. Прегледът ми е на 19 декември при акушерка, която следи кръвното и с доплер изслушва тонове и нищо повече. Дано се родим живи и здрави! Благодаря още веднъж  bouquet

# 72
А на каква храна да наблегна  да се развива бебчо още по -добре ....витаминозна -мед например  Money
Белтъчини  .
Плодове и зеленчуци да преобладават в менюто   и по-малко въглехидрати .
Набляга   се на  храни богати на желязо   и белтъчините  са важни -стига въобще нещо да ти се яде  от тези храни .

На мед едва ли може кой знае колко да наблегнеш . А и  съдържа много   глюкоза и фруктоза   и  витамините в него  не са толкова много , полезен  е с други съставки - минерали и антиоксиданти.
http://pchelari.com/pchelni-produkti/med/sastav-na-pchelniya-med/

# 73
Hope_ 2506 много благодаря, че ми отговори.  Hug  За съжаление не мога да попитам док защото не живея в България. Лятото като си бях в Бг, започнах магнерот, по препоръка на док, защото имах леко скъсена шийка. Като се прибрах тук (Дания) ми казаха да ги спирам, но аз си ги продължих до 34 гс. Прегледът ми е на 19 декември при акушерка, която следи кръвното и с доплер изслушва тонове и нищо повече. Дано се родим живи и здрави! Благодаря още веднъж  bouquet

И аз да подкрепя хората преди мен; никакви масажи наистина. Едва след 39 седмица, аз обаче дори тогава не го правих. На твое място бих продължила магнерот-а до 38-39 седмица, няма как да ти навреди. chef

# 74
Е толкова ли няма един доктор с който да се консултираш?  Shocked Питай някой,все пак магнерота стяга матката..Не си назначавай сама терапии,а и той се спира постепенно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт